کباب لقمه
موارد اولیه
- گوشت چرخكرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 600 گرم
- پياز 200 گرم
- نمك يك قاشق مرباخوري
- جوششيرين نصف قاشق چايخوري
دستور پخت
- ابتدا پياز را رنده كرده و در صافي ريخته و كمي آب آن را ميگيريم. بعد با گوشت چرخشده و نمك به مدت ده دقيقه ورز ميدهيم. جوششيرين را نيز در همين موقع اضافه كرده و ورز دادن را ادامه ميدهيم.
- به اندازه يك نارنگي از گوشت را برداشته و به سيخ ميكشيم و صاف ميكنيم. بعد با دو انگشت به صورت لقمهاي آن را شكل داده و سر و ته گوشت را هم با دست به سيخ ميچسبانيم. براي كبابشدن روي آتش ابتدا يك طرف آن را ميگذاريم تا مقدار كمي بپزد در اين لحظه آن را سريع پشت و رو ميكنيم بعد با حرارت ملايم ميپزيم تا مغزپخت شود.سپس گوجهها را هم به سيخ كشيده و كباب ميكنيم.
منبع:groohashpazi.blogfa.com
من هیچوقت نتونستم گوشتوبه سیخ بکشم
;in ke hamon kabab kubide bood
بد نبود اما بهتر از این هم میتونستید بگید
برنامه ی جالبی بود ممنون
خیلی برنامه جالبی ممنون
نمیدونم به این چی میگین ولی من میخوام برا شام بپزم
جوش شیرین برای معده ضررهایی زیادی داره و از همه مهم تر آهن موجود در گوشت رو از بین میبرد با توجه به فقرآهن در گروه های سنی مختلف از مصرف جوش شیرین در نان ها و غذاها جدا خودداری کنید