کوکو بادمجان
موارد اولیه
- بادمجان ۵ عدد
- روغن ۱۵۰ گرم
- زعفران نصف قاشق چایخوری
- تخم مرغ ۴ عدد
- پیاز متوسط ۳ عدد
- نمک و فلفل مقداری
دستور پخت
- پیاز را پوست کنده رنده کنید و درون روغن سرخ نمایید . بادمجانها را پوست کنده با رنده درشت رنده کنید پیاز و فلفل را به آن اضافه کنید و خوب تفت دهید.
- آن را کنار بگذارید تا سرد شود تخممرغها را درون ظرفی شکسته با نمک و فلفل مخلوط کنید
- پس از سردشدن بادمجان و پیاز به آن افزوده و هم بزنید روغن را درون ماهیتابه نچسب ریخته بگذارید گرم شود
- سپس مواد آماده شده را درون روغن بریزید و صاف کنید و صبرکنید یک طرف آن سرخ شود سپس کوکو را برگردانید
- حرارت را کم کنید تا آرام آرام کوکو هم سرخ شود و هم پخته شود .
من درست کردم اون طوری که دوست داشتم نشد
درستش کردم عالی شد ممنونم
salam dastore bedone shir va arde zorrat ra bishtar doost daram,felan khoda negahdar
AY BADAKNIST!
chon asheghe badenjonam kheili khoshmaze booooooooooooooooooooooooooooooooooooood
چی بگم اخه.الکی بگم خوب بود.
من درست کردم خیلی خیلی خوب بود
خیلی خوشمزه شد مرسی
به نظر من که خوب بود.
سایتتون عالیه اما کاش کنار هر غذا میزان کالریشو هم مینوشتین… لطفا یه بخشم برای اموزش غذاهای کم کالری اختصاص بدید
سلام. در برنامهمان داریم حتما
آره.سایتتونعالی هس اگه غذاهای کم کالری که سرخ کرنی نباشه و کم روغن باشه بذارید توسایت عالی تر میشه
آرررررررررره کاشکی این بخش غذاهای کم کالری رو راه اندازی کنید
سایت فوق العاده عالی و بی نظیریه همیشه موفق وباماهمراه باشید
salam golam omadam azat tashakor konam man in ghaza ro dorost kardam kheyli khob bud mamanun
سلام. خواهش. خوشحالم که خوشحال شدید.
خوبه
اگه یه سیب زمینی بهش اضافه بشه خیلی بهتر میشه
اگر با بادمجان خام درست کنین بهتر میشه و کمتر چرب میشه
کسی با بادمجون خام درست کرده که بدون مواد میپزن یا نه؟
آره با بادمجون خام پخته و خوشمزه میشه
میشه ابتدا بادمجون ها رو حلقه ای کرد و آبپز کرد بعد بوسیله میکسر خورد کرده و با تخم مرغ مخلوط کنیم که روغن کمتری هم استفاده بشه
man hanoz dorost nakardam ama badenjon kheli kheli dust daram
سلام و خسته نباشید
ممنون سایت خوبی هست
حتما بازم مراجعه می کنم
موفق باشید
خوب بود ، درستش کردم و خوشم اومد از طعم این غذا.
ma ye joore dige dorost mikonim bademjoon o to namak mikhaboonim bad ba bad tokhme morgh mizanim
im va roghan e kam mipazim bad mikoob
سلام. تو مواد نوشته شده زعفران، اما تو طرز تهیه ازش استفاده نشده.آخرش زعفران لازم داره یا نه؟
چیز جالب وخوشمزه ای بود.مرسی.
خیلی خیلی خوشمزه نشد مرثی
عالللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللللی بود
مقدار موادش برای چند نفره ؟؟؟؟
سلام. برای چهار نفر مناسب است.
جالب نبود.
salam khosham myiad az ghazahatoon,aaaliii bood
ببخشیدا این زعفرونی که تو دستور پخت بودو چرا اضافه نکردید؟
azaton mamnoonam kheily khob boood
سایتتون فوق العاده عالیه ممنون خیلی خوبه
خیلی هم عالی
من پختم متفاوت و خوب بود، لذت بردم از خوردنش.
