کدو شکم پر
موارد اولیه
- کدو
- گوشت چرخ کرده
- کالباس
- پنیر پارمسان
- رب گوجه فرنگی
- سیر
- پیاز
- ادویه
دستور پخت
- در ماهیتابه سیر چرخ شده را با پیاز سرخ می کنیم و گوشت چرخ کردهی مخصوص داخل کدو را در آورده و به ماهیتابه اضافه می کنیم. افزودن مقدار رب گوجه فرنگی باعث خوش طعم و خوش رنگ شدن مواد میشود.
- پس از آن کمی قطعات کالباس را می ریزیم.
- کدوها را با یک برش افقی نصف کرده و داخل آنها را خالی میکنیم (مانند تصویر) و موادی که داخل ماهیتابه داریم را داخل کدوها ریخته و پنیر پارمزان رویش می ریزیم.
- فر را با دمای 180 درجه و یا بسته به فر خودتان تنظیم کنید.
- ادویه جات به دلخواه افزوده می شود
- اندازه و تعداد کدوها تعداد مصرف کننده ها بستگی دارد.
با تشکر از فلورا خانم که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
از اینجا میتونید غذاهای دیگه ای که ایشون برای ما فرستادند رو مشاهده کنید.
من عاشق کدو هستم.
فردا 100% درست می کنم :)
مرسییییی از سایت خوبتون
نوش جان،
جالب میشه تجربه ی پخت دستور خودت رو برامون بگی…
سلام من توش گردو هم ریختم خوش مزه شد
البته بادنجانش را درست کرده بودم اما کدو نه
راستی جسارتا این برش طولی یا عمودی است نه افقی. ممنون
دستتون درد نکنه حتما درست میکنم
برش طولی همون افقی میشه .درست بود