کباب تابه‌ای

موارد اولیه

  • گوشت چرخ‌كرده 300 گرم
  • نمك و فلفل به ميزان لازم
  • پياز رنده شده دو عدد
  • سماق يك تا دو قاشق سوپخوري در صورت تمايل
  • روغن‌زيتون در صورت تمايل
  • گوجه‌فرنگي، فلفل‌شيرين، جعفري و ليموترش براي تزئين

دستور پخت

  1. گوشت و پياز رنده شده، نمك و فلفل را به همراه سماق، خوب مخلوط كرده
  2. سپس در تابه‌اي كه آن را ترجيحا با روغن‌زيتون چرب كرده‌ايم پهن مي‌كنيم و بعد برش مي‌زنيم. روي حرارت ملايم، نيم ساعت تا سه ربع قرار داده تا سرخ شود.
  3. با گوجه فرنگي، فلفل شيرين، جعفري و ليموترش تزئين كنيد.

94 نظر برای کباب تابه‌ای

  1. ممنونم خیلی سایت نوآورانه و خوبیه

    موفق و پیروز باشید

    پاسخ
    1. درست کردم خوش مزه بود

      پاسخ
  2. عالیه و بی نظیره

    پاسخ
  3. سلام خسته نباشید خیلی برنامه جالبیه من اشپزی رو خیلی دوست دارم ولی همیشه میمونم چی درست کنم ولی این سایت خیلی بهم کمک کرده

    پاسخ
  4. خیلی عالیه ممنون حال کردم

    پاسخ
    1. معلومه کبابت خشک است

      پاسخ
  5. عالی بود واقعا آفرین به شما اصلا به شما میگن مغز ولی……………….

    پاسخ
  6. ali bud

    پاسخ
  7. so good

    پاسخ
  8. خیلی دوسش دارم

    پاسخ
  9. عالی بود

    پاسخ
  10. سایت خوبی دارین
    واقعاً ممنون

    پاسخ
  11. عاشق کباب تابه ای ام.
    اما تو این عکسه کباب ها داره وامیره. باید قبلش آب پیازشو میگرفت که کبابش سفته سفت بشه;)
    از خوشمزه ترین غذاهاس.

    پاسخ
  12. واقعاً غذای توپیه

    پاسخ
  13. خیلی خوبه استفاده کردم چیزای زیادی یاد گرفتم

    پاسخ
  14. vaghean alie site be hame pishnehadesh midam:D

    پاسخ
  15. خیلی عالیه ایول به این سایت واقعا ازش استفاده کردم

    پاسخ
  16. عالی بود تشکر

    پاسخ
  17. مرسی .اندازه ها مناسب بود.نتیجه:خوشمزه شد.

    پاسخ
  18. تو رو خدا تعداد کباباتونو بیشتر کنین من قفقازی و نازخاتون و بختیاری و مخلوط رو هم یاد دارم.یکم کباب جدید میخوام

    پاسخ
  19. عالی بود

    پاسخ
  20. Ba tashakor kheili top bod tnx jigaram bossss.

    پاسخ
  21. چرت بود!!!!!!!!!!!!!1

    پاسخ
  22. سلام سایت جدیدی بود
    امیدوارم به بالاترین رنکینگ برسین

    پاسخ
  23. lممنونم نجاتم دادین!!!

    پاسخ
  24. به درد نمیخوره

    پاسخ
    1. برایچی

      پاسخ
  25. سایت خیلی خوبیه.خسته نباشید.ممنون

    پاسخ
  26. این یکی خوب بود!

    پاسخ
  27. khaste nabashin mamnon khob bod

    پاسخ
  28. واقعا دست مریزاد خیلی خیلی از سایتتون خوشم اومد

    پاسخ
  29. سلام خسته نباشید. سایت خوبیه مرسی

    پاسخ
  30. ممنون خیلی خوب بود

    پاسخ
  31. آقام خیلی دوست داره
    عاشقه کباب
    سپاسگزارم

    پاسخ
  32. خیلی سایت جالبیه … ایده خوب و نوآورانه ای دارین

    پاسخ
  33. خیلی سایت جالبیه … ایده خوب و نوآورانه ای دارین

    پاسخ
  34. وقتی اتفاقی به سایت شما برخوردم خیلی خوشحال شدم چون در این مورد استرس زیادی هرروز بهم وارد میشد ممنون ممنون

    پاسخ
  35. خوب وخوشمزه بود

    پاسخ
  36. سایتتون عالیییییه

    پاسخ
    1. سلام
      امیدواریم لذت ببرید
      باز به “چی بپزم” سر بزنید و به دوستاتون هم معرفی کنید
      موفق باشید

      پاسخ
  37. خدا پدرومادرتون را بیامورزد که ماراازفکرچی بپزم نجات دادیند

    پاسخ
  38. دمتون گرم

    پاسخ
  39. خیلی جالب بود من برای بار اولکه دیدن کردم.ولی کاشکی واضحتر(مرحله به مرحله)توضیح می دادین.بازم ممنون

    پاسخ
  40. اب پیاز و بگیریم یا نه

    پاسخ
    1. اگر آبش را بگیرید مشکلی ندارد. اگر نگیرید هم مشلی ایجاد نمیکند.

      پاسخ
  41. سلام.ممنون از سایت خوبتون.فقط اگر امکانش هست صفحات رو طوری طراحی کنید که امکان تبدیلش به فایل Pdf باشه.

