پیتزا نیویورکی

موارد اولیه

  • 1.گوشت پخته شده ترجیحا راسته یا گوشت گردن 300 گرم
  • پیاز 2عدد
  • خامه1فنجان
  • فلفل سفید 1ق م
  • لیمو ترش نصف عدد
  • پنیر پیتزا بمقدار لازم
  • خمیر پیتزا

دستور پخت

  1. خمیرا که درقسمت پیتزا چوبی توضیح دادم پهن کرده
  2. پیازها را خرد کرده ودر روغن تفت میدیم تا حدی که سبک شه ولی سرخ نشه واین شکلی بشه
  3. بعد خامه را کمی گرمش میکنیم وقتی داغ شد فلفل سفید ونمک را اضافه کرده
  4. نصف لیموترش را هم آبش را گرفته به خامه وپیاز اضافه میکنیم
  5. این معجون را روی خمیر پهن کرده کاملا میپوشانیم
  6. وگوشت پخته ریش ریش شده را روی این مواد میریزیم
  7. وقتی گوشتها را ریختیم کمی اگه از اون سس که مونده روش میریزیم وبا پنیر روش را میپوشانیم
  8. در فر 200 درجه حدود 20 دقیقه میذاریم

منبع:faranakkitchen.persianblog.ir

3 نظر برای پیتزا نیویورکی

  1. فوق العادست! از پیتزاهای بیرونم خوشمزه تر میشه!

    پاسخ
  2. من درست کردم. خیلی خوشمزه و متفاوت بود. نسبت به پیتزاهایی که تا حالا خوردم. ممنون

    پاسخ
  3. منم درست کردم. خیلی خوب وخوشمزه و متفاوت بود.

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.