آرد
آرد برنج
آرد ذرت
آرد سوخاری
آرد سیب زمینی
آرد کنجد
آرد نخودچی
آلبالو
آلو
آلو خورشی
آناناس
آویشن
اردک
ارده
اسفناج
انار
انجیر
انگور
بادام
بادمجان
باقالی
بامیه
برشتوک
برگ بو
برگ مو
برنج
برنج قهوه ای
بلالیت
بلدرچین
بلغور
بوقلمون
به
بیسکویت
پابریکا
پاستا
پرتقال
پسته
پنیر
پنیر پارمسان
پنیر پیتزا
پنیر چدار
پنیر خامه ای
پنیر ریکوتا
پنیر سوییسی
پنیر فتا
پنیر کبابی
پنیر گودا
پنیر ماسکارپونه
پنیر موزارلا
پودر برنج شیرین
پودر جوانه گندم
پودر چیلی
پودر سوخاری
پوست پرتقال
پونه
پیاز
پیازچه
تخم مرغ
تربچه
ترخون
ترخینه
تره
تره فرنگی
تمر هندی
تن ماهی
جعفری
جگر
جگر سفید
جو
جوز هندی
جوش شیرین
جو پرک
چاقاله بادام
چغندر
خامه
خرما
خلال نارنگی
خمیر
خمیر پیتزا
خمیر پیراشکی
خمیر لازانیا
خمیر مایه
خیار
دارچین
دال عدس
ذرت
رب
رب انار
رزماری
رشته آش
رشته پلویی
رشته سوپ
روغن حیوانی
روغن زیتون
روغن گیاهی
ریواس
زرش
زرشک
زعفران
زنجبیل
زیتون
زیره
ژلاتین
سبزی
سبزی آش
سبزی پلو
سبزی دلمه
سبزی کوفته
سرکه
سرکه سیب
سس خردل
سس سفید
سس سویا
سس کچاپ
سس ماهی
سوسیس
سویا
سیب
سیب زمینی
سیر
سیرابی
شکر
شکر قهوه ای
شکلات
شلغم
شنبلیله
شوید
شیر
شیره انگور
شیره خرما
شیره ذرت
شیر خشک
عدس
عدس قرمز
عسل
عصاره سبزیجات
عصاره مرغ
غوره
فلفل دلمهای
قارچ
قیسی زردآلو
کاری
کالباس
کاهو
کدو
کدو حلوایی
کرفس
کره
کشک
کشمش
کلم
کلم بروکلی
کلم قمری
کمپوت آناناس
کمه
کنجد
کنگر
گردو
گرد لیمو
گشنیز
گلاب
گل کلم
گندم
گوجه سبز
گوجه فرنگی
گوشت
گوشت چرخکرده
لازانیا
لپه
لوبیا چشم بلبلی
لوبیا چیتی
لوبیا سبز
لوبیا سفید
لوبیا قرمز
ماست
ماست چکیده
ماش
ماکارونی
ماهی
ماهیچه
مربا
مرزه
مرغ
موز
موسیر
میگو
نارگیل
نان تست
نان لواش
نخود
نخود فرنگی
نشاسته
نشاسته ذرت
نودالیت
ورمیشل
هویج
آرد
آرد برنج
آرد ذرت
آرد سوخاری
آرد سیب زمینی
آرد کنجد
آرد نخودچی
آلبالو
آلو
آلو خورشی
آناناس
آویشن
اردک
ارده
اسفناج
انار
انجیر
انگور
بادام
بادمجان
باقالی
بامیه
برشتوک
برگ بو
برگ مو
برنج
برنج قهوه ای
بلالیت
بلدرچین
بلغور
بوقلمون
به
بیسکویت
پابریکا
پاستا
پرتقال
پسته
پنیر
پنیر پارمسان
پنیر پیتزا
پنیر چدار
پنیر خامه ای
پنیر ریکوتا
پنیر سوییسی
پنیر فتا
پنیر کبابی
پنیر گودا
پنیر ماسکارپونه
پنیر موزارلا
پودر برنج شیرین
پودر جوانه گندم
پودر چیلی
پودر سوخاری
پوست پرتقال
پونه
پیاز
پیازچه
تخم مرغ
تربچه
ترخون
ترخینه
تره
تره فرنگی
تمر هندی
تن ماهی
جعفری
جگر
جگر سفید
جو
جوز هندی
جوش شیرین
جو پرک
چاقاله بادام
چغندر
خامه
خرما
خلال نارنگی
خمیر
خمیر پیتزا
خمیر پیراشکی
خمیر لازانیا
خمیر مایه
خیار
دارچین
دال عدس
ذرت
رب
رب انار
رزماری
رشته آش
رشته پلویی
رشته سوپ
روغن حیوانی
روغن زیتون
روغن گیاهی
ریواس
زرش
زرشک
زعفران
زنجبیل
زیتون
زیره
ژلاتین
سبزی
سبزی آش
سبزی پلو
سبزی دلمه
سبزی کوفته
سرکه
سرکه سیب
سس خردل
سس سفید
سس سویا
سس کچاپ
سس ماهی
سوسیس
سویا
سیب
سیب زمینی
سیر
سیرابی
شکر
شکر قهوه ای
شکلات
شلغم
شنبلیله
شوید
شیر
شیره انگور
شیره خرما
شیره ذرت
شیر خشک
عدس
عدس قرمز
عسل
عصاره سبزیجات
عصاره مرغ
غوره
فلفل دلمهای
قارچ
قیسی زردآلو
کاری
کالباس
کاهو
کدو
کدو حلوایی
کرفس
کره
کشک
کشمش
کلم
کلم بروکلی
کلم قمری
کمپوت آناناس
کمه
کنجد
کنگر
گردو
گرد لیمو
گشنیز
گلاب
گل کلم
گندم
گوجه سبز
گوجه فرنگی
گوشت
گوشت چرخکرده
لازانیا
لپه
لوبیا چشم بلبلی
لوبیا چیتی
