کوکوی اسفناج
موارد اولیه
- اسفناج پخته 300 گرم
- پیاز 1 عدد کوچک
- تخم مرغ 2 عدد
- نمک ، فلفل و زرد چوبه به مقدار کافی
- روغن 100گرم.
دستور پخت
- در یک ظرف گود اسفناج پخته شده را خوب له میکنیم
- سپس پیاز کوچک رنده میکنیم و تخم مرغ را اضافه میکنیم و با مقداری نمک و فلفل و زرد چوبه خوب هم میزنیم.
- روغن را در ماهیتابه داغ کرده و مواد کوکو را داخل آن می ریزیم و با پشت قاشق مواد را صاف می کنیم .
- بعد که یک طرف کوکو سرخ شد کوکو را به صورت دلخواه برش داده و برگردانده و طرف دیگر را نیز سرخ می کنیم تا کوکو آماده شود.
عالیه
خیلی عالیه
خوشمزه ست
سلام خوشمزه بود ولی فکر میکنم که تخم مرغ شما بیشتر بوده چون اصلا شبیه عکس شما نشد و تخم مرغ در آن دیده نمی شد متشکرم
سلام. مهم اینه که خوشمزه بشه و شما خوشتون بیاد تعدادش خیلی مهم نیس! البته بیشتر بودن تخم مرغ معمولا باعث خوشمزه تر شدن کوکوها میشه
مرسی مختصر و مفید
سلام داخل کوکو انگار یه چیز سفیر رنگ هست اون چیه ؟
سلام. در تصویر این غذا پنیر به کار رفته است. شما نیازی نیست از پنیر استفاده کنید.
ما بجای اسفناج میریم از داخل زمین زعفرانمان بلقس می چینیم وکوکوبلقس مثل کوکوی شما درست کردیم خوشمزه شد ممنون
عالیه
سلام این غذا احتیاج به آرد نداره؟
فوق العاده بود بسیار ساده گیاهی راحت سریع و البته بسیار خوشمزه
متشکرم
خیلی خوشمزه بود پرخاصیت وسریع هم حاضرشد
Gooooooooooooooooooooooooood
سلام میشه بگید از چه پنیری برای داخلش استفاده کردید؟
اسفناجو چطوری بپزیم؟