اسکاچ مرغ

موارد اولیه

  • مرغ خام چرخ کرده =300 گرم
  • سس خردل= 1 قاشق مربا خوری
  • سس فلفل= 1 قاشق مرباخوری
  • تخم بلدرچین =10 عدد
  • کنجد= به میزان لازم
  • پودر سیر ، نمک ، فلفل سیاه و روغن= به میزان لازم

دستور پخت

  1. در یک ظرف مرغ را همراه با مقداری کنجد و سس فلفل و سس خردل به علاوه نمک و فلفل سیاه مخلوط کنید.
  2. تخم بلدرچین را آب پز نمایید و پوست آن را جدا کنید.
  3. از مواد مخلوط شده به اندازه ی یک قاشق سوپخوری بردارید و دور تخم بلدرچین قرار دهید.سپس آن را در تابه سرخ کنید.

منبع:ashpazonline.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.