    پاسخ
  42. behtariniiiiiii

    پاسخ
  43. اگر میشه لطفا اموزش کیک هم بزارید ممنون

    پاسخ
  44. آمورش کیک زو هم در آینده در سایت اضافه خواهیم کرد

    پاسخ
  45. در جواب raha: خروجی PDF الان به کمک برنامه های تبدیل کننده می تونید بگیرید. مثلا صقحه چاپ رو بزنید و پرینت PDF بکنید :)

    پاسخ
  46. جناب مدیر بنده ازین امر آگاهم، ولی صفحات برای ذخیره کردن به صورت ناخوانا طراحی شده.برای مثال شما اگه به سایت irancook.ir مراجعه کنید می بینید که به راحتی امکان ذخیره صفحات وجود داره.
    ممنون از لطفتون و همچنین سایت خوبی که طراحی کردین.

    پاسخ
  47. با سلام اگه چند تا گوجه رو با کمی روغن زیتون و نمک و فلفل سیاه بپزیم و با کبابمون سرو کنیم عالی میشه

    پاسخ
    1. خیلی ممنون بابک جان!

      پاسخ
  48. خیلی سایت آلی وکارایی دارید ازشما کمال تشکر رادارم

    پاسخ
  49. کیک وشیرینی یادتون نره مامنتظریم

    پاسخ
  50. واقعا عالیه غذاهایی که اسون هست رو گذاشتین……..
    ممنوووووووووووون!!
    خسته نباشید……

    پاسخ
  51. سلام ممنونم از این سایت عالی شما و کار خدا پسندانه شما .

    پاسخ
  52. سلام میدونی از موقعیکه این سایت راشناختم به عروسهایم ودوستانم هم معرفی کردم همه خوشحال و متشکریم از شما………

    پاسخ
  53. مرسی. عالی بود.سایت جالبی دارین

    پاسخ
  54. سلام واقعا عالی بود … دوستان به وبلاگ منم سر بزنید دستور پخت چند نوع شیرینی و غذا رو گذاشتم خوشحال میشم ….
    باتشکر از همه…

    پاسخ
  55. aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii boood ye 2nya mamnooooon

    پاسخ
  56. من همیشه به کباب تابه ایم ادویه مخصوص کباب الیت میزنم. عااااالی میشه. یه بار امتحان منین تا متوجه شین چه تغییری به طعم کبابتون میده

    پاسخ
  57. salam kheily khob bod

    پاسخ
  58. اگر کف ظرف گوجه فرنگی حلقه شده بچینیم بعد کباب ها را روی ان قرار بدیم تا با شعله ی کم و آب گوجه بپزد خیلی خوشمزه میشود
    امتحان کنید

    پاسخ
  59. salam pas deserhatoon kogan?

    پاسخ
  60. سلام عالی بود با تشکر فراوووووووان

    پاسخ
  61. سایت بسیار جذابی بود ممنون

    پاسخ
  62. خیلی خوشمزست به خصوص اگه با اب لیموی تازه وفراوون سرو بشه

    پاسخ
  63. khobeeeee

    پاسخ
  64. سلام ممنون از سایتتون ببخشید میزان اب برای خورش بامیه میشه بگید باتشکر

    پاسخ
  65. سایت شما عالیه این غذا را میتوان اینجوری هم درست کرد : اول گوجه ها را حلقه حلقه کرده کف ماهی تابه گذاشته سپس گوشت را با موادی که شما گفتید ورز داده و پهن کرده و روی گوجه ها می گذاریم کمی هم به گوجه ها نمک و آب لیمو میزنیم بعد از نیم ساعت آماده میشه

    پاسخ
  66. مزه کباب نمیده به خوشمزه گی کباب بیرون نیست

    پاسخ
  67. بد نبود

    پاسخ
  68. مرسی خیلی خوب بود

    پاسخ
  69. سایتتون عالیه همیشه اینجاسر میزنم
    پاینده باشید.

    پاسخ
  70. من اینو به این صورت درست میکنم که به جای روغن آونو خوب میذارم بپزه
    و همیشه برای سحر ماه مبارک رمضان بعنوان تقویت کننده درست میکنم
    بازم ممنون

    پاسخ
  71. غذا هاتوننم مثل سایتتون خوشمزه هست ممنون

    پاسخ
  72. سلام سایتتون عالیه

    پاسخ
  73. با سپاس و تشکر. من شمارو در زیر سایت مدرسه خود لینک کردم. متشکرم.
    [email protected]

    پاسخ
  74. ایول بشما

    پاسخ
  75. خیلی خیلی وب مفیدی دارین.
    ممنون از شما

    پاسخ
  76. اگه یک کمی پودرسویا بریزید هیچ وقت وا نمیره من همیشه درکتلت وکباب می ریزم حتی زعفران هم می ریزم شوهرم عاشق کباب تابه ایم هستش توی ماهی تابه مدل سیخی برش میدم

    پاسخ
  77. سایت شما عالیه متشکرم بوس بوس

    پاسخ
    1. عالیه

      پاسخ
  78. تشکر میکنم از سایتتون

    پاسخ
  79. ممنون

    پاسخ
  80. عاشقتونم…..بدون شما زندگی تلخه

    پاسخ
  81. eval

    پاسخ
  82. خوجکله

    پاسخ
  83. خوب بود.ولی تا آرد نخودچی نزنی مواد خودشو نمیگیره

    پاسخ
  84. عالیه.

    پاسخ
  85. عالییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییههههههههه

    پاسخ
  86. عالی بود واقعا

    پاسخ
  87. من درست کردم. فکر می کنم این مقدار سماق خیلی براش زیاد بود. اصلا خودشو نگرفت . حتی وقتی که پخته شد و تا حدی ام روش برشته شد، بازم وسطش مثل یه خمیر نرم باقی موند. طعمشم خیلی ترش شده بود.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.