چامپا
موارد اولیه
- گوشت گوساله چرخ کرده: 300 گرم
- پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری
- فلفل سبز تند: 2 عدد، ساطوری
- زردچوبه: یک قاشق چای خوری
- پودر گشنیز: یک قاشق چای خوری
- پودر دارچین: نصف قاشق چای خوری
- گوجه فرنگی متوسط: 2 عدد، رنده شده
- فلفل سیاه: یک قاشق چای خوری
- فلفل قرمز: یک قاشق چای خوری
- پودر هل سبز: یک چهارم قاشق چای خوری
- پودر زیره سبز: یک قاشق چای خوری
- روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
- نمک: به میزان لازم
دستور پخت
- روغن را در یک تابه متوسط داغ کرده و پیاز را 8 دقیقه در آن تفت دهید تا رنگ بگیرد.کمی زردچوبه هم اضافه کنید.بعد گوشت را اضافه کرده و چند دقیقه دیگر تفت دهید تا رنگ آن برگردد. با قاشق چوبی تکه های گوشت را از هم تند تند باز کنید.
- فلفل ساطوری را اضافه کرده و پس از یک دقیقه ادویه ها را داخل غذا ریخته و چند چرخ دهید تا عطر آن بلند شود.
- گوجــه فرنگی پوره شده را اضافه کنید. پس از اینکه به جوش آمد شعله را کم کرده و با در بسته 15 دقیقه چامپا را بپزید. نمک آن را اندازه کرده و به سرعت سرو کنید.
منبع:www.ashpazonline.com
چه ساده و خوشمزه ممنون