پیراشکی اسفناج
موارد اولیه
- آرد500 گرم
- پياز داغ دو قاشق غذاخوري
- روغن مايع يك پيمانه
- گشنيز200 گرم
- آب يك پيمانه
- نمک يك قاشق مرباخوري
- بيكينگپودر يا جوششيرين يك قاشق چايخوري
- روغن براي سرخ كردن به ميزان لازم
- اسفناج يك كيلوگرم
دستور پخت
- آرد، آب و روغن مايع را با يکديگر مخلوط کرده تا به شکل خمير درآيد.
- بيکينگ پودر و نمک را به آن اضافه کرده و آنقدر ورز ميدهيم تا به دست نچسبد.
- خمير را به صورت استوانه درآورده و به شش قسمت مساوي تقسيم و هر قسمت را به صورت دايره باز ميکنيم.
- اسفناج را بخارپز کرده و پس از اينکه کاملا آب آن گرفته شد، ادويه دلخواه خود را به آن اضافه کرده و پياز داغ را نيز به آن ميافزاييم.
- نصف هر قسمت از خمير را با اين مخلوط پر کرده و روي آن مقداري گشنيز ميگذاريم و سپس روي مواد را با نصف ديگر خمير ميپوشانيم.
- روغن را داخل تابه ريخته و پس از داغ شدن، خميرهاي پر شده را به ترتيب به شکلي که داخل روغن غوطه ور گردند سرخ ميکنيم.
- سپس پيراشکيهاي سرخ شده را داخل سبد ميگذاريم تا روغن اضافي آن خارج گردد.
منبع:gerve.blogfa.com
عالی.
پیراشکی چکونه سبز میشود مثل عکس؟
ein khamir aslan dorost nisekolli mavade mano hadr dad:(
چطور سبز شده؟
هیچوقت دستور غذایی که دادن مثل تصویری که از غذا می ذارن در نمی یاد فقط یک عکس گذاشتن اگه دقت کرده باشین خمیری که تو تصویر نشون میده داخلش انگار اسفناج ریخته یا اب اسفناج اضافه کردن که سبز شده ولی تو طرز تهیه غذا نوشته شده که اسفناج رو داخل خمیز می ذارن خواهش می کنم تصویری که ازغذا گذاشته می شه چیزی باشه که تو دستور غذا گفتین این طوری خواننده کمتر دچار اشتباه می شه با تشکر
میشه تو خمیر گشنیز و سبزی معطر بزنید عالی میشه
شایدم میشه رنگ غذای خوراکی سبز رنگ بزنیم. هان؟