چامپا

موارد اولیه

  • گوشت گوساله چرخ کرده: 300 گرم
  • پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
  • فلفل سبز تند: 2 عدد، ساطوری
  • زردچوبه: یک قاشق چای خوری
  • پودر گشنیز: یک قاشق چای خوری
  • پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری
  • گوجه فرنگی متوسط: 2 عدد، رنده شده
  • فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
  • فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
  • پودر هل سبز: یک چهارم قاشق چای خوری
  • پودر زیره سبز: یک قاشق چای خوری
  • روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
  • نمک: به میزان لازم

دستور پخت

  1. روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را 8 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد.کمی زردچوبه هم اضافه کنید.بعد گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکه های گوشت را از هم تند تند باز کنید.
  2. فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویه ها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.
  3. گوجــه فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته 15 دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.

منبع:www.ashpazonline.com

یک نظر برای چامپا

  1. چه ساده و خوشمزه ممنون

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.