کباب دیگی (کباب تابه ای)

موارد اولیه

  • گوشت گوسفندي يا گوساله جوان كم چرب يا بدون چربي براي هر كباب 100 گرم
  • نمك به مقدار كافي
  • پياز رنده شده درشت 1 عدد
  • گوجه فرنگي به تعداد لازم

دستور پخت

  1. پياز رنده شده را فشار دهيد و آب آن را در ظرفي بريزيد .
  2. گوشت را دو يا سه بار چرخ كنيد و با نمك و پياز خوب ورز دهيد و با دست فرم دهيد و در ماهيتابه رژیمی ويا ديگ ( فابلمه ) بچينيد ودرب آن را ببنديد و روي حرارت ملايم بگذاريد حرارت را زياد نكنيد تا گوشت كاملاً بپزد معمولاً گوشت وقتي كه ميپزد جمع شده و بهتر است كه كبابها كمي نازك باشد.
  3. وقتي كباب در حال پخته شدن است آب پياز را به آن اضافه كنيد اگر كباب بدون چربي است به آن دو الي سه قاشق روغن زيتون بيفزاييد. در فاصله پخت، كباب را برگردانيد و دوباره درب آن را محكم ببنديد وقتي كمي آب براي كباب مانده بود ( چون گوشت زمان پخته شدن آب مياندازد )
  4. گوجه فرنگي ها را با كارد از قسمت زير به عمق يك سانتي متر با كارد به شكل علامت بعلاوه ببريد و در لابلاي كبابها قرار داده و دوباره درب آنرا ببنديد وقتي كبابها و گوجه فرنگي كاملاً پخته شدند در ديس بكشيدوكبابها را روي برنج قرار دهيد تا تزيين زيبايي به همراه گوجه فرنگي روي آن باشد و بعد سرميز سرو و نوش جان كنيد.

منبع:www.beytoote.com

18 نظر برای کباب دیگی (کباب تابه ای)

  1. jalebo khoshmaze mishe

    پاسخ
  2. زیاد درست میکنم خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ
  3. غذای خوب و دوست داشتنی هست بام میگم یادش بخیر محبوبه مهرابی خوب درست می کرد این غذا

    پاسخ
  4. فقط حوصله می خواد

    پاسخ
  5. مرسی خیلی خوب بود

    پاسخ
  6. خیلی خوشمزه شد حتما درست کنید فقط اب پیازو وقتی یه طرف کباب سرخ شد و طرف دیگه هم نیمه سرخ بود بریزید که کبابا وا نره

    پاسخ
  7. سایت خوبى دارید ممنون

    پاسخ
  8. کبابام ظاهرش قشنگ یه اندازه نمیشه

    پاسخ
  9. من توی گوشت وپیاز فلفل سیاه و سماق هم میریزم خوشمزه تر میشه

    پاسخ
  10. خیلی خوشمزست.ما خانوادگی عاشقشیم

    پاسخ
  11. میخوام درست کنم.فکرکنم خوب بشه

    پاسخ
  12. سلام درست کردم خوب نشد همه باز شد .!!چکار کنم

    پاسخ
    1. احتمالا اب پیاز رو خوب نگرفتی

      پاسخ
  13. میشه از گوشت چرخ کرده استفاده کرد؟

    پاسخ
  14. من توش یک یا دوتا فلفل سبز قلمی ریز خورد شده هم اضافه میکنم.هم عطر خوش فلفل رو ب خودش میگیره هم یه تندی ملایم و مطبوع.غذای خوش طعمیه.

    پاسخ
  15. عاااااااااااااااالی بود مرسی

    پاسخ
  16. خیلی خیلی خوشمزه میشه من وخانوادم خیلی این غذا رو دوست داریم و از خوردنش در کتار هم لذه میبریم

    پاسخ
  17. غذای بسیار خوشمزه ای است . اگر به آن پودر سیر و زردچوبه بزنید خوشمزه تر نیز می شود. آرد سوخاری ادویه دار هم برای تنوع بد نیست.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.