کدو عدس
موارد اولیه
- عدس پلویی یا عدس آشی یا دال عدس ۲۰۰ گرم
- کدو حلوایی ۲۰۰ گرم
- پیاز ۳ عدد
- نمک و زردچوبه و فلفل سیاه به مقدار لازم
- روغن مخصوص سرخ کردن
- روغن حیوانی یا روغن زیتون در صورت تمایل
دستور پخت
- عدس را از قبل خیسانده و با آب و زردچوبه روی حرارت بگذارید .کدو حلوایی را به قطعات کوچک برش زده و در روغن تفت داده و به عدس اضافه کنید .
- هنگامی که عدس در حال پختن است پیاز خلال شده را سرخ کنید .
- وقتی عدس و کدو پخته شد با گوشت کوب آنرا بکوبیدو نمک و فلفل و نیمی از پیاز داغ وکمی روغن حیوانی یا روغن زیتون را اضافه کرده و چند دقیقه بجوشد تا غلظت مناسبی پیدا کند به این ترتیب یک سوپ ساده و آسان و خوشمزه درست کرده اید سوپ را در ظرف ریخته وبا بقیه پیاز داغ آن را تزئین کرده و نوش جان کنید.
منبع:ashpazierangin.blogfa.com
salam .
vaghan ali bud mamnunam
سلام و خداقوت به شما .واقعا دستتون دردنکنه بابت این سایت…علیه…فقط یه نکته!!!چرافایل خورشت کدو حلوایی محتویات نداره عزیز؟؟؟؟ممنون میشم تصحیح بفرمایید.مرسی
سلام. خواهش میکنم. مشکل فنی پیش اومده که اون رو برطرف خواهیم کرد. متشکریم از اطلاعتون.
slm dasteton dard nakone kheyli khoshmazas
ممنون واقعا عالیه!!!!
عالی بود ، دمتون گرم <3
خیلی عالی ما تو کرمانشاه بهش برگه زرآلو هم اضافه میکنیم و نتیجه اش یه طعم ترش و شیرین خوشمزه ای میشه