سالاد تن، نعنا و فلفل

موارد اولیه

  • يك چهارم فنجان نعناي خرد شده
  • يك فنجان فلفل دلمه‌اي قرمز و زرد خرد شده
  • يك قوطي كنسرو تن ماهي

دستور پخت

  1. يك چهارم فنجان نعناي خرد شده و يك فنجان فلفل دلمه‌اي قرمز و زرد خرد شده را با يك قوطي كنسرو تن ماهي مخلوط كنيد.
  2. يادتان باشد روغن تن را دور نريزيد. چون در اين دستور از سس استفاده نمیكنيم.
  3. اين خوراك را هم میتوانيد داغ كنيد و با پاستا قاطي كنيد و هم به عنوان ساندويچ سرد ميل كنيد.

منبع:www.niksalehi.com

توسط: چی بپزم؟

5 نظر برای سالاد تن، نعنا و فلفل

  1. ساذه و خوشمزه، من خیلی دوست دارم ولی همسرم و پسرم خیلی با تن میونه خوبی ندارن.
    اگه غذایی معرفی بفرمائید که متوجه تن ماهی نشوند عالیه. ممنون از سایت خوبتون

  2. من دوست دارم اما پسرم از فلفل دلمه خوشش نمیاد

  3. ضمن تشلر من هنوز این غذا رو درست نکردم اما معمولا فلفل دلمه بعد از پخت تلخ میشه می خواستم بدونم اینجا همچین مشکلی پیش نمیاد

    1. فلف دلمه ی ماده تلخ میشه
      فلفل دلمه ی ماده برای خام خوردنه و فلفل دلمه ی نر برای پخت و پز.
      تفاوتشون هم از زیرشون معلوم میشه، فلفل ماده زیرش چهار برجستگی بزرگ داره یعنی چهار بخشه، فلفل دلمه ی نر زیرش سه برجستگی داره!
      فلفل ماده پخته بشه تلخ میشه و فلفل نر هم خامش چغر ه!
      نوش جان دوست عزیز ?

  4. عالیه

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.