پیتزای قارچ و گوشت
موارد اولیه
- خمير آماده يک عدد
- گوشت چرخ كرده 300 گرم
- پياز سرخ كرده سه قاشق غذاخوري
- روغن مايع مخصوص سرخ كردن يك تا دو قاشق غذاخوري
- قارچ ورقه ورقه شده 300 گرم
- فلفل دلمهاي سبز خرد شده دو عدد
- سس گوجهفرنگي سه تا چهار قاشق غذاخوري
- پنير فيلا فيلا 500 گرم
- نمك، فلفل و ادويه به مقدار لازم
دستور پخت
- گوشت را در روغن كمي تفت داده سپس پياز، نمك، فلفل و ادويه را اضافه كنيد و تفت دهيد و از روي حرارت برداريد.
- خمير را در سيني بزرگ فر يا ظرف پيتزاي تك نفره كه چرب شده قرار دهيد و روي آن سس گوجه فرنگي بماليد.
- مقداري پنير روي سطح خمير بريزيد و به ترتيب گوشت، فلفل دلمهاي و قارچ را روي سطح خمير بريزيد
- در نهايت سطح مواد را با پنير بپوشانيد و به مدت 30 دقيقه در طبقه اول فر با حرارت 200 درجه سانتيگراد بپزيد تا كف نان طلايي، پنير آن نيز آب شده و طلايي شود.
- سپس به صورت گرم سرو نماييد.
114 نظر برای پیتزای قارچ و گوشت
خوب نبود
این پیتزا خوب نبود؟ به ذائقه شما خوب نیومد یا خوب نتونستید درستش کنید؟
اگر بگید مشکل کار کجا بود راهنماییتون میکنیم.
من درست کردم خیلیم خوشمزه شد تو حتما نتونستی خوب درست کنی.
عالی بود… فقط من چند تا تغییر دادم.
1- فقط با روغن زیتون کار کردم
2- به جای گوشت از سویا استفاده مردم چون احساس سنگینی میکردم
ممنون
به جای قارچ چی میتونم بریزم
خیلی هم خوب بود
عالی بود
توگوخوردی خیلی هم خوب بود من چهارتا خوردم
کاش خودتون آموزش درست کردن خمیر پیتزا رو میذاشتید
خمیر پیتزا خوب پخته نمیشود دلیلش چیه
هم بستگی به نوع خمیرش داره هم بستگی به درجه فر و اینکه در کدام سینی قرار بدید. اینها همه بر اسا تجربه به دست میاد.
معرکه بود
من خمیر رو نیم پز میکنم بعد مواد رو میریزم
چون کم پختینش
دوست داشتم
اگه امکانش هست طرز تهیه خمیر پیتزای خونگی رو در سایت قر ار بدین.ممنون برا سایتتون خیلی بدرد بخوره، خصوصا واسه دانشجوها !!!
بله این کار رو میکنیم و به شما اطلاع میدیم
سلام من همیشه پیتزا را با خمیر خونگی درست میکنم.هم به صرفه تره و هم خوشمزه تر و سالم تر. دستور خمیر پیتزا خونگی را در قسمت«تماس با ما» براتون میفرستم.
سلام چطور خمیر پیتزای خوب درست کنم
خیلی خوشمزه بود ممنونم ?
سلام
فر من از این فر گازها هستش و من وقتی پیتزارو آماده میکنم و داخل فر میزارم نون بسیار خشک میشه و خمیر هم خوب آب نمیشه
میشه راهنمایی بفرمایین کامل که چطور باید در داخل این فر گازها پیتزا درست کرد ؟
تشکر
سلام
یکی از کارهایی که معمولا انجام می دن، گذاشتن یه ظرف کوچیک مثل یه لیوان آب در داخل فر گاز هست تا رطوبت داخل فر کم نشه و نون خشک نشه
ولی اصول کلی می گه پیتزا نباید زیاد داخل فر بمونه و معمولا به دلیل بالا و پایین نکردن به موقه و عدم تنظیم دمای صحیح، پیتزا نیاز داره زیاد داخل فر بمونه و در نتیجه نونش خشک می شه
تشکر
گذاشتن آب رو امتحان میکنم ببینم چی میشه
چطور میشه همین غذا را درمایکرویوتهیه کردمن هرکاری میکنم خوب نمیشه چرا؟
خب مشکلتون چیه؟ میسوزه یا خشک میشه؟
روی پیتزا بیش از اندازه خشک ونان اون خیل نرم می شه در کل به هیچ وجه خوب نمیشه
سلام و خسته نباشید . جواب این سوال چی هست من هم مایکروفر دارم و برنامه اتوماتیک پخت پیتزا را انتخاب می کنم ،پنیر میسوزه و خشک میشه اما خمیر همچنان خمیر میمونه از خمیر آماده هم استