کال کباب

موارد اولیه

  • بادنجان درشت........... 4 عدد
  • آب انار ترش یا آب غوره یا دانه انار.......... نیم فنجان
  • سبزى، نعناع و خلواش (خنش) و شوشاق ریز شده تازه یا خشك ............ 1 قاشق غذاخورى
  • سیر.......... نیم بوته
  • نمك و فلفل.......... به اندازه كافى
  • مغز گردوى ساییده شده........... 75 گرم

دستور پخت

  1. بادنجان‌ها را از وسط چاك دهید و روى آتش زغال یا در فر (350 درجه) كباب كنید. برای اینكه بادنجان‌ها نسوزد و در عین حال خوب بپزد آن‌ها را بچرخانید.
  2. بعد باید پوست بادنجان‌ها را بگیرید. برای این‌كار اگر آن‌ها را در آب سرد قرار دهید، پوستشان را می‌توانید به راحتی جدا كنید.
  3. اگر بادنجان‌ها تخم دارند آن‌ها را جدا كنید.
  4. سپس گوشت بادنجان‌ها را با گوشت‌كوب له كنید.
  5. حالا نوبت سیرهاست. سیرها را هم بكوبید.
  6. بروید سراغ سبزى‌هایی كه شسته‌اید و آبش رفته است. سبزی‌ها را هم كاملا خرد كنید و بعد بادنجان‌ها، سیر، سبزى، نمك، فلفل، آب انار (یا آب غوره یا دانه انار) و مغز گردو را با هم مخلوط كنید.

(سبزی‌های معطری مثل خلواش و شوشاق خاص شمال ایران است و همه جا نیست. بنابراین می‌توانید به جای آن‌ها از نعناع استفاده کنید)

کال کباب یک غذای اشتها آور شمالی است که از بادنجان، آب انار ترش، سبزى، سیر و مغز گردو درست می‌شود.
کال کباب را با کته و ماهى شور سرو می‌کنند. بعضی‌ها هم از آن به جای ترشى در کنار سایر غذاها استفاده می‌کنند.

منبع:www.ashpazonline.com

9 نظر برای کال کباب

  1. من غذائی خوشمزه تر از کال کباب نخوردم . مخصوصا اینکه همراه ماهی شور باشه . محشره به خدا . رقیب نداره

    پاسخ
  2. واقعا غذای خوشمزه ایی

    پاسخ
  3. ممنون غذای خیلی خوشمزه ای

    پاسخ
  4. عاشق این غذام

    پاسخ
  5. ما که سبزیشو نداریم چکار کنیم شمالیه دیگه اره؟

    پاسخ
  6. انار ترش از کجا بیارم اخه؟ چرا با احساسات ادم بازی میکنین!!!!!دهنم اب افتاد :-(

    پاسخ
  7. این غذا بی نظیره … ممنونم

    پاسخ
  8. بی نظیره مخصوصا با ماهی شور…
    دوستان لازم نیشت حتما سبزی های شمال باشه همون کمی نعنا خشک هم بریزید کافیه.
    درمورد انار ترش هم همون رب انار و آبغوره بریزید خوب میشه.
    علیه…

    پاسخ
  9. بعد از ریختن آب انار، دیگه نیازی نیست که روی حرارت قرار بدهیم؟؟؟؟؟

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.