کال جوش

موارد اولیه

  • گوشت چرخ کرده نیم کیلو
  • پیاز سرخ کرده 3 قاشق سوپ خوری
  • گردو خرد کرده 2 قاشق سوپ خوری
  • کشک سائیده 2 لیوان
  • نعنای خشک نرم یک قاسق سوپ خوری
  • روغن 100 گرم
  • نمک به مقدار کافی

دستور پخت

  1. گوشت را با پیاز رنده شده و نمک و فلفل مخلوط کرده و کوفته ریز درست می کنیم
  2. روغن را در ظرف ریخته و روی آتش قرارداده و بعد از داغ شدن کوفته ها را در روغن می ریزیم تا سرخ شوند.
  3. نعنا را روی کوفته ها می ریزیم و تفت می دهیم. در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری زدچوبه نیز ایده بدی نیست ! :)
  4. یک لیوان آب و کمی نمک داخل کوفته ریخته و پیاز داغ را اضافه می کنیم.
  5. بعد از چند جوش کشک را اضافه می کنیم و بعد کمی جوش ، ظرف را برداشته و گردو را اضافه می کنیم و کمی هم گردو برای روی ظرف زیبایی خاصی به غذا می دهد !

27 نظر برای کال جوش

  1. salam khaste nabashid mamnoon az saite khoobetoon age beshe bad nist kalerie ghazaharo ham benevisid vali dar kol site kheili khoobi mitoone beshe bad az takmil chon hame khanooma moshkel daran ba barname roozanashoon baraye pokhte ghaza

    پاسخ
    1. سلام
      مرسی از نظرتون
      امیدواریم این سایت بتونه به بانوان ایرانی کمک کنه تا غذاهای خوبی رو با توجه به موجودی منزلشون انتخاب کنن
      در حال تکمیل سایت هستیم و از همکاری همه استقبال می کنیم. ایده کالری هم قبلا مطرح شده بود. در حال بررسی اجراش هستیم
      موفق باشید

      پاسخ
  2. سلام سپاسگزارم .

    پاسخ
  3. سلام خیلی خیلی ممنون از غذاهای خوشمزتون من عاشق کله جوشم به همه توصیه می کنم این غذا رو امتحان کنن حتما خوششون میاد
    دوست دارم از غذاهای سنتی بیشتر بنویسین و بگین مال کدوم منطقه ایران عزیزه سپاسگزارم

    پاسخ
  4. سلام ممنون ازاین غذای خوشمزه ای که همه ازاون خوششون میاد.mj-007 dayoos

    پاسخ
  5. از دستور غذا هایی که دادید خیلی ممنون هستیم

    پاسخ
  6. sitetoon kheili be jaaa boood mamnooon

    پاسخ
  7. بهتره دستورات با جزییات بهتری توضیح داده شود تا افراد ناآشنا در مرتبه اول دچار سرگیجه نشوند.
    Mer30

    پاسخ
  8. از سایت خوبتون ممنونم.پسرخاله من مقیم استرالیاست و اشپزیم بلد نیست و کسیم ندار براش اشپزی کنه سایتتون بهش کمک بزرگی کرد

    پاسخ
    1. سلام.
      خوشحال میشیم کمکی براش باشیم.

      پاسخ
  9. سلام واقعاخسته نباشین
    دستتون دردنکنه
    نمیدونید من برای اینکه چی بپزم عذاگرفته بودم این کارتون خیلی کمک بزرگیه
    ممنونم ازاین کارتون

    پاسخ
    1. متشکر از شما بازدید کننده گرامی
      امیدواریم از غذا و پیشنهادات ما لذت ببرید
      درحال به روز رسانی سایت نیز هستیم
      چی بپزم رو مرتب چک کنید !
      موفق باشید

      پاسخ
  10. ممنون از شما که غذا پختنو آسون میکنید

    پاسخ
  11. بدون گوشت خوشمزه تره :D

    پاسخ
    1. خب. بدون گوشت هزینه تهیه‌اش میاد پایین. از این جهت هم شاید بهتر باشه. سعیمون اینه که بتونیم پاسخی برای سوال تکراری چی بپزم باشیم. باز هم به ما سر بزنید

      پاسخ
  12. سایتتون واقعا عالیه بینظیر خدا بهتون عمر و سلامتی بده

    پاسخ
  13. (فکر کنم غذای خیلی خوبی بشه) اگه ممکنه اموزش غذاهای سنتی رو بیشترکنید در ضمن از سایت خیلی خوبتون ممنونم

    پاسخ
    1. شکی نیست که غذای سنتی خوشمزه‌گی و قوت خودش رو داره.
      از همه‌ی غذاها بیشتر می‌ذاریم. چه سنتی و چه مدرن.
      ممنون که به ما سر زدید.

      پاسخ
  14. بدون گوشت خوشمزه تره یک تکه کوچک هم نان سنگکگ درآخرپخت اضافه کنید لعاب دار میشه اگر روغن کمتری استفاده کنید غذای سالم ومقوی میشود.

    پاسخ
    1. حتما شما امتحان کردید و خوشمزه تر بوده!!!
      متشکریم.

      پاسخ
  15. سلام این غذا بنظر میاد خوشمزه باشه؛ممنون از شما؛خسته نباشییییییید؛مریم

    پاسخ
  16. یاد فیلم قصه های مجید افتادم و اب دهنم هم حسابی راه افتاد خسته نباشید

    پاسخ
  17. محشره حتی اگه گوشت هم نباشه

    پاسخ
  18. سلام ما کله جوش رو به این روش می پزیم که فوق العاده خوشمزه میشه …اول زردالو و برنج و لپه رومی زاریم تقریبا 20دقه بپزن باهم.دوم کشک و ماست رو با کمی اب قاطی می کنیم ودر مرحله اخر پیاز داغ و پونه نعنا و زردچوبه رو قاطی می کنیم وبه مواد اضافه می کنیم

    پاسخ
  19. با سلام ما بجای گوشت عدس رو قبلا پخته وابکش کرده با بقیه مواد استفاده میکنیم

    پاسخ
  20. امروز حتما می پزم

    پاسخ
  21. واقعا یکی از خوشمزه ترین غذاهاست مخصوصا اگه پیاز هم باشه.

    (ما گوشت نمی ریزیم و خیلی هم خوشمزه میشه؛ فک میکنم نیازی به گوشت نداره)

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.