کدوی بخارپزشده
موارد اولیه
- کدو دو فتجان
- روغن زیتون سه قاشق غذاخوری
- آب لیمو یک قاشق چای خوری
- نمک دریائی و فلفل به مقدار لازم
دستور پخت
- در ظرف بخارپز به اندازه دو اینچ آب بریزید تا بجوشد
- کدوها را به قطعات یک اینچی تکه کنید
- کدوها را دربخارپز ریخته به مدت هفت دقیقه بپزید تا نرم شوند
- کدوها را درکاسه ای ریخته درحالیکه داغ است روی آن روغن زیتون، آب لیمو، نمک و فلفل بریزید
منبع:www.seemorgh.com
عکسش که بادمجانه
این عکس بیشتر به بادمجان شکم پر شبیه
اینکه شکمش پره!!!!!!!!!
دستور پخت بسیار ضعیفی بود : -(
وا!
این غذا جالبه میشه توشو با خمیری از شیر و تخمرغ و ارد و کدو پر کنیم و این کدوها رو به عنوان قالب استفاده کنیم و مواد رو بریزیم توش و هر چیز دیگه ای خیلی باهال بود میخوام درست کنم دمتون هم گرم مرسی
به نظرتون عکس غذاهیچ ارتباطی به دستورش داره؟
به نظرتون عکس غذا اصلا ربطی به دستوری که گذاشتین داره؟