کباب دیگی (کباب تابه ای)
موارد اولیه
- گوشت گوسفندي يا گوساله جوان كم چرب يا بدون چربي براي هر كباب 100 گرم
- نمك به مقدار كافي
- پياز رنده شده درشت 1 عدد
- گوجه فرنگي به تعداد لازم
دستور پخت
- پياز رنده شده را فشار دهيد و آب آن را در ظرفي بريزيد .
- گوشت را دو يا سه بار چرخ كنيد و با نمك و پياز خوب ورز دهيد و با دست فرم دهيد و در ماهيتابه رژیمی ويا ديگ ( فابلمه ) بچينيد ودرب آن را ببنديد و روي حرارت ملايم بگذاريد حرارت را زياد نكنيد تا گوشت كاملاً بپزد معمولاً گوشت وقتي كه ميپزد جمع شده و بهتر است كه كبابها كمي نازك باشد.
- وقتي كباب در حال پخته شدن است آب پياز را به آن اضافه كنيد اگر كباب بدون چربي است به آن دو الي سه قاشق روغن زيتون بيفزاييد. در فاصله پخت، كباب را برگردانيد و دوباره درب آن را محكم ببنديد وقتي كمي آب براي كباب مانده بود ( چون گوشت زمان پخته شدن آب مياندازد )
- گوجه فرنگي ها را با كارد از قسمت زير به عمق يك سانتي متر با كارد به شكل علامت بعلاوه ببريد و در لابلاي كبابها قرار داده و دوباره درب آنرا ببنديد وقتي كبابها و گوجه فرنگي كاملاً پخته شدند در ديس بكشيدوكبابها را روي برنج قرار دهيد تا تزيين زيبايي به همراه گوجه فرنگي روي آن باشد و بعد سرميز سرو و نوش جان كنيد.
منبع:www.beytoote.com
jalebo khoshmaze mishe
زیاد درست میکنم خیلی خوشمزه میشه
غذای خوب و دوست داشتنی هست بام میگم یادش بخیر محبوبه مهرابی خوب درست می کرد این غذا
فقط حوصله می خواد
مرسی خیلی خوب بود
خیلی خوشمزه شد حتما درست کنید فقط اب پیازو وقتی یه طرف کباب سرخ شد و طرف دیگه هم نیمه سرخ بود بریزید که کبابا وا نره
سایت خوبى دارید ممنون
کبابام ظاهرش قشنگ یه اندازه نمیشه
من توی گوشت وپیاز فلفل سیاه و سماق هم میریزم خوشمزه تر میشه
خیلی خوشمزست.ما خانوادگی عاشقشیم
میخوام درست کنم.فکرکنم خوب بشه
سلام درست کردم خوب نشد همه باز شد .!!چکار کنم
احتمالا اب پیاز رو خوب نگرفتی
میشه از گوشت چرخ کرده استفاده کرد؟
من توش یک یا دوتا فلفل سبز قلمی ریز خورد شده هم اضافه میکنم.هم عطر خوش فلفل رو ب خودش میگیره هم یه تندی ملایم و مطبوع.غذای خوش طعمیه.
عاااااااااااااااالی بود مرسی
خیلی خیلی خوشمزه میشه من وخانوادم خیلی این غذا رو دوست داریم و از خوردنش در کتار هم لذه میبریم
غذای بسیار خوشمزه ای است . اگر به آن پودر سیر و زردچوبه بزنید خوشمزه تر نیز می شود. آرد سوخاری ادویه دار هم برای تنوع بد نیست.