آش اماج(اورمیه)

موارد اولیه

  • آرد سفید : ۳۷۵ گرم
  • پیاز : ۲ عدد
  • لوبیا : ۱۰۰ گرم
  • عدس : ۱۰۰ گرم
  • سبزی : ۱ کیلو

دستور پخت

  1. آرد را با کمی نمک مخلوط نموده در لاوک بریزید سپس آب رویش پاشیده بالش و ورز بدهید تا به‌صورت دانه‌های خشخاش درآید، آن وقت آن را از غربال رد کرده دانه‌های درشتش را گرفته. اسفناج و عدس را در دیگ ریخته بپزید، سپس لوبیا و عدس را که قبلاً بار کرده‌اید در آن ریخته، اماج را در آن بپاشید و هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.
  2. پس از اینکه پخته شد، نمک و پیاز داغ و فلفل و زرد چوبه در آن ریخته بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس آن را سر سفره بیا ورید.

منبع:www.sooran.com

6 نظر برای آش اماج(اورمیه)

  1. خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوب نیست…

    پاسخ
  2. خیلی خوب بود دمتون گرم

    پاسخ
  3. شدیدا تکذیب میکنم

    پاسخ
  4. طرزپختش درست نیست

    پاسخ
    1. خب طرز پخت درستش رو برای ما بفرستید

      پاسخ
  5. دستورش ناقصه دو بار گفته عدس بریزیم یه بار با اسفناج یه بار با لوبیا بالاخره عدس رو کی بریزیم آش تو عکس اصلا سبزی نداره؟؟؟؟؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.