کال کباب
موارد اولیه
- بادنجان درشت........... 4 عدد
- آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار.......... نیم فنجان
- سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشك ............ 1 قاشق غذاخورى
- سیر.......... نیم بوته
- نمك و فلفل.......... به اندازه كافى
- مغز گردوى ساییده شده........... 75 گرم
دستور پخت
- بادنجانها را از وسط چاك دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) كباب كنید. برای اینكه بادنجانها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آنها را بچرخانید.
- بعد باید پوست بادنجانها را بگیرید. برای اینكار اگر آنها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را میتوانید به راحتی جدا كنید.
- اگر بادنجانها تخم دارند آنها را جدا كنید.
- سپس گوشت بادنجانها را با گوشتكوب له كنید.
- حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بكوبید.
- بروید سراغ سبزىهایی كه شستهاید و آبش رفته است. سبزیها را هم كاملا خرد كنید و بعد بادنجانها، سیر، سبزى، نمك، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط كنید.
(سبزیهای معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین میتوانید به جای آنها از نعناع استفاده کنید)
کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست میشود.
کال کباب را با کته و ماهى شور سرو میکنند. بعضیها هم از آن به جای ترشى در کنار سایر غذاها استفاده میکنند.
منبع:www.ashpazonline.com
من غذائی خوشمزه تر از کال کباب نخوردم . مخصوصا اینکه همراه ماهی شور باشه . محشره به خدا . رقیب نداره
واقعا غذای خوشمزه ایی
ممنون غذای خیلی خوشمزه ای
عاشق این غذام
ما که سبزیشو نداریم چکار کنیم شمالیه دیگه اره؟
انار ترش از کجا بیارم اخه؟ چرا با احساسات ادم بازی میکنین!!!!!دهنم اب افتاد :-(
این غذا بی نظیره … ممنونم
بی نظیره مخصوصا با ماهی شور…
دوستان لازم نیشت حتما سبزی های شمال باشه همون کمی نعنا خشک هم بریزید کافیه.
درمورد انار ترش هم همون رب انار و آبغوره بریزید خوب میشه.
علیه…
بعد از ریختن آب انار، دیگه نیازی نیست که روی حرارت قرار بدهیم؟؟؟؟؟