لوبیا سبز
لوبیا سفید
لوبیا قرمز
ماست
ماست چکیده
ماش
ماکارونی
ماهی
ماهیچه
مربا
مرزه
مرغ
موز
موسیر
میگو
نارگیل
نان تست
نان لواش
نخود
نخود فرنگی
نشاسته
نشاسته ذرت
نودالیت
ورمیشل
هویج
همکاری
درباره ما
تماس با ما
تبلیغات
سوالات متداول
مقالات
دسته بندی
پلو
کباب
املت
خوراک
گیاهی
خورشت
پیش غذا
غذای ملل
غذای کودک
غذای محلی
غذای سنتی
غذای دریایی
کوکو و شامی
پیتزا و ساندویچ
پاستا و ماکارونی
سوپ آش آبگوشت
غذای ارسالی کاربران
دیگر
جست و جو
تبلیغات
تبلیغات
غذاهای پربیننده
سوپ شیر (جو و قارچ)
بیف استراگانوف
ناگت مرغ
سمبوسه
ثبت نام
[userpro template=register]
لقمه دال عدس و سس ارده
: بلغور؟؟؟
کبه برنجی
راضی: سلام من امروز پختمش. برای اینکه نچسبه. اولا برنج رو بزارید کامل بپزه و له بشه. بعد بکوبید. من برنج رو نصف کردم. هم تخم مرغ زدم هم بدون تخم مرغ. سیب زمینی هم نزدم. تجربم این بود که اونایی که تخم مرغ داشت هم خیلی چسبناک شد. هم به خوشمزگیِ اون بدون تخم مرغ ها نبود. در نتیجه تخم مرغ نزنید. برنج رو بکوبید و بزارید کامل سرد بشه. یه کاسه آب بزارید کنار دستتون و بعد انگشتتونو برنید توی آب و کف دستتونو خیس کنید. برنج رو بزارید کف دستتون، پَهن کنید و مواد بزارید، فشار بدید و برنج رو جمع کنید. بعد توی آرد سوخاری بغلتونید و بزارید چند دقیقه بمونه، بعد هم توی روغن خیلی داغ سرخشون کنید. به شدت خوشمزه بود. من مواد رو هم کشمش و زرشک نزدم، یکم نعناع، یکم شوید و یکم مرزه ریختم یه طعم ترش و خوشایندی داشت. برای معدود موارد دخترم کلی لیف کرد و گفت مامان بازم از این غذا برام بپز
آش جو
مانیا: دوستانه بگم صبحانه اش هم مثل اسمش عجیب ه 😊
بهترین دستگاه کره گیر بادام زمینی
علی: عالی بود اتفاقا من یک دستگاه کره گیری بادام زمینی 2 اسب از آجیلکا خریدم و خیلی راضی هستم
پلو بریانی (هرمزگانی)
حمید: این روش پخت صحیح نیست.گوشت در قطعه های بزرگتر واتفاقاا نمیپزن.بلکه چند ساعت در مواد استراحت میدن بعد لای برنج توقابلمه دم مبدن.گوشت به این صورت بخار پز میشه وطعم خوبی داره این غذا
دیشلیق – آش دندونی تبریز
پریناز: گل گفتی دقیقا
خورش خلال بادام (کرمانشاه)
مهدی محمدی: سلام ببخشید اگه کسی میدونه جواب سوال منو بده این خورشت برای زن باردار چون زعفران داره خطرناک نیست ؟؟؟؟؟
حلیم
شهره: انقد تعریف کردین دلمون خواست لطفا یه نفر طرز تهیه حلیم نیشابور را بزاره
خورش خلال بادام (کرمانشاه)
الی: سلام ممنون از دستور پختی که گذاشتین من دیروز درست کردم و با اینکه خیلی اهل امتحان کردن چیزای جدید نیستم ولی واقعا خوشم اومد خیلی طعم ملس و عالی ای داشت
دیشلیق – آش دندونی تبریز
ساناز: عزیزم این نظریه رو دقیقا از کجاتون در آوردین؟! هر چیزی رو میخونین رو نباید حتما بیاین بنویسین که. اول مطالعاتتون رو زیاد کنید بعد بیاین اینجا در مورد ترک ها نظر بنویسین.
حلیم بادمجان
مریم: ممنون ازشماعالی بود.فقط نبایدآخرسرکاملاکوبیدشون؟من ازعدس بیشتروازگوشت کمتربرای درست کردن این غذااستفاده میکنم.
کباب لقمه ای
: میچسبه به توری ، بعد برگ را چیکار کنیم آخر کار
آبگوشت
هانی: چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟
آبگوشت
: چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟
پاکورا(غذای هندی)
: سلام من جنوبی هستم و اینجا میگیم پکاره تقریبا همین مدلی درست میکنیم و خیلی خوشمزه میشه