استیک جگر

موارد اولیه

  • برگ بو تازه خرد شده=۱ عدد
  • آرد سفید گندم =۱ قاشق سوپخوری
  • نمک و فلفل=به میزان لازم
  • جگر =۴ ورقه
  • روغن زیتون =۳ قاشق سوپخوری
  • کره=۲ قاشق سوپخوری
  • پیاز خلال شده=۲ عدد کوچک
  • سرکه قرمز = ۲ قاشق سوپخوری
  • شکر =۱ قاشق چایخوری
  • لوبیا سبز پخته = کمی برای تزئین

دستور پخت

  1. در یک ظرف آرد سفید, برگ بو , نمک و فلفل را مخلوط کنید . ورقه های جگر را در آن بغلطانید تا کاملاً آغشته به آرد شود . روغن را در یک ماهیتابه ریخته روی حرارت بگذارید. نصف کره را به آن اضافه کنید سپس خلالهای پیاز را در آن تف دهید تا نرم شود ولی رنگ پیاز عوض نشود . پیازها را از ماهیتابه به ظرف دیگری انتقال دهید . باقی مانده کره را در ماهیتابه ریخته و ورقه های جگر را به مدت چهار الی شش دقیقه در آن سرخ کنید . جگر ها را به ظرف دیگری انتقال دهید و گرم نگه دارید . سرکه را داخل ماهیتابه بریزید . چند جوش که زد پیاز و شکر را اضافه کنید و بگذارید تا نصف سرکه تبخیر شود , آنگاه از این سس روی ورقه های جگر بریزید و ظرف جگر را با لوبیا سبز و برگ بو تازه تزئین کنید .

منبع:fun-98.ir

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.