پیتزای قارچ و گوشت

موارد اولیه

  • خمير آماده يک عدد
  • گوشت چرخ كرده 300 گرم
  • پياز سرخ كرده سه قاشق غذاخوري
  • روغن مايع مخصوص سرخ كردن يك تا دو قاشق غذاخوري
  • قارچ ورقه ورقه شده 300 گرم
  • فلفل دلمه‌اي سبز خرد شده دو عدد
  • سس گوجه‌فرنگي سه تا چهار قاشق غذاخوري
  • پنير فيلا فيلا 500 گرم
  • نمك، فلفل و ادويه به مقدار لازم

دستور پخت

  1. گوشت را در روغن كمي تفت داده سپس پياز، نمك، فلفل و ادويه را اضافه كنيد و تفت دهيد و از روي حرارت برداريد.
  2. خمير را در سيني بزرگ فر يا ظرف پيتزاي تك نفره كه چرب شده قرار دهيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد.
  3. مقداري پنير روي سطح خمير بريزيد و به ترتيب گوشت، فلفل دلمه‌اي و قارچ را روي سطح خمير بريزيد
  4. در نهايت سطح مواد را با پنير بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتي‌گراد بپزيد تا كف نان طلايي، پنير آن نيز آب شده و طلايي شود.
  5. سپس به صورت گرم سرو نماييد.

114 نظر برای پیتزای قارچ و گوشت

  1. خوب نبود

    پاسخ
    1. این پیتزا خوب نبود؟ به ذائقه شما خوب نیومد یا خوب نتونستید درستش کنید؟
      اگر بگید مشکل کار کجا بود راهنماییتون می‌کنیم.

      پاسخ
      1. من درست کردم خیلیم خوشمزه شد تو حتما نتونستی خوب درست کنی.

        پاسخ
        1. عالی بود… فقط من چند تا تغییر دادم.

          1- فقط با روغن زیتون کار کردم
          2- به جای گوشت از سویا استفاده مردم چون احساس سنگینی میکردم

          ممنون

          پاسخ
      2. به جای قارچ چی میتونم بریزم

        پاسخ
    2. خیلی هم خوب بود

      پاسخ
      1. عالی بود

        پاسخ
    3. توگوخوردی خیلی هم خوب بود من چهارتا خوردم

      پاسخ
    4. کاش خودتون آموزش درست کردن خمیر پیتزا رو میذاشتید

      پاسخ
  2. خمیر پیتزا خوب پخته نمیشود دلیلش چیه

    پاسخ
    1. هم بستگی به نوع خمیرش داره هم بستگی به درجه فر و اینکه در کدام سینی قرار بدید. اینها همه بر اسا تجربه به دست میاد.

      پاسخ
    2. معرکه بود

      پاسخ
    3. من خمیر رو نیم پز میکنم بعد مواد رو میریزم

      پاسخ
    4. چون کم پختینش

      پاسخ
  3. ‏‎ ‎دوست داشتم

    پاسخ
  4. اگه امکانش هست طرز تهیه خمیر پیتزای خونگی رو در سایت قر ار بدین.ممنون برا سایتتون خیلی بدرد بخوره، خصوصا واسه دانشجوها !!!

    پاسخ
    1. بله این کار رو میکنیم و به شما اطلاع میدیم

      پاسخ
      1. سلام من همیشه پیتزا را با خمیر خونگی درست میکنم.هم به صرفه تره و هم خوشمزه تر و سالم تر. دستور خمیر پیتزا خونگی را در قسمت«تماس با ما» براتون میفرستم.

        پاسخ
        1. سلام چطور خمیر پیتزای خوب درست کنم

          پاسخ
    2. خیلی خوشمزه بود ممنونم ?

      پاسخ
  5. سلام

    فر من از این فر گازها هستش و من وقتی پیتزارو آماده میکنم و داخل فر میزارم نون بسیار خشک میشه و خمیر هم خوب آب نمیشه

    میشه راهنمایی بفرمایین کامل که چطور باید در داخل این فر گازها پیتزا درست کرد ؟

    تشکر

    پاسخ
    1. سلام
      یکی از کارهایی که معمولا انجام می دن، گذاشتن یه ظرف کوچیک مثل یه لیوان آب در داخل فر گاز هست تا رطوبت داخل فر کم نشه و نون خشک نشه
      ولی اصول کلی می گه پیتزا نباید زیاد داخل فر بمونه و معمولا به دلیل بالا و پایین نکردن به موقه و عدم تنظیم دمای صحیح، پیتزا نیاز داره زیاد داخل فر بمونه و در نتیجه نونش خشک می شه

