خورش قیمه یزدی

موارد اولیه

  • نخود لپه‌شده 500 گرم
  • پياز بزرگ يك عدد
  • روغن جامد يا كره دو قاشق سوپخوري
  • گوشت خردشده 600 گرم
  • نمك، فلفل و زردچوبه و زعفران به ميزان لازم
  • پياز داغ براي تزئين دو قاشق غذاخوري

دستور پخت

  1. نخودها را خيس‌كرده يك روز قبل از پخت حدود چهار الي پنج بار آب آن را عوض كرده و بعد لپه كنيد.
  2. پيازها را نگيني كرده و سرخ كنيد، گوشت را به آن افزوده و تفت دهيد.
  3. نمك، زردچوبه و فلفل را اضافه كرده و بعد نخود را بريزيد. پس از كمي تفت خوردن، داخل مواد آب ريخته بگذاريد تا جا بيفتد.
  4. 15 دقيقه مانده به سرو غذا، زعفران را اضافه كرده تا بوي مطبوع زعفران در غذا بپيچد. در ظرف مناسب كشيده روي آن را با پيازداغ تزئين كنيد و همراه چلوي زعفراني سرو نماييد.
🙏 برای حمایت از ما، روی تبلیغات زیر کلیک کنید 👇

29 نظر برای خورش قیمه یزدی

  1. چ قدر خوشمزه بود واااای مرسی

    پاسخ
    1. بله واقعا غذای دلچسبیه…
      مرسی از نظرتون

      پاسخ
  2. چم

    پاسخ
  3. خوبه. دوست دارم امتحانش کنم

    پاسخ
  4. سلام فکرمیکنم اونایی که توی 19اسفند90نظرمیدناین سایتو ازتوی برنامه ی بروز باهاش آشناشدن خود من هم از بروز شناختم وهمین امروز اومدم این جا خیلی سایت خوبیه

    پاسخ
  5. لطفاجوابموبدیدکه بفهمم نظرموخوندید!

    پاسخ
    1. سلام
      متشکرم از نظرتون. سعیمون بر اینه که با افزایش غذاها و تکمیل دستورهای متفاوت بتونیم به راحتی به سوال چی بپزم جواب بدید.

      پاسخ
  6. سایتتون چرا اینجوریه من مواد اولیه رو هرچی زدم شما دلمه بادمجان ترکی زدین!!!!! akhe chaaaaaraaaa?????

    پاسخ
  7. به نظر میرسه که خوب باشه چون خودم خورشت قیمه را درست میکنم میرانم که این هم خوشمزه است
    ممنون از سایت مفیدتون که غذاهای ایرانی را رواج می دهید
    ممنون از تک تک شما عزیزان

    پاسخ
  8. ظاهرا مطالبتون زیاد مطابقت نمیکنن

    پاسخ
  9. سلام با تشکر از سایت خوبتون. منم با نظر جناب مجتبی یزدی و ستاره جون موافقم….

    پاسخ
    1. سلام. خواهش. با تکمیل و افزایش دستورهای غذا این مشکل رفع خواهد شد

      پاسخ
  10. با سلام.این غذا نیلز به رب نداره؟
    وااااااااااااای.گشنم شد

    پاسخ
    1. سلام. برای خوشمزه و خوش رنگ شدنش میتونید از رب استفاده کنید.

      پاسخ
    2. خیر

      پاسخ
  11. سلام خیلی خیلی خیلی خوب بود دست شما درد نکند

    پاسخ
  12. یاسلام و خسته نباشید

    خیـــــلی وقت بود که دنبال چنین سایتی بودم از طریق برنامه بروز با این سایت آشنا شدم

    خیــــــلی سایت فوق العاده ای ، واقعا دستتون درد نکنه بابت تهیه چنین سایت خوب و کاملی

    شـــــاد باشــــید

    پاسخ
  13. سلام
    این سایت کار من خیلی آسون کرده
    آخه همیشه می گم … چی بپزم؟؟؟!!!!

    خیلی خیلی مرسی * موفق باشید

    پاسخ
  14. راستی من هم از طریق برنامه بروز با این سایت آشنا شدم

    پاسخ
  15. سلام بابا هرچی میزنی همون یه سری غذا رو میده چرا قمه یزدی تو هر منویی هست ؟؟؟

    پاسخ
    1. سلام. حق با شماست. چون تعداد غذاها کم است طبیعتا به شما این خورش را هم در جستجوهای مواد اولیه‌ای که دارای گوشت و … است پبشنهاد میدهد. وقتی تعداد غذاهای سایت را بیشتر کنیم نتایج جستجو به آنچه می‌بایست بیشتر نزدیک می‌شود.
      با تشکر از شما. منتظر حضور دوباره‌تان هستیم.

      پاسخ
  16. سلام.خب فرقش با غیر یزدی چیه؟ما هم همین جوری درست می کنیم فقط توش رب گوجه هم می زنیم.یزدی هم نیستیم.

    پاسخ
  17. طریقه پخت قیمه یزدی را کامل توضیح نداده اید .لطفا کامل آن را درسایت پارسه گرد ببینید واصلاح کنید

    پاسخ
  18. خیلی متشکرم من هر وقت نمی دونم چی درست کنم به سایتتون سر میزنم و کارم راه میافته

    پاسخ
  19. متشکرم

    پاسخ
  20. ممنون از سایت خوبتون

    پاسخ
  21. سلام برای غلیظ شدن خورش ها چه پیشنهادی دارین؟من یه بار آرد زدم رنگ خورشتم زشت شد

    پاسخ
    1. پودر بامیه

      پاسخ
    2. پودر بامیه

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.