کدو با قارچ و پیازچه
موارد اولیه
- کدو به میزان لازم ( برای این مقدار مواد حدود 4 عدد متوسط )
- قارچ 8 عدد متوسط
- پیازچه 3 ساقه
- گوجه 1 عدد
- پیاز 1 عدد
- نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
- پنیر پیتزا به مقدار دلخواه
دستور پخت
- ابتدا کدو ها را از وسط دو نیم کرده و داخل آن ها را با قاشق خالی میکنیم
- بعد با مقدار بسیار کمی آب آن ها را آب پز می کنیم .
- پیاز را در روغن تفت داداه زرد چوبه و فلفل می زنیم و مواد داخل کدو ها را هم به آن اضافه کرده همراه با پیازچه خرد شده و قارچ نگینی شده و گوجه به مواد اضافه گرده و سرخ میکنیم .
- سپس به آن نمک زده و درب ظرف را میبندیم تا مواد پخته شده و آب آن تبخیر شود .
- بعد مواد را داخل کدو های آب پز شده پر می کنیم و روی آن را با پنیر پیتزا می پوشانیم و در ظرف مورد نظر که از قبل آن را کمی چرب کرده ایم چیده و در فر قرار می دهیم تا روی آن طلایی شود .
منبع:www.ashpazonline.com
دیدگاهتان را بنویسید