      پاسخ
  6. تشکر

    گذاشتن آب رو امتحان میکنم ببینم چی میشه

    پاسخ
  7. چطور میشه همین غذا را درمایکرویوتهیه کردمن هرکاری میکنم خوب نمیشه چرا؟

    پاسخ
    1. خب مشکلتون چیه؟ میسوزه یا خشک میشه؟

      پاسخ
  8. روی پیتزا بیش از اندازه خشک ونان اون خیل نرم می شه در کل به هیچ وجه خوب نمیشه

    پاسخ
    1. سلام و خسته نباشید . جواب این سوال چی هست من هم مایکروفر دارم و برنامه اتوماتیک پخت پیتزا را انتخاب می کنم ،پنیر میسوزه و خشک میشه اما خمیر همچنان خمیر میمونه از خمیر آماده هم استفاده کردم ولی باز هم خمیر پخته نشد

      پاسخ
      1. خب اول حدود 5تا8 دقیقه خمیر رو بذار تو مایکروفر بعد روی خمیر رو یکم سس بریز و پخش کن بعد هم موادت روبریز و دوباره بذار تو مایکروفر

        پاسخ
  9. روی عکس میگو وجود داره؟

    پاسخ
    1. بله میگو دارد ولی خب نیازی نیست شما میگو بریزید.

      پاسخ
  10. چکار کنیم که خمیر اماده پف کنه

    پاسخ
  11. خوب بود مرسی

    پاسخ
  12. سلام خسته نباشید به نظر من اگه درپخت پیتزا از گوشت گوساله ریش شده استفاده بشه پیتزا خیلی خوشمزه تر میشه میخواستم نظرشمارو در این مورد بدونم.

    پاسخ
  13. سلام سایتتون خیلی عالی ولی من هر وقت پیتزا درست میکنم قارچ را هم سرخ میکنم تا ابش گرفته بشه. پیتزا هم خیلی خوب میشه

    پاسخ
  14. خوشمزه بود

    پاسخ
  15. خیلی خوشمزه بود

    پاسخ
  16. با سلام ببخشید یه سوال داشتم خمیر پیتزا همین خمیر معمولیم میشه؟یا خمیر خاصی هست؟

    پاسخ
  17. سلام مرسی از سایتتون من این پیتزاروباتوستردرست کردم40دقیقه بادرجه150ولی خمیرپیتزام میسوزه میشه راهنماییم کنین وبگیددلیلش چیه.؟

    پاسخ
    1. برای منم همیشه اینطوری میشه ?

      پاسخ
  18. این برای چند نفره؟

    پاسخ
  19. سلام درماکروویودقیقه ای باید چنددقیقه بمونه تاخوب درادباتشکر

    پاسخ
  20. سلام خووب بود

    پاسخ
  21. سلام.من دلم میخواد نونم مثل نون شما بشه!یه بار شدا اما نمیدونم چطوری شد که اونطوری شد!میشه راهنمایی کنید!

    پاسخ
  22. واقعا ممنون که جواب دادید!!!

    پاسخ
  23. خیلی عالی بود

    پاسخ
  24. خوب بود اما با خمیر خونگی بهتر میشه باید قلقش بیاد دستتون

    پاسخ
  25. خوردم بدرد نمیخورد

    پاسخ
  26. لطفا ادویه اصلی پیتزا را بنویسید چون هرچه درست کنیم بازهم ان طمع بیرونی را ندارد

    پاسخ
  27. سلام
    با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بعد ۱۰ دقیقه خمیرش سوخت
    حداکثر دما باید ۱۵۰ باشه اونم یک ربع بعدش ۳ دقیقه از شعله بالای فر با حرارت کم باید گرما بخوره

    پاسخ
  28. این غذا برای چند نفره؟
    پاسخ

    پاسخ
  29. خیلی‌خوب‌بودممنونم‌ازراهنماییتون.

    پاسخ
  30. واقعا دستتون درد نکنه.وظیفه ام دونستم بعد از چشیدن غذایی به این خوشمزگی ازتون تشکر کنم

    پاسخ
  31. البته پنیر فیلا فیلا مناسب برا پیتزا نیستش.
    باید از پنیر موزارلا استفاده کنیم.
    فیلا فیلا رو به ماکارونی اینا میزنن

    پاسخ
  32. من درست کردم و روش یکم ذرت پخته ریختم داقعا عالی شد

    پاسخ
    1. سلام
      من هر وقت این پیتزا رو درست میکنم توی ظرف پیتزا یه خورده آب جمع میشه که باعث میشه پیتزا شل و خمیر بشه اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم

      پاسخ
  33. Ali bood tnx ???

