کدو با قارچ و پیازچه

موارد اولیه

  • کدو به میزان لازم ( برای این مقدار مواد حدود 4 عدد متوسط )
  • قارچ 8 عدد متوسط
  • پیازچه 3 ساقه
  • گوجه 1 عدد
  • پیاز 1 عدد
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا به مقدار دلخواه

دستور پخت

  1. ابتدا کدو ها را از وسط دو نیم کرده و داخل آن ها را با قاشق خالی میکنیم
  2. بعد با مقدار بسیار کمی آب آن ها را آب پز می کنیم .
  3. پیاز را در روغن تفت داداه زرد چوبه و فلفل می زنیم و مواد داخل کدو ها را هم به آن اضافه کرده همراه با پیازچه خرد شده و قارچ نگینی شده و گوجه به مواد اضافه گرده و سرخ میکنیم .
  4. سپس به آن نمک زده و درب ظرف را میبندیم تا مواد پخته شده و آب آن تبخیر شود .
  5. بعد مواد را داخل کدو های آب پز شده پر می کنیم و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم و در ظرف مورد نظر که از قبل آن را کمی چرب کرده ایم چیده و در فر قرار می دهیم تا روی آن طلایی شود .

منبع:www.ashpazonline.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.