کوله بادمجان

موارد اولیه

  • بادمجان بستان ۱ عدد
  • نان خرد شده ۱ قاشق
  • پنیر رنده شده ۱ کاسه
  • پیاز ۱ عدد
  • گوجه فرنگی ۴ عدد
  • نمک و فلفل
  • روغن مایع ۲ قاشق
  • نعناع برای تزیین
  • روغن مایع سرخ کردنی

دستور پخت

  1. بادمجان بستان را یک درمیان پوست میکنیم و حلقه ای برش می زنیم در آب نمک بخاطر اینکه تلخیش گرفته شود می اندازیم مدتی بماند سپس شسته و خشک می کنیم و در روغن داغ هر دو طرف را سرخ می کنیم در دستمال حوله ای قرار داده تا روغن اضافی آن برود.
  2. در یک تابه دیگر در روغن گرم پیاز خرد شده را ریخته و سرخ می کنیم و گوجه فرنگی رنده شده نمک و فلفل ریخته تا جا بیفتد ( آبش را نکشد)
  3. خرده های نان را هم در تابه یا در فر برشته کرده می ریزیم .
  4. در ظرفی که بتوان رآن را فر گذاشت اول یک حلقه بادمجان سپس ۱ لایه سس گوجه فرنگی که درست کردیم رویش خرده های نان ریخته رویش هم پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم به همین شکل ۳ طبقه درست می کنیم در فر قرار می دهیم تا پنیرها طلایی و ذوب شود.

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.