    پاسخ
  34. ببخشی این بیتزارو میشه داخل توستر ببزیم اګه میشه چجوری!!

    خواهش میکنم توضیح بدید

    پاسخ
  35. سلام میخواستم بپرسم بهترین شکل استفاده از قارچ تو پیتزا چیه .سرخ شده یا خام ؟ کدومش قارچ آب نمیندازه و خمیر رو خیس نمیکنه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید

    پاسخ
  36. خیلی خوشمزه بود.من فرم خوب نبود توی پلوپز گذاشتم.عالی شد

    پاسخ
  37. میشه طرز کار با فر گازی رو هم شرح بدید
    من پیتزام رو رو طبقه اول میزارم خمیرش جذغاله میشه رو طبقه دوم میزارم موادش نمیپزه !!!

    پاسخ
  38. functionراباید روی کدام گزینه بگزاریم اگر میشود جوابش را به جیمیل ارسال کنید ممنون

    پاسخ
    1. توتوسترو میگما

      پاسخ
  39. سلام من توی هواپز درست میکنم همه چی خوبه ولی خیلی خمیرم ابکی میشه یعنی موادم زیاد اب میندازه میشه راهنمایی کند ممنون

    پاسخ
  40. سلام این خمیر که میگید میشه از نانوایی گرفت

    پاسخ
  41. خیلی خوبه

    پاسخ
  42. 30دقیقه با این دما خیلی زیاده توی تستر.میسوزه

    پاسخ
  43. خیلی خوب بود

    پاسخ
  44. سلام خسته نباشید میشه بگید خمیری ک از نونوایی میگیرمو چجوری باید واسه پیتزا آماده کنم.
    لطفا جوابو ب ایمیلم بفرستید

    پاسخ
  45. سلام دوستان
    من همین پیتزا رو توی توستر انجام میدم اگه خمیر رو توی سینی فر بذارید بهتره چون اگه مواد آب داشته باشن توی کل سینی جمع میشه و خمیرتون خیس نمیشه
    راستی من قارچ و فلفل دلمه ای رو هم جدا تفت میدم بعد یه ربع تو دمای 200 درجه میذارم خیلی خیلی عالی میشه از مال بیرون هم بهتر

    پاسخ
  46. خوب بود

    پاسخ
  47. عالییییی

    پاسخ
  48. سلام.منم دوست دارم درست. کنم اما بلد نیستم همش میسوزه

    پاسخ
  49. سلام ..عالیه

    پاسخ
  50. سلام واقعا عالی بود…مرسی

    پاسخ
  51. چرا واسه من همیشه ته خمیر خیس میشه

    پاسخ
    1. به جای خمیر پیتزا ، از نون لواش نرم استفاده کنید، توضیحاتش رو تو کامنتم که همینجا گذاشتم مطالعه بفرمایید

      پاسخ
    2. سلام به نظر من خیس شدن خمیر به علت اب انداختن قارچ هستش راهکار این هست که قبلش قارچ هاروتفت بدین تا ابش خارج شه

      پاسخ
  52. سلام…من امروز.وسایل گرفتم.و.میخوام بپزم و گفتم ببینم دوستان چه کردندواز تجربیات شما دوستان استفاده کنم

    پاسخ
  53. من به جای خمیر پیتزا از نون نرم معمولی استفاده میکنم
    به این صورت که کف قابلمه رو یه کم چرب میکنم، نون رو روش میندازم، بعد محتویات رو روی نون میریزم، در قابلمه رو میزارم، بعد 15 دقیقه همه چی آمادس… نون مذکور کمی هم سرخ میشه که خیلی خوشمزه درمیاد…
    حتما امتحان کنید، نه نیازی به فر داره نه میکرویو…. رند و روون
    خوش باشید…

    پاسخ
  54. سلام میشه خودتون زحمت یکشین واسم پیتزابفرسین هرچی زوربزنم میدونم بی فایده هست??????

    پاسخ
  55. سلام فر بالا باید روشن باشه یا پایین؟من هروقت درست میکنم بالا رو روشن میکنم میسوزه موادش هم خام میشن

    پاسخ
  56. سلام من مواد پیتزا رو همشو با هم سرخ میکنم اینجور آب نمیندازه که خمیر خراب بشه پودر آویشن هم بهش اضاف میکنم داخل توستر هم میذارم عالی میشه

    پاسخ
  57. من تو مواد پیتزا یه کم پودر آویشن می پاشم و آخر سر روی پنیر پیتزا هم سیاه دانه می ریزم اندازه یک قاشق چایخوری. عطر خوبی بهش میده

    پاسخ
  58. سلام دستور پیتزا توی کیک پز برقی رو بگین ممنون.

    پاسخ
  59. سلام من پیتزا رو با گوشت مرغ درست میکنم خیلی عالی میشه.براخمیر خانگی پیتزا هم مواردلازم ارد سفید .خمیرمایه براپفش وتردمیشه.یک عددتخم مرغ شیر اب کمی نمک وشکر به اندازه دلخواه مایه ش نیایدزیاد سفت باشه یازیاد شل

    پاسخ
  60. این طرز اشتباهه یعنی غلطه

    پاسخ
  61. خیلی خوب نبود مزه نون و چرخ کرده میده با یه ذره مواد اضافه تر

    پاسخ
  62. بی نهایت تشکر

    پاسخ
  63. پیتزای من روش خیلی میپزه و به خوبی از هم جدا نمیشه یعنی خوب برش نمیشه

    پاسخ
  64. پیتزای من روش خیلی میپزه و به خوبی از هم جدا نمیشه یعنی خوب برش نمیشه اگه میشه یه پیتزایی رو بگین که هم کم هزینه باشه و هم خوشمزه

    پاسخ
  65. سلام منم ب همین روش درسش کردم واقعن خوشمزه میشه منم با گوشت ریش ریش شده گوساله موافقم اونم خیلی خوشمزس

    پاسخ
  66. خیلی خوشمزه بود دستتون طلا

    پاسخ
  67. هنوزه درست نکردم

    پاسخ
  68. سلام باتشکر از سایت خوبتون
    من فر ندارم از این کیک مز ماهی تابه ای ها دارم میخواستم بدون پیتزا توی اینا چجوری پخت میشه؟چن دقیقه بذارم؟ ایا لازمه اول خمیرم بپزه بعد موادو بریزم؟
    لطفا جواب بدین

    پاسخ
  69. سلام من باخمیراماده درس کردم خوب شدولی نونش یه خورده برشته شد

    پاسخ
  70. عالی بود

    پاسخ
  71. خمیر پیتزای من بعد از پخته شدن خشک میشه.چرا؟چیکار کنم که خشک نشه؟

    پاسخ
  72. سلام خسته نباشین پیتزای گوشت وقارچ بخواهیم ژانبن سوسیس رابخواهیم بهش اضافه کنیم روهمین درجه بایدبزاریم..بعدازپخت گریل هم بایدروشن کنیم یانه..

    پاسخ
  73. سلام من پیتزا رو داخل پلوپز درست میکنم خیلی هم عالی میشه

    پاسخ
  74. پیشنهادمیکنم داخل پلوپز بپزید

    پاسخ
  75. سلام خوب بود

    پاسخ
  76. ببخشید میخواستم بدونم یک کیلو گوشت چرخ کرده چقدر پیاز براش کافیه ؟

    پاسخ
  77. واقعا عالی بود ممرسسسسسی

    پاسخ
  78. عالی بود

    پاسخ
  79. سلا م منم همیسه نون پیتزام خشک میشه لطفا راهنمایییم کنید ممنون

    پاسخ
  80. سلام. پیشنهاد میکنم گوشت را به روش دیگه درست کنید. ۲۰۰ گرم گوشت را در دیگ زود پز همراه با ادویه جات معطر بپزید و پس از پخت گوشت را ریش ریش کنید. مزه اش به امتحان این کار می ارزد.

    پاسخ
  81. چی جای قارچ بریزم؟

    پاسخ
  82. یعنی دم سایتای ایرانی گرم، فقط از هم کپی میکنن بدون اینکه بخونن چی به چیه! نوشتین خمیر یک عدد!!زاولی واحد شمارش خمیر عدد نیست، دوما میتونستید اقلا بگید این پیتزا برای چند نفره!!! بعد هم مواد لازم اصلا با هم نمیخونه. 500 گرم پنیر واسه 4-5 تا پیتزاس، 300 گرم گوشت واسه سه تا پیتزا، 300 گرم قارچ رو میشه راحت روی 7 تا پیتزا ریخت!!!!

    پاسخ
    1. چه نکته بین

      پاسخ
  83. خوب بود

    پاسخ
  84. سلام منم از فرگاز استفاده میکنم عالی میشه

    پاسخ
  85. سلام
    2 دفعه پیتزا درست کردم ولی همش خمیر پیزا خامه و بقیه ی مواد میسوزن!!

    پاسخ
  86. سلام
    2 دفعه پیتزا درست کردم ولی همش خمیر پیزا خامه و بقیه ی مواد میسوزن!!

    پاسخ
  87. بایداول کمی پیتزا روبپزید بعد پنیر بریزید

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.