درباره
چی بپزم، سایتی برای دادن ایده به شما جهت پخت غذاست!
اگر سوال شما شام چی بپزم و نهار چی بپزم است.اگر نمی دانید برای نهار یا شام و یا وعده های دیگر غذایی خود چه چیزی را آماده کنید، به کمک چی بپزم می توانید با گفتن اینکه چه چیزی در خانه دارید، یک گزینه خوب برای آشپزی بدست آورید.
ما به اقتصاد خانواده شما کمک میکنیم. دیگر نیازی نیست برای تهیه غذا به خرید جدید بروید. فقط کافیست همان مواد اولیهای که در منزل دارید را از لیست صفحه اصلی انتخاب کنید و بر دکمه چی بپزم کلیک کنید. ما به شما خواهیم گفت چی بپزید.
معرفی در تلویزیون:
کسب مقام اول در جشنواره وب ایران در گروه تغذیه:
حضور در نمایشگاه:
آبگوشت
هانی: چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟
آبگوشت
: چه قسمت از گوشت گوسفندی برای آبگوشت بهترین طعم رو داره؟
پاکورا(غذای هندی)
: سلام من جنوبی هستم و اینجا میگیم پکاره تقریبا همین مدلی درست میکنیم و خیلی خوشمزه میشه
اگر تازه گیاهخوار شدهاید، بخوانید!
مدیر: بله حتما. تلاش می کنیم این ویژگی فراهم شود. متشکرم
ساندویچ تنوری مرغ
غزال: عالییییییی
آشپزخانه مدرن = راحت ترین روش آشپزی
مریم: به نظرم مهمترین مزیت آشپزخانه مدرن، طراحی کاربردیش هست که همه کارها رو راحتتر میکنه. چه ایدههایی برای روشنایی یه آشپزخانه مدرن دارید؟
قارچ پلو
ستایش: عالیییی شد واقعا با مرغ درستش کردم بی نظیر بود...
خورش جگر گوسفند
: ده دقیقه؟! جگر سفید زمان پخت طولانی داره
املت پیاز
...: من تو اون مرحله ک از املت به کوکو تبدیل شد گیر کردم 😂😂😂
سمبوسه
ناشناس: من که هر مدل سمبوسه ای دوست دارم این مدل از سمبوسه هم خوب بور
پاکورا(غذای هندی)
: سلام اصل پاکورا با لوبیا چشم بلبلی درست میشود
چیکن استریپس
فهیمه: عزیزم ذرت پرک شده از کجا میگیرین
چیکن استریپس
فهیمه: عزیزم ذرت پرک شده از کجا میگیرین
بیف استراگانوف
فهیمه: وای مرسی عجب پیشنهادی 😍
کدو شکم پر
ناهید: برش طولی همون افقی میشه .درست بود