مطبل لبنانی

مواد اولیه

  • بادنجان یک کیلوگرم
  • ارده سه قاشق سوپخوری
  • آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
  • پودر فلفل قرمزو نمک به میزان لازم

دستور پخت

  1. بادمجان‌ را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوط‌کن بریزید.
  2. ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید.
  3. مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید
  4. بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید.
  5. روی مطبل را می‌توانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.

کلمات جستجو شده:
  • طرز تهیه مطبل لبنانی
  • طرز تهیه حموس
  • مطبل لبنانی
  • طرز تهیه مطبل
  • مطبل
  • حموس غذای لبنانی
  • کشکه لبنانی
  • طرزتهیه متبل
  • طرز تهیه مطبل عربی
  • مطبل غذای لبنانی
توسط: چی بپزم؟

۱۰ نظر برای مطبل لبنانی

  1. ببخشید منظورتون از ارده چیه ؟

    پاسخ
    1. سلام. ارده ماده‌ی خوراکی است به صورت نیمه مایع که از کنجد کوبیده شده تهیه می‌شود.

      پاسخ
  2. درستش کردم اردش تلخش کرد. سعی کردم اصل اردکان بگیرم اما خوشم نیومد

    پاسخ
  3. از دو سال پیش که یه سفر لبنان داشتن، این غذای مورد علاقه ی پدر منه! اگه بادمجان دودی آماده داشته باشی، از این ساده تر غذا پیدا نمی شه!!

    پاسخ
    1. آره. ممنون.
      غذاهای بیشتری اگه می شناسید بفرستید تا به نام خودتون توی سایت ثبت کنیم
      موفق باشید

      پاسخ
  4. ممنون از سایت مفید وزیباتون ایده جالبیه اگه برای هر کدوم از غذاها ویدئو هم داشته باشین بزارین عالی میشه چون توضیحات بعضی غذاها خیلی کمه

    پاسخ
  5. سلام لبنانیهادقیقا همین غذارودرست میکنن فقط بجای بادمجان کبابی ازنخودپخته استفاده میکنن بعدپوست میگیرن به همین لذیذی هست تازه مناسب برای إفرادی که به بادمجان حساسیت دارن هم است امتحان کنین پشیمون نمیشین بهش میگن حموس

    پاسخ
  6. درست کردم ، خیلی خوش مزه بود . واقعا سایت خوبیه . ممنونم.

    پاسخ
  7. کلا چقدر روغن زیتون باید بریزیم؟

    پاسخ
  8. ممنون ازاینکه به خواسته ی کودکانه ی مااهمیت می دهید

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.