کباب میگو
موارد اولیه
- ▪ میگو پاک شده ۵۰۰ گرم
- ▪ سرکه (یا آبلیمو) نصف لیوان
- ▪ نمک و فلفل بمیزان لازم
- ▪ زعفران حل شده ۱تا ۲ قاشق مربا خوری
- ▪ روغن زیتون ۳ قاشق سوپخوری
- ▪ آب پیاز نصف لیوان
دستور پخت
- سرکه یا آبلیمو را با بقیه مواد مخلوط می کنیم و به مدت ۱ تا ۲ ساعت در یخچال قرار میدهیم.
- بنا به تمایل شما , می توان در سیخ فلزی و یا سیخ چوبی طبخ میگو را انجام دهید اگه از سیخ چوبی استفاده می کنید برای جلوگیری از سوختن سیخها آنها را از ۳ الی ۴ دقیقه قبل در آب خیس کنید
- برای طعم بهتر و تنوع میتونید از فلفل دلمهای و فلفل سبز و پیاز قرمز و زیتون استفاده کنید
- بعد میگو ها را بر روی منقل ذغالی یا گازی کباب کنید .
تاحالا کبابش نکردم میگو خودش که خیلی خوشمزه است
میگو غذای لذیذی هست به ویژه اگر کباب بشه
giafash ke khob bod bebinim tamesh chetore
توو تصویر بالا از چه موادى براى تزیین استفاده کرده اید
ممنون
میگوی کباب شده فوق العادست عاللللیه