فقط باید بگم پختنش آسون نیست باید چندتا نکته رو حتما توجه کنید. اینکه
1- چون سیب زمینی یا گوشت نداره موادتون چسبندگی زیاد نداره و تنها عامل چسبندش تخم مرغه که نباید بیشتر از حد باشه پس حواستون باید باشه موقع سرخ کردن
2- چون تخم مرغ زود پخته میشه بخاطر همینه که پیاز و بادمجون رو از قبل میپذیم باید طوری باشه که پخته شده باشه و با تخم مرغ فقط سرخ بشه
3- بعد از رنده کردن بادمجون با دستتون محکم فشارش بدید که آبش گرفته بشه (اگه یکمی قبلش نمک بهش بزنید آبش بیشتر تخلیه میشه)
4- آب پیاز رو هم بگیرید
5- بجای زعفرون میتونید زرچوبه بزنید برای کبد هم بهتره
6- با شعله ی کم بپزید
7- موقع برگردوندن کل ماهیتابه خیلی دقت کنید چون مواد زیر سرخ و سفت شده ولی مواد رو شله و براحتی میریزه برای همین میتونید کلش رو بریزید روی یه بشقاب و بعد مواد شل رو بریزید تو ماهیتابه بعدش اون قسمتی که سرخ شده و سفت شده رو بذارید روش تا اونطرفه هم بپذه، نگران نباشید چون در آخر همش یه تیکه و سفت میشه (با شعله کم)
خلاصه اینکه درست کردنش یکم دقت میخواد و آخرش چیز خوبی میشه :)
سلام .من اینو درست کردم.پیاز وباذمجان و نپختم.فقط باذمجونو سرخ کردم.اما آخرکار که میخواستم سرخش کنم ریختم توی ماهیتابه رژیمی.با ضرب کم پخت.وقتی که پخته شد اونو به هر تکه که خواستم کردمو با نون خوردیم.خیلی خیلی خوب شده بود.این غدا هم رفت توی لیست غداهای مورد علاقمون.
متوسط بود ممنون
سلام.دوستان عزیز اگه سیر هم رنده کنید و داخلش بریزید طعمش خیلی خوب میشه
خیلی خوشمزه است اما اگر خواستید از قالبهای فانتزی کوکو استفاده کنید میتونید به جاش از حلقه های توخالیه خود بادمجون یا فلفل دلمه استفاده کنید تا خوشگل تر بشه تازه به جای سرخ کردن اولیه ی بادمجونا میشه اونارو بزارید توی فر تاکبابی بشن بعد بکوبیدشون.
من درست کردم نمیدونم چرا وا رفت.مواد انگاری به هم نمیچسبه،البته من باقیمونده سبزی خوردن که هردفعه میگیریم رو خشک میکنم اون رو هم اضافه کردم عطر خیلی خوبی داره.هنوز نخوردم ببینم طعمش چه جوریه آخه منتظر همسرم هستم از سر کار بیاد
khoshmaze bod merc
سلام من تازه ساىتتونو دىدم امشب درست مىکنم به نظر خوشمزه مىاد.ممنون
من به مواد لازمش زرشک و قارچ هم اضافه کردم اخر کار کمی پنیر پیتزا روش ریختم خیلی باحال شد و خوشمزه بود.
قبلا با نظر شوهرم که بادمجون خوشمزه اس اصلا موافق نبودم ولی با پخت این روش موقع شام من بیشتر از شوهرم از این غذا تعریف می کردم واقعا ممنون
من پختم وااقعا خوشمزه بود، من تو تابه ۲ طرفه درست کردم که راحت باشه برگردوندنش. خیلی خوب شد و بادمجون رو هم تفت ندادم چون نمیخواستم چرب شه، فقط پیاز رو با روغن زیتون سرخ کردم و به بادمجون اضافه کردم و گذاشتم با خرارت کم پخت و سرخ شد.
من درست کردم همسرم خیلی سختگیره ولی خوشش اومد اما خودم با اینکه عاشق بادمجونم زیاد خوشم نیومد ترجیح دادم بادمجون رو به یه شکل دیگه بخورم
درستش کردم. به نظرم طعم جالبی داشت البته من یکم پودر سیر و یه ذره رب هم به بادمجونا زدم.بازم ممنون.ناهار خوبی بود!
