پیراشکی سمبوسه مرغ

موارد اولیه

  • آرد دو پیمانه
  • ماست دو قاشق سوپخوری
  • روغن مایع نصف پیمانه
  • نمك و فلفل و آب ولرم به میزان لازم
  • پیاز دو عدد
  • گوشت مرغ 300 گرم
  • جعفری خردشده یك تا دو قاشق سوپخوری
  • روغن برای سرخ كردن به میزان لازم

دستور پخت

  1. پیازها را خرد كرده و در روغن كمی تفت می‌‌دهیم تا نرم شود. بعد مرغ‌ها را هم خرد و به پیاز اضافه می‌‌كنیم و نمك، فلفل و جعفری خردشده را هم با مواد مخلوط می‌‌كنیم تا به خورد هم بروند.
  2. در ظرف دیگری آرد، روغن مایع و ماست را با هم مخلوط كرده و آب ولرم را تا زمانی كه خمیر به دست نچسبد اضافه می‌‌كنیم تا خمیر یك‌دستی به دست آید.
  3. در یك سطح آرد پاشیده و خمیر را با وردنه باز می‌‌كنیم و با لیوان گرد قالب زده، از مواد در هر قالب كمی گذاشته و لبه‌های خمیر را با چنگال كاملا می‌‌بندیم تا باز نشود و در روغن هر دو طرف سمبوسه را سرخ می‌‌كنیم.

منبع:padideh-iran.mihanblog.com

13 نظر برای پیراشکی سمبوسه مرغ

  1. مختصر و مفید.ممنون

    پاسخ
  2. سلام
    خیلی خوبه، فقط اگه ممکنه بنویسید هر غذا واسه چند نفر کافی است…و البته مدت زمان پخت.

    پاسخ
    1. سلام.
      برای اکثر غذاها تعدا و زمان را داریم. این غذا هم حدودا برای چهار نفر است.

      پاسخ
  3. باید خوشمزه باشه درست میکنم و نتیجه را میگم ممنون

    پاسخ
  4. خوب بود خوشم امد

    پاسخ
    1. خوب بود

      پاسخ
  5. مرغ رو بپزیم بزاریم لای خمیر یا نپخته باشه

    پاسخ
    1. نیازی به پختن نیست. همین که آن را خورد می کنید و با پیاز تفت میدهید و دوباره لای خمیر میگذارید و سرخ میکنید به اندازه کافی پخته می‌شود.

      پاسخ
      1. مرسی از راهنماییتون

        پاسخ
  6. سلام لطفا طرز تهیه خمیر را بذارید ممنون.

    پاسخ
  7. ممنون عالیه واقعاعالی

    پاسخ
  8. افتضاح شد خمیییییرش وا رفتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت :((((((((((((((((((((

    پاسخ
    1. ب ایندفع بزارلای نون

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.