کوله بادمجان
موارد اولیه
- بادمجان بستان ۱ عدد
- نان خرد شده ۱ قاشق
- پنیر رنده شده ۱ کاسه
- پیاز ۱ عدد
- گوجه فرنگی ۴ عدد
- نمک و فلفل
- روغن مایع ۲ قاشق
- نعناع برای تزیین
- روغن مایع سرخ کردنی
دستور پخت
- بادمجان بستان را یک درمیان پوست میکنیم و حلقه ای برش می زنیم در آب نمک بخاطر اینکه تلخیش گرفته شود می اندازیم مدتی بماند سپس شسته و خشک می کنیم و در روغن داغ هر دو طرف را سرخ می کنیم در دستمال حوله ای قرار داده تا روغن اضافی آن برود.
- در یک تابه دیگر در روغن گرم پیاز خرد شده را ریخته و سرخ می کنیم و گوجه فرنگی رنده شده نمک و فلفل ریخته تا جا بیفتد ( آبش را نکشد)
- خرده های نان را هم در تابه یا در فر برشته کرده می ریزیم .
- در ظرفی که بتوان رآن را فر گذاشت اول یک حلقه بادمجان سپس ۱ لایه سس گوجه فرنگی که درست کردیم رویش خرده های نان ریخته رویش هم پنیر پیتزای رنده شده می ریزیم به همین شکل ۳ طبقه درست می کنیم در فر قرار می دهیم تا پنیرها طلایی و ذوب شود.
دیدگاهتان را بنویسید