پیراشکی سمبوسه مرغ
موارد اولیه
- آرد دو پیمانه
- ماست دو قاشق سوپخوری
- روغن مایع نصف پیمانه
- نمك و فلفل و آب ولرم به میزان لازم
- پیاز دو عدد
- گوشت مرغ 300 گرم
- جعفری خردشده یك تا دو قاشق سوپخوری
- روغن برای سرخ كردن به میزان لازم
دستور پخت
- پیازها را خرد كرده و در روغن كمی تفت میدهیم تا نرم شود. بعد مرغها را هم خرد و به پیاز اضافه میكنیم و نمك، فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط میكنیم تا به خورد هم بروند.
- در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط كرده و آب ولرم را تا زمانی كه خمیر به دست نچسبد اضافه میكنیم تا خمیر یكدستی به دست آید.
- در یك سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز میكنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب كمی گذاشته و لبههای خمیر را با چنگال كاملا میبندیم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ میكنیم.
منبع:padideh-iran.mihanblog.com
مختصر و مفید.ممنون
سلام
خیلی خوبه، فقط اگه ممکنه بنویسید هر غذا واسه چند نفر کافی است…و البته مدت زمان پخت.
سلام.
برای اکثر غذاها تعدا و زمان را داریم. این غذا هم حدودا برای چهار نفر است.
باید خوشمزه باشه درست میکنم و نتیجه را میگم ممنون
خوب بود خوشم امد
خوب بود
مرغ رو بپزیم بزاریم لای خمیر یا نپخته باشه
نیازی به پختن نیست. همین که آن را خورد می کنید و با پیاز تفت میدهید و دوباره لای خمیر میگذارید و سرخ میکنید به اندازه کافی پخته میشود.
مرسی از راهنماییتون
سلام لطفا طرز تهیه خمیر را بذارید ممنون.
ممنون عالیه واقعاعالی
افتضاح شد خمیییییرش وا رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :((((((((((((((((((((
ب ایندفع بزارلای نون