من دیشب با ترس درست کردم چون شوهرم بادمجون دوست نداره ولی خوشمزه شد و مهمتر اینکه همسر عزیزم دوست داشت ممنون
من از بادمجون سرخ کرده و پیاز رنده شده و ارد و تخم مرغ استفاده کردم عالی شد و وانرفت
واقعا سایت خوبی است ازتون ممنون.
من همین الان درست کردم واقعا خوش مزه شد فقط کمی وا رفت!!!!
با اینکه آرد هم داشت!
درضمن بادنجون هارو کبابی کرده بودم….
دوستان اگه بخواین بهتر بشه نه پیازو نه بادمجانها رو قبلا سرخ نکنید ضمنا زعفران رو با تخم مرغ مخلوط کنین که رنگ و طعمش مشخص بشه این شکلی خیلی بهتر میشه
دستتان دردنکنه
من درست کردم با همین دستور
خیلی عالی و خوشمزه
ممنون
من خیلی طعمشو دوست داشتم
ممنون
من درست کردم خیلی طعمشو دوست داشتم
ممنون و خسته نباشی
یه دونه سیر کوچولو توش بریزید زعفرون نزنید بهش بذارید خخوووب برشته بشه با پلو هم بزنید بخورید محشره
سلام خیلی سایتتون عالیه واقعا این معضل فک کردن برای اینکه چی درس کنمو رفع میکنه یه دنیا ممنون
بد بود
من به بادمجان کمی حساسبت دارم ولی بااین روش میتونم ازبادمجان هم استفاده کنم …ممنون
من قبلا درست کرده بودم اینو خیلی عالیه اما من سیب زمینی هم توش رنده میکنم وا نرخ به اضافه ادویه پلویی چون عطر و طعم فوق العاده ای بهش میده بادمجون رو رنده نمی کنم چون آب میندازه مکعب ریز خرد میکنم
ممنون از اموزشهای خوبتون،اگه ممکنه غذاهای ایچنینی که سریع اماده میشه رو ،با بادنجون بیشتر اموزش بدین،من حتما درست میکنم ،چون خانوادگی بادنجون خیلی دوست داریم
هنوز نپختم اما سر دو راهی موندم چون یکی میگه عالی ویکی میگه بده
افتضاح شد
افتضاح بود خیلی بدمزه بود این هم شد غذا. هر آشغالی رو که نمیشه خورد. غذاهای من درآوردی…
خوش مزه نیستش
خیلی خوشمزه بود
منم درست کردم هیچکدوممون دوست نداشتیم 😟😟😟😟
بالاخره چکار کنم؟بادمجون ها رو سرخ کنم قبلش یا نکنم؟
منم تو دو راهی موندم نمیدونم درست کنم یا نه
ایا سیب زمینی بزنم یا نه؟ لطفا راهنماییم کنین ، با سیب زمینی خوشمزه تره یا بیشتر مزه
کوکو سیب زمینی میگیره؟
سلام. من دیشب درست کردم واااااااقعن خوشمزه شد. ممنونم. فقط نکته ای که داره اینه که بادمجون رو رنده کردم و تو آبکش نمک پاشیدم روش تا تلخیش گرفته بشه و بعد از حدود نیم ساعت با دست فشارشون دادم تا آبشون گرفته بشه. پیاز رو هم با دو حبه سیر کمی تفت دادم که سبک بشه. بعد بادمجون رو هم اضافه کردم کمی تفت دادم . البته بدون روغن، چون ممکنه روغن باعث بشه مواد به هم نچسبن
بابا درست کنین خوب شد بخورین نشد فوقش چند تا بامجان هدر دادین دیگه…..
بابا درست کنین خوب شد بخورین نشد فوقش چند تا بامجان هدر دادین دیگه…..
سلام من بادمجون رو که رنده شده سرخ میکنم یا خام هست یا سری میسوزه. چکار کنم؟
من ۱۲ سالمه مامان و بابام بیمارستان بودن پای داداشم شکسته بود درست کردم عالی شد
بسیااااااااااار عالی بود. من بادمجونارو کبابی کردم و پیازو رنده کردم با همسر عزیزم خوردیم. هردو خیلی خوشمون اومد
ممنون از سایت خوبتون