پیتزا نیویورکی
موارد اولیه
- 1.گوشت پخته شده ترجیحا راسته یا گوشت گردن 300 گرم
- پیاز 2عدد
- خامه1فنجان
- فلفل سفید 1ق م
- لیمو ترش نصف عدد
- پنیر پیتزا بمقدار لازم
- خمیر پیتزا
دستور پخت
- خمیرا که درقسمت پیتزا چوبی توضیح دادم پهن کرده
- پیازها را خرد کرده ودر روغن تفت میدیم تا حدی که سبک شه ولی سرخ نشه واین شکلی بشه
- بعد خامه را کمی گرمش میکنیم وقتی داغ شد فلفل سفید ونمک را اضافه کرده
- نصف لیموترش را هم آبش را گرفته به خامه وپیاز اضافه میکنیم
- این معجون را روی خمیر پهن کرده کاملا میپوشانیم
- وگوشت پخته ریش ریش شده را روی این مواد میریزیم
- وقتی گوشتها را ریختیم کمی اگه از اون سس که مونده روش میریزیم وبا پنیر روش را میپوشانیم
- در فر 200 درجه حدود 20 دقیقه میذاریم
منبع:faranakkitchen.persianblog.ir
فوق العادست! از پیتزاهای بیرونم خوشمزه تر میشه!
من درست کردم. خیلی خوشمزه و متفاوت بود. نسبت به پیتزاهایی که تا حالا خوردم. ممنون
منم درست کردم. خیلی خوب وخوشمزه و متفاوت بود.