ژامبون بهداشتی در منزل
موارد اولیه
- مرغ درسته= 1 عدد متوسط
- آب پیاز =1 پیمانه
- سیر له شده= 2 حبه
- جوز هندی= یک دوم قاشق چای خوری ( جوز بویا )
- زنجفیل= 1 قاشق چای خوری
- نمک = 1 قاشق چای خوری
- پودرتخم گشنیز= یک دوم قاشق چای خوری
- هویج= 3 عدد متوسط
- پیاز حلقه شده= 2 عدد متوسط
- آب= 1 پیمانه
دستور پخت
- ابتدا مرغ را از استخوان جدا کنید و پوست آن را سالم درآورید. مرغ بی استخوان را 24 ساعت در آب، پیاز، سیر له شده، جوز هندی، زنجفیل، نمک و پودر تخم گشنیز بخوابانید و بعد از گذشت این مدت، مرغ را با پوست و درسته به حالت فشرده رول کنید و با نخ ببندید. در کف ماهی تابه، حلقه های هویج و پیاز را بچینید و یک پیمانه آب روی آن بریزید و یک و نیم ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتی گراد بپزید.
- بعد از خنک شدن کامل، کالباس مرغ را برش بزنید
منبع:cooking.akairan.com
عمرا درست کنم ، خیلى ایکبیریه! هه
میشه بگید ژامبون گوشت رو چطور میشه درست کرد؟
برای من که گیاهخوارم مناسبه اما دستورش رُِ اینجا نمی تونم ببینم …
لطف می کنید کمک کنید تا دستور درست کردن این ژامبون رُ داشته باشم
سلام.
کمی مشکل فنی برای نمایش این دستور بوجود آمده که حتما آن را رفع خواهیم کرد.
برای مشاهده غذاهای گیاهی میتوانید به نشانی http://chibepazam.ir/noeghaza/vegetal/ مراجعه کنید.
ببخشی شما گیاهخوارید وگوشت مرغ می خورید؟
این ذستور اصلا به عکسش نمی خوره!!!
اصلاً اون پوست مرغه توی عکس نیست چی شده
کلا” غذاهاتون یه چیز دیگس عکسش یه چیز دیگه
اینکه نشد اگه راست میگید یه نمونش خودتون درست کنید عکسشو بزارید
سلام. معمولا تصویر غذاها همان ها هستند. ولی خب تزیین میشوند و با آنچه که شما ممکن است تهیه کنید تفاوت داشته باشد. ما حتی حاضریم تصاویری که شما تهیه میکنید را در سایت قرار دهیم.
کاشکی عکسای مراحل درست کردنش رو هم میزاشتین اینجوری برا درست کردنش شک داریم بتونیم درست کنیم یا نه
سلام اول تشکر میکنم از لطف شما
بعد شما گفته بودی که مرغو با پوست کامل مگه میشه با پوستو کامل بزاریم
عالی بود دستتون درد نکننننننننننننننننننننننننننننه
باسلام
خیلی خوبه ولی اگه با تصویر توضیح داده شود بهتره
من یه مدل دیگه وساده تر درست میکنم مزه اش مثل حاضریای بیرون میشه
لطفا بگو چطوری درست می کنی
مرغ بی پوست و استخونو چرخ میکنم با ادویه هایی مثل کاری وجوز ونمک باضافه پودر سیر یا پودر سیر.بعد توی سلون میریزم روشو قارچ ریز شده وهویج پخته خرد شده وکمی پسته که همشون برا خوش قیافه شدنشه میریزم سپس سلفونه رو محکم میکنم میزارم تو فویل دو ساعت تو اب میپزم بعد خنک شدن تو یخچال مصرف میکنیم جاتون خالی
ممنون، گوشت قرمز را هم یاد داری؟ اگهبلدی برامون بنویس
منم همینجوری درست کردم و عالی بوده
ولی با پوست فکر نکنم منطقی باشه و جالب
من دو بار کالباس درست کردم ولی مثل بیرون خوشمزه
نشد یکم خشک میشه ولی برای بیرون خیلی نرم . حتی بار دوم بیشتر روغن استفاده کردم ولی فایده نداشت البته من با پوست مرغ درست نکردم.
لطفا یکی به من بگه مرغ خام هست یا پخته
مرغ خام هستش عزیز
ممنون عالیه ولی کاش تصویری هم اموزش میدادین مثلا اون قسمتهایی که ممکنه یه کم نامفهوم باشه برامون رو به تصویر میکشیدین
سلون و یا سلفونه چیه ؟ یه نفر خدایى به زبون ساده طرز درست کردن رو یاد بده