شیر برنج
موارد اولیه
- برنج ۵/۰ لیوان
- شیر ۵ الی ۶ لیوان
- گلاب یا عرق هل یا عرق بید مشک ۵/۰ لیوان
- شکر ۱ قاشق غذا خوری
دستور پخت
- برنج را شسته وروی آن آب بریزید بعد از یک ساعت با آب کمی نیم پز کنید و بعد شیر اضافه کرده و آنقدر روی حرارت ملایم بماند تا شیر غلیظ و برنج هم کاملاً پخته و شیر برنج لعاب دار شود .
- در آخر گلاب و شکر را به آن اضافه و بعد چند دقیقه جوشیدن حرارت را خاموش کنید.
بعضی به شیر برنج به جای شکر نمک اضافه میکنند و یا پر شیرینی دوست دارند و بعضی روی شیر برنج شکر میپاشند و یا با مربا آنرا میل میکنند. درهرصورت شما با توجه به ذایقه خانواده نوع و مقدار چاشنی را کم ویا زیاد و یا تغییر دهید.
منبع:www.beytoote.com
چرا این غذا با نام خودش یعنی ((شیربرنج)) ثبت نشده؟
الان تصحیح میکنیم!
مرسییییی
روی شیر برنج را با چیا تزئین کردید؟
دارچین و خلال پسته و گل محمدی
خوب بود
با دارچین
نوشتید یه غذای گوشتی هست!!
اصلاح بفرمایید
منظور ما از گوشتی یا گیاهی پروتئین موجود در آن است. شیر تخم مرغ لبنیات دارای پروتئین گیاهی هستند. و غذاهای گوشتی حتما نباید داخلشان گوشت مرغ و دام یا ماهی داشتهب اشد تا گوشتی محسوب شود.
شیر تخم مرغ ولبنیات دارای پروتیین حیوانی هستند نه گیاهی
سلام
تزیین شیر برنج خیلی زیباست واقعا خوشم امد
در مورد تزیین غذاها هم توضیح بدید ممنون میشم
سلام یه نوع حلوا هست که با شیر درست میشه میشه اونو یاد بدید طرز تهیه رنگینک رو هم بگید مررررررررررسی
این تزیین بسیار زیبا کار خانم منصوره کتابی عزیز مدیر وبلاگ آشپزی رنگین هست و اون گلها، گل محمدی نیست! این گلها در فروشگاههای لوازم قنادی موجوده.
میتونید این غذا رو یه جور دیگه هم درست کنید این طور که اول برنج رو البتهه اگه برنج شمال باشه بهتره بزارین کته بشه وبعد از این که برنج کاملا نرم و شل شد شیر رو اضافه کنید و بزارید با شیر هم یکم بجوشه و بعد زیر اجاق رو خاموش کنید ومیل بفرمایید
salam. shir berenj b hamrahe shire sarf beshe kheyli aliye
من توی شیر برنج خامه هم می ریزم خیلی خوشمزه میشه
من شیر برنج و فرنی خیلی دوست دارم خوشمزه هستند واقعا
سلام
ما تو شیر برنج زعفران می ریزیم خیلی خوش رنگ میشه. و شکر را یک دوم برنج در نظر می گیریم.
امتحان کنید جالب می شه .
شیربرنج فقط سنتی لرستان
شیربرنج راباشکروگلاب دوست نداریم میشه درست کرد
در خراسان این غذارا که خیلی هم ساده وسالم استبدون شکر درست میکنن وموقع سرو یک پیاله شیره انگور کنار دستش میگذرن ویا همون اول با شیره انگور تزیین میکنن که خیلی خوشمزه هم میشود.نکته دوم اینکه در اغلب غذاهای شیرین مثل شله زرد وشیر برنج یک مقدار حیلی کم نمک اضافه میشود .البته حتی در شیرینیها هم کمی نمک هست که طعم را بهت میکند ودر ذایقه محسوس نیست