آش اماج(اورمیه)
موارد اولیه
- آرد سفید : ۳۷۵ گرم
- پیاز : ۲ عدد
- لوبیا : ۱۰۰ گرم
- عدس : ۱۰۰ گرم
- سبزی : ۱ کیلو
دستور پخت
- آرد را با کمی نمک مخلوط نموده در لاوک بریزید سپس آب رویش پاشیده بالش و ورز بدهید تا بهصورت دانههای خشخاش درآید، آن وقت آن را از غربال رد کرده دانههای درشتش را گرفته. اسفناج و عدس را در دیگ ریخته بپزید، سپس لوبیا و عدس را که قبلاً بار کردهاید در آن ریخته، اماج را در آن بپاشید و هم بزنید تا به یکدیگر نچسبند.
- پس از اینکه پخته شد، نمک و پیاز داغ و فلفل و زرد چوبه در آن ریخته بگذارید چند دقیقه دیگر بجوشد سپس آن را سر سفره بیا ورید.
منبع:www.sooran.com
خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــلی خوب نیست…
خیلی خوب بود دمتون گرم
شدیدا تکذیب میکنم
طرزپختش درست نیست
خب طرز پخت درستش رو برای ما بفرستید
دستورش ناقصه دو بار گفته عدس بریزیم یه بار با اسفناج یه بار با لوبیا بالاخره عدس رو کی بریزیم آش تو عکس اصلا سبزی نداره؟؟؟؟؟