چیکن کی یف (Chicken Kiev)
موارد اولیه
- 4 تكه فيله مرغ (تقريبا هر كدام 180 گرم)
- 120 گرم كره
- 2 عدد سير بزرگ خرد شده
- 1 قاشق غذا خوري جعفري خرد شده
- 2 عدد تخم مرغ
- 2 قاشق غذا خوري شير
- 1/3 فنجان آرد مخلوط با نمك و فلفل
- پودر سوخاري
- روغن براي سرخ كردن
دستور پخت
- فيله ها رو با يك چكش بكوبيد تا پهن بشن.
- كره و سير رو با هم در يك ظرف مخلوظ كنيد.
- جعفري رو اضافه كنيد.
- حالا اين مواد رو به 4 قسمت تقسيم كنيد و بذاريد داخل فيله ها و فيله ها رو رول كنيد.
- فيله ها رو به مدت 30 دقيقه داخل يخچال بذاريد.
- تخم مرغ و شير رو داخل يه ظرف بريزيد و هم بزنيد.
- آرد رو اضافه كنيد و هم بزنيد.
- فيله ها رو داخل مخلوط تخم مرغ كنيد و سپس دورش رو پودر سوخاري بزنيد، دوباره داخل مخلوط تخم مرغ بكنيد و دوباره دورش رو پودر سوخاري بزنيد.
- سپس فيله ها رو داخل روغن سرخ كنيد.
منبع:www.2stane.ir
این غذا رو مشابهشو قبلا درست کردم خیلی خوب بود امیدوارم اینم مثل اون عالی بشه
زشته
ممنون از راهنماییای خوبتون .ولی بهتره اسمشو همون شنیسل بگیم
من برای اولین باره که میخوام غدا درست کنم این غذا به نظر خوب میاد امیدوارم بتونم خوب درست کنم لااقل آبروم حفظ بشه!
خوبه میشه تحمل کرد