کدوی بخارپزشده

موارد اولیه

  • کدو دو فتجان
  • روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
  • آب لیمو یک قاشق چای خوری
  • نمک دریائی و فلفل به مقدار لازم

دستور پخت

  1. در ظرف بخارپز به اندازه دو اینچ آب بریزید تا بجوشد
  2. کدوها را به قطعات یک اینچی تکه کنید
  3. کدوها را دربخارپز ریخته به مدت هفت دقیقه بپزید تا نرم شوند
  4. کدوها را درکاسه ای ریخته درحالیکه داغ است روی آن روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل بریزید

منبع:www.seemorgh.com

8 نظر برای کدوی بخارپزشده

  1. عکسش که بادمجانه

    پاسخ
  2. این عکس بیشتر به بادمجان شکم پر شبیه

    پاسخ
  3. اینکه شکمش پره!!!!!!!!!

    پاسخ
  4. دستور پخت بسیار ضعیفی بود : -(

    پاسخ
  5. وا!

    پاسخ
  6. این غذا جالبه میشه توشو با خمیری از شیر و تخمرغ و ارد و کدو پر کنیم و این کدوها رو به عنوان قالب استفاده کنیم و مواد رو بریزیم توش و هر چیز دیگه ای خیلی باهال بود میخوام درست کنم دمتون هم گرم مرسی

    پاسخ
  7. به نظرتون عکس غذاهیچ ارتباطی به دستورش داره؟

    پاسخ
  8. به نظرتون عکس غذا اصلا ربطی به دستوری که گذاشتین داره؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.