کرانچی سیب زمینی
موارد اولیه
- ۷۵۰ گرم سیب زمینی با پوست
- ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
- ۳/۴ قاشق چایخوری رزماری کاملا خرد شده
- ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل
- ۱/۴ پنیر پارمزان رنده شده
- نمک به میزان لازم
دستور پخت
- ابتدا فر را روی دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت یا ۲۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سیب زمینی ها را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید و روغن زیتون، رزماری ( اکلیل کوهی ) و فلفل را به آن اضافه کنید.
- مخلوط سیب زمینی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید . هر تکه به ضخامت ۵ میلی متر باشد و حدود ۲۰ دقیقه در فر بماند.
- سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید. با کفگیر با دقت سیب زمینی ها را جابجا کنید. سپس پنیر پارمزان را روی آن بپاشید. و آن را در حدود ۳ دقیقه تا حدی که قهوه ای یا طلایی رنگ بشود حرارت بدهید. حالا می توانید سیب زمینی ترد شده را داغ میل کنید.
- رزماری منبع غنی از فلاونوئیدها می باشد که از لخته شدن خون جلوگیری می کند.
- شما می توانید تا دو مرحله این سیب زمینی را استفاده کنید به این صورت که آن را تا ۸ ساعت در یخچال بگذارید سپس هنگام سرو غذا ، پنیر پارمزان را روی آن بپاشید و در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود.
منبع:/www.seemorgh.com
salam, misheh lotfan ezafeh konid ke fer bayad rouyeh Back basheh ya chize dige?
dar marhaleh 3 hararat dahid yani chi? dobareh tou fer?
mamnoon