مجبوس با تن ماهی

موارد اولیه

  • تن ماهی : ٢ تا ٣ عدد
  • برنج : ٣ پیمانه
  • گوجه فرنگی : ١ عدد
  • رب گوجه فرنگی : ٢ ق غ
  • پیاز : ١ عدد
  • فلفل دلمه ای: ١ عدد
  • فلفل سبز تند :٣ عدد
  • گشنیز خرد شده : ١ لیوان
  • آب لیمو : ۴ ق غ
  • سیر نده شده : ٢حبه
  • سیب زمینی: ١ عدد
  • ادویه (زنجبیل ، زیره ، زردچوبه، دارچین)

دستور پخت

  1. سیب زمینی را به صورت مکعبی خرد کنید و در روغن سرخ کنید بعد اونو از روغن جدا کنید و تو یه ظرف دیگه بریزید.
  2. تو همون قابلمه پیاز رو با زردچوبه کمی تفت بدید بعد فلفل و گوجه فرنگی و سیر و ادویه رو به پیاز اضافه کنید
  3. بعد از ۵ دقیقه سیب زمینی سرخ شده رو هم بریزید بعد تن ماهی رو کمی خرد کنید و سپس آب لیمو و رب گوجه اضافه کنید
  4. در انتها وقتی که کاملا موادمون سرخ شد برنجی رو که از قبل خیس کرده بودیم رو از آب جدا میکنیم و داخل موادمون میریزم و یه تفت کوچیک بهش میدیم
  5. گشنیز رو اضافه میکنیم و بلافاصله مقداری آب جوش به برنجمون اضافه میکنیم. نمک هم میریزیم.
  6. خلاصه حواستون باشه زیاد آب نریزید این برنج شبیه برنچ کته درست میشه مثل استانبولی پلو
  7. وقتی آب برنج خشک شد آب و روغن رو فراموش نکنید!
  8. بعد از اینکه دم کشید غذا آمادست!

اینم از مجبوس ما! اگه از طعم تن ماهی زیاد خوشتون نمیاد حتما این غذا رو تهیه کنید چون تو این غذا طعم تن ماهی کاملا عوض میشه.

 

منبع مطلب و تصویر: http://zeitoonesiah.persianblog.ir

توسط: چی بپزم؟

38 نظر برای مجبوس با تن ماهی

  1. من این غذا رو درست کردم.. خیلی خوشمزه بود.. توصیه می کنم ی بار حتما درست کنید..

    پاسخ
  2. alieee in ghaza. alan dorostesh kardam. kheyli khoshmazze bud.

    پاسخ
  3. به نظرم اسم غذا محبوس هست نه مجبوس

    پاسخ
  4. اسم غذا نه محبوس هست نه مجبوس
    اسمش مچبوسه که یه اسم عربیه

    پاسخ
    1. شما ترکی ؟ از کی تا حالا عربها چ دارن ما خبر نداریم

      پاسخ
      1. اتفاقا در برخي لهجه‌ها بهع اين غذا مچبوس گفته مي‌شود. در گويش عربي لبناني شما حرف چ را بسيار پركاربرد ميبينيد.

        پاسخ
      2. خدایا کی این ملت ما شعور اجتماعی پیدا می کنند تا بفهمند بین قومها تفاوتی نیست

        پاسخ
        1. آفرین آفرین آفرین

          پاسخ
      3. یه ذره شعورم بد نیس شمایی که نفهمی نه ترکا. در ضمن در مورد چیزی که نمیدونین نظر ندین

        پاسخ
  5. مجبوس یا مچبوس به چه معنیه؟ لطفا اگه کسی غذای محلی از ارومیه رو یاد داره بزاره تو سایت.

    پاسخ
  6. قیافش که اصلا جالب نیست :(

    پاسخ
  7. من دوست دارم یه بار امتحانش کنم بعد نظر خودم رو راجع خوب و بدش بگم نه اینکه از روی قیافش تشخیص بدم خوبه یا نه…!!!

    پاسخ
  8. اين غذا محبوس ( به لهجه عربهاي ايران مچبوس ) به معني زندوني شده و حبس شده و در هم هست… كلا اعراب به هر غذايي كه بايد دم بكشه و جا بيفته محبوس مي گن… معمولا با هر نوع گوشت يا سبزيجاتي درست ميشه .. با مرغ يا گوشت قرمز درست مي كنن (همون دمي خودمونه بابا!!!!) يه مدل ديگه هم هست كه بهش مغلوبه مي گن ( يعني برعكس شده ) كه همون ته چين خودمونه!!!!

    پاسخ
    1. اقا من عرب هستم و اسمه اين غذاها رو كاملا بلدم.اسمش مچبوس يا مكبوس هست يعني پرس شده نه محبوس و زنداني!اون يكي هم اسمش مقلوبه هست نه مغلوبه .مقلوبه يعني برعكسي.چون ديگو برعكس ميكنن تا قالب در بياد.

      پاسخ
    2. چقد جالب!!!!

      پاسخ
  9. سلام و خسته نباشید از از زحماتتون . من اهل بندرعباسم ما این غذا رو درست می کنیم .که به آن هواری با فتحه ه تلفظ می شود.می گویندودر بعضی اوقات با ماهی تازه و میگو درست میکنیم .البته با کمی تغییرات جزئی.

    پاسخ
    1. سلام خانمی که گفتن اهل بندر عباسم ؛شما با ماهی تازه چه جوری مجبوس درس میکنین؟

      پاسخ
  10. sepasgozar. toy in tanhaei va ghorbat in akharin tone mahi bood ke dashtam va sham khoobi be lotf shoma taheyeh shod.

    پاسخ
  11. این دستور پخت با اون چیزی که ما جنوبی ها درست میکنیم خیلی فرق داره. یعنی این دیگه مجبوس نمیشه

    پاسخ
  12. عالیه.چه سایت خوبی دارین

    پاسخ
  13. خیلی خوشمزه هست . ممنون از دستور پختتون

    پاسخ
  14. شکلش جالب نیست

    پاسخ
  15. اسم این غذا مچبوس است. مچبوس مرغ و مچبوس گوشت هم داریم.

    پاسخ
  16. خوشمزه به نظر میرسه

    پاسخ
  17. عالیه میشه از فلفل سبز تند استفاده نکنی ///

    پاسخ
  18. سلام من قراره این غذا را درست کنم امیدوارم خوب بشه از شکلش معلومه که باید خوشمزه باشه

    پاسخ
  19. یه سوال داشتم یعنی چی برنجو تفت می دهیم؟ یعنی وقتی موادآماده شد برنجو باهاش تفت می دیم بعد میزاریم بپزه؟

    پاسخ
    1. منظورشون این نیست که برنج رو سرخ میکنیم که عزیزم. یعنی برنج رو که ریختی روی مواد سرخ ده یه همشون میزنیم تا خوب مخلوط بشن بعد آب جوش اضافه میکینم. خوب توضیح دادم ؟

      پاسخ
  20. واييي صددرصد درست ميکنم دستورشو يادداشت کردم
    خيليييي خوشمزه به نظر مياد با تني که خودمون تو خونه درست ميکنيم بهتر هم ميشه

    پاسخ
  21. سلام میشه بگید واسه دو پیمونه چقد روبرنج اب بریزم؟

    پاسخ
  22. salam mishe begin vase 2 peimone cheghad abe josh berizam

    پاسخ
  23. من این غذا رو درست کردم… خیلی خوشمزه شد… همسرم هم خیلی خیلی خوشش اومد… پیشنهاد میکنم اگر تن ماهی دوست دارید، این غذا رو امتحان کنید :)

    پاسخ
    1. سلام خانوما منم میخوام این غذارا براشام درست کنم انشااله خوب بشه و غذای خوش مزه ای بشه چون به حرفای شما اعتماد کردم و میخوام این غذارا درست کنم

      پاسخ
    2. سلام خانوما منم میخوام این غذارا براشام درست کنم انشااله خوب بشه و غذای خوش مزه ای بشه چون به حرفای شما اعتماد کردم و میخوام این غذارا درست کنم

      پاسخ
  24. واسه من که خیلی تند در اومد .. بنظرم ۱ کنسرو کافی باشه .. فلفل رو خیلی زیاد گفته .. بعد مشخص نکرده فلفل سبز رو ریز خرد کنیم یا درسته بزاریم تو غذا .. من ریز خرد کردم که خیلی تند شد .. زنجبیل هم تند می‌کنه غذا رو .. مقدارش رو اصلا مشخص نکرده .. دستور پختش دقیق نیست .‌‌. واسه من که ناجور از آب در اومد

    پاسخ
  25. خیلی خوشمزه شد مرسيييي

    پاسخ
  26. درست کردم اصلا خوشم نیومد متاسفانه کلی هم تو ذوقم خورد

    پاسخ
  27. برا دمپخت حالا از هر نوعی باید یه بند انگشت اب روی برنج باشه تا برنجتون خوب از اب دربیاد نه خشک بشه ونه شفته یا همون نرم

    پاسخ

نظرت چیه؟

پاسخ دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.