کباب فیله ماهی

موارد اولیه

  • فيله بدون استخوان و پوست گرفته ٧٥٠ گرم
  • آب ليمو ٣ قاشق سوپ خوری
  • سير ریز خرد شده ٣ حبه
  • ریحان تازه خرد شده ٢ قاشق سوپ خوری
  • روغن زیتون ١ قاشق سوپ خوری
  • سس سویا ١ قاشق سوپ خوری
  • فلفل ٠٫٢٥ قاشق چای خوری
  • مخلوط سبزیجات کباب شده به مقدار لازم
  • برش ليمو دلخواه

دستور پخت

  1. ماھی را با آب شسته و با پارچه تميزی خشک کنيد.
  2. آبليمو، سير، ریحان، روغن، سس سویا و فلفل را در یک کاسه کوچک مخلوط کنيد و این مایه را با قلمموی مخصوص روی قطعات ماھی بماليد.
  3. ماھیھا را در ميان توری مخصوص کباب قرار داده و مستقيما بر روی ذغال گداخته قرار دھيد.
  4. اگر فيله ھا حدود ١٫٥ سانتيمتر ضخامت دارند، آنھا را به مدت ٤ تا ٦ دقيقه و یا زمانی که گوشت ماھی حالت ورقه ورقه پيدا کند، کباب کنيد.
  5. در ميانه کار کباب کردن باز ھم از باقيمانده سس روی ماھی ھا بماليد.
  6. اگر ماھی را به قطعاتی ضخيم تر بریده اید، در ميانه کباب کردن یک بار آنھا را روی آتش برگردانيد.
  7. ماھی را با سبزیجات کبابی و برشھای ليمو سرو کنيد.

9 نظر برای کباب فیله ماهی

  1. لطفا غذاهای مانند قیمه و مانند این و کلم پلو و لوبیا وعدس پلو را نیز در سایتتان بگذارید.

    پاسخ
    1. سلام این لوبیا پلو– اینم قیمه. اینم کلم پلو

      پاسخ
  2. سلام سایت خیلی خوبی دارید لطفا غداهایی که با بوغلمون درست می شه رو تو سایت بذارید ممنون.

    پاسخ
  3. مرسی عزیزم عالیه

    پاسخ
  4. عالی بود امشب برای مامانم درست میکنم

    پاسخ
  5. لطفا میگو،ماهی ومرغ سوخاری رو هم آموزش بدین؟

    پاسخ
    1. منظورتون میگو سوخاری، ماهی سوخاری و مرغع سوخاریه؟
      تا این لحظه از سوخاری ها فقط میگو سوخاری رو داریم که میتونید از اینجا مشاهده‌ کنید.
      اگر هم منظورتون غذاهای دریایی هست هم میتونید از اینجا مشاهده کنید.

      پاسخ
  6. سس سویا چیه؟ چه سسی جایگزینش کنم یا طرز تهیهشو بهم بگید/

    پاسخ
    1. سلام میترا خانم
      سس سویا نوعی سس است که از سویا تهیه می‌ود و ریشه‌اش از کشورهای شرقی چون چین و ژاپن است.
      تا به حال ندیدیم که شرکت ایرانی تولید‌کننده سس سویا باشد ولی وارد می‌شود و میتوان در برخی سوپرمارکت‌های بزرگ که محصولات متنوع می‌آورند تهیه کرد. البته با مراجعه به ترشی فروشی ها هم شاید بتونید به هدفتون برسید.
      طرز تهیه سنتی آن به علت انجام عمل تخمیری مانند سرکه چندین ماه طول میکشد ولی با روش‌های جدید و شیمیایی میتوان در مدت زمان خیلی کوتاه تری نسبت به روش سنتی آن را تهیه کرد.

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.