کباب لقمه

موارد اولیه

  • گوشت چرخ‌كرده (مخلوط گوسفند و گوساله) 600 گرم
  • پياز 200 گرم
  • نمك يك قاشق مرباخوري
  • جوش‌شيرين نصف قاشق چايخوري

دستور پخت

  1. ابتدا پياز را رنده كرده و در صافي ريخته و كمي‌ آب آن را مي‌گيريم. بعد با گوشت چرخ‌شده و نمك به مدت ده دقيقه ورز مي‌دهيم. جوش‌شيرين را نيز در همين موقع اضافه كرده و ورز دادن را ادامه مي‌دهيم.
  2. به اندازه يك نارنگي از گوشت را برداشته و به سيخ مي‌كشيم و صاف مي‌كنيم. بعد با دو انگشت به صورت لقمه‌اي آن را شكل داده و سر و ته گوشت را هم با دست به سيخ مي‌چسبانيم. براي كباب‌شدن روي آتش ابتدا يك طرف آن را مي‌گذاريم تا مقدار كمي بپزد در اين لحظه آن را سريع پشت و رو مي‌كنيم بعد با حرارت ملايم مي‌پزيم تا مغزپخت شود.سپس گوجه‌ها را هم به سيخ كشيده و كباب مي‌كنيم.

منبع:groohashpazi.blogfa.com

7 نظر برای کباب لقمه

  1. من هیچوقت نتونستم گوشتوبه سیخ بکشم

    پاسخ
  2. ;in ke hamon kabab kubide bood

    پاسخ
  3. بد نبود اما بهتر از این هم میتونستید بگید

    پاسخ
  4. برنامه ی جالبی بود ممنون

    پاسخ
  5. خیلی برنامه جالبی ممنون

    پاسخ
  6. نمیدونم به این چی میگین ولی من میخوام برا شام بپزم

    پاسخ
  7. جوش شیرین برای معده ضررهایی زیادی داره و از همه مهم تر آهن موجود در گوشت رو از بین میبرد با توجه به فقرآهن در گروه های سنی مختلف از مصرف جوش شیرین در نان ها و غذاها جدا خودداری کنید

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.