کرانچی سیب زمینی

موارد اولیه

  • ۷۵۰ گرم سیب زمینی با پوست
  • ۲ قاشق چایخوری روغن زیتون
  • ۳/۴ قاشق چایخوری رزماری کاملا خرد شده
  • ۱/۴ قاشق چایخوری فلفل
  • ۱/۴ پنیر پارمزان رنده شده
  • نمک به میزان لازم

دستور پخت

  1. ابتدا فر را روی دمای ۴۷۵ درجه فارنهایت یا ۲۴۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. سیب زمینی ها را رنده کرده و در یک کاسه بزرگ بریزید و روغن زیتون، رزماری ( اکلیل کوهی ) و فلفل را به آن اضافه کنید.
  2. مخلوط سیب زمینی را به ۸ قسمت مساوی تقسیم کنید . هر تکه به ضخامت ۵ میلی متر باشد و حدود ۲۰ دقیقه در فر بماند.
  3. سیب زمینی ها را از فر بیرون بیاورید. با کفگیر با دقت سیب زمینی ها را جابجا کنید. سپس پنیر پارمزان را روی آن بپاشید. و آن را در حدود ۳ دقیقه تا حدی که قهوه ای یا طلایی رنگ بشود حرارت بدهید. حالا می توانید سیب زمینی ترد شده را داغ میل کنید.
  4. رزماری منبع غنی از فلاونوئیدها می باشد که از لخته شدن خون جلوگیری می کند.
  5. شما می توانید تا دو مرحله این سیب زمینی را استفاده کنید به این صورت که آن را تا ۸ ساعت در یخچال بگذارید سپس هنگام سرو غذا ، پنیر پارمزان را روی آن بپاشید و در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود.

منبع:/www.seemorgh.com

یک نظر برای کرانچی سیب زمینی

  1. salam, misheh lotfan ezafeh konid ke fer bayad rouyeh Back basheh ya chize dige?
    dar marhaleh 3 hararat dahid yani chi? dobareh tou fer?
    mamnoon

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.