مطبل لبنانی

موارد اولیه

  • بادنجان یک کیلوگرم
  • ارده سه قاشق سوپخوری
  • آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
  • پودر فلفل قرمزو نمک به میزان لازم

دستور پخت

  1. بادمجان‌ را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط‌کن بریزید.
  2. ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید.
  3. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید
  4. بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید.
  5. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.
توسط: چی بپزم؟

15 نظر برای مطبل لبنانی

  1. ببخشید منظورتون از ارده چیه ؟

    پاسخ
    1. سلام. ارده ماده‌ي خوراكي است به صورت نيمه مايع كه از كنجد كوبيده شده تهيه مي‌شود.

      پاسخ
  2. درستش کردم اردش تلخش کرد. سعی کردم اصل اردکان بگیرم اما خوشم نیومد

    پاسخ
    1. به خاطر نوع ارده ای بوده که استفاده کرده اید اگر ارده تون از کنجد ایرانی باشد خیلی لذیذ میشه و تلخ هم نیست

      پاسخ
  3. از دو سال پیش که یه سفر لبنان داشتن، این غذای مورد علاقه ی پدر منه! اگه بادمجان دودی آماده داشته باشی، از این ساده تر غذا پیدا نمی شه!!

    پاسخ
    1. آره. ممنون.
      غذاهای بیشتری اگه می شناسید بفرستید تا به نام خودتون توی سایت ثبت کنیم
      موفق باشید

      پاسخ
  4. ممنون از سایت مفید وزیباتون ایده جالبیه اگه برای هر کدوم از غذاها ویدئو هم داشته باشین بزارین عالی میشه چون توضیحات بعضی غذاها خیلی کمه

    پاسخ
  5. سلام لبنانيهادقيقا همين غذارودرست ميكنن فقط بجاي بادمجان كبابي ازنخودپخته استفاده ميكنن بعدپوست ميگيرن به همين لذيذي هست تازه مناسب براي إفرادي كه به بادمجان حساسيت دارن هم است امتحان كنين پشيمون نميشين بهش ميگن حموس

    پاسخ
  6. درست كردم ، خيلي خوش مزه بود . واقعا سايت خوبيه . ممنونم.

    پاسخ
  7. کلا چقدر روغن زیتون باید بریزیم؟

    پاسخ
  8. ممنون ازاینکه به خواسته ی کودکانه ی مااهمیت می دهید

    پاسخ
  9. به اون میگن حمص نه حموس و خوشمزه اس واقعا و صفرا بره به خاطر روغن زیتون و نخود

    پاسخ
  10. ممنون از سايت بسيار بسيار بسيار مفيد و زيبا و خوشمزتان.اميدوارم هميشه موفق باشيد.
    در ضمن اون متبل است نه مطبل
    بازم تشكر ميكنم

    پاسخ
  11. اگه ميشه غذاي عربي (عرايس) را هم آموزش دهيد.
    عرايس تقريبا مثل پيتزاست اما با تفاوتها اندك

    پاسخ
  12. سلام.ممنونم از توضیحات
    یه لبنانی برای من پودری آورده به نام کشک که با کسره خونده میشه.لطفا بگید من میتونم باهاش چکار کنم.چون عربی گفت من نفهمیدم

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.