نودل برنج آسیایی

موارد اولیه

  • 8 اونس نودل برنج (نودالیت الیت)
  • 3 فنجان مرغ پخته شده
  • 1 فنجان جوانه ماش
  • 4 پیازچه، خرد شده ( یا عصاره پیاز الیت)
  • 1 هویج، پوست کنده و رنده شده
  • 1/4 فنجان تازه گشنیز خرد شده
  • 1/3 فنجان بادام زمینی بو داده خرد شده

دستور پخت

  1. نودل ها را در آب جوش به مدت 10 دقیقه قرار دهید.
  2. در همین حال، یک قابلمه بزرگ آب را بجوشانید.
  3. نودل را آبکش کرده و به قابلمه اضافه کنید 3الی 4 دقیقه آن را بپزید سپس با آب سرد بشویید تا خنک شود.
  4. باقی مواد را با هم مخلوط کرده به نودل اضافه کنید در صورت دلخواه با سس گوجه سرو نمایید.

منبع:www.manoelite.com

3 نظر برای نودل برنج آسیایی

  1. نودل چیه

    پاسخ
  2. واقعا خسته نباشید با توضیح کاملتون :|

    پاسخ
  3. ممنونم بابت دستورالعمل پخت نودل برنج 🌹👏👍

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.