پوره هویج، دال عدس

موارد اولیه

  • هويج: 350 گرم
  • سيب زميني: 175 گرم
  • شير خشک آماده شده (درست شده): يک و 1/4 فنجان (300 ميلي ليتر)
  • عدس قرمز (دال عدس): 1/4 فنجان (50 گرم)
  • گشنيز خشک ساييده شده: 1/2 قاشق چاي خوري

دستور پخت

  1. هويج و سيب زميني را پوست کنده و آن ها را به صورت مکعب هاي کوچک خرد کرده و در قابلمه ي کوچکي بريزيد. دال عدس را پاک کرده و آن را خوب بشوييد.
  2. دال عدس، گشنيز و شير را نيز در قابلمه ريخته و آن ها را بر روي حرارت قرار دهيد تا مواد به جوش بيايند.
  3. سپس در ظرف را بگذاريد تا مخلوط به مدت 40 دقيقه يا تا زمانيکه دال عدس و سبزيجات کاملاً نرم شوند به آرامي بجوشد.
  4. در صورت نياز و در اواسط پخت، مقدار کمي آب جوش به مخلوط اضافه کنيد. مخلوط را در دستگاه غذاساز ريخته و يا آن را از صافي درشت رد کنيد تا به صورت پوره اي نرم و يک دست درآيد.
  5. کمي از پوره را در کاسه اي ريخته و درجه ي حرارت آن را امتحان کنيد و در صورت نياز و پيش از دادن آن به کودک، پوره را خنک کنيد.
  6. باقيمانده ي پوره را در ظرف دربسته اي ريخته و هر چه سريعتر در يخچال قرار دهيد و سعي کنيد پوره را ظرف مدت 24 ساعت به مصرف برسانيد.

نکته:
1- پوره پس از سرد شدن، سفت و غلیظ می شود. بنابراین باید در زمان گرم کردن مجدد آن، مقدار کمی شیر خشک آماده شده را به پوره اضافه کنید.
2- با این مقدار مواد، دو و نیم فنجان (600 میلی گرم) پوره تهیه می شود.
3- این پوره، قابل فریز کردن می باشد.

یک نظر برای پوره هویج، دال عدس

  1. از شیر پاستوریزه به جای شیر خشک هم می توان استفاده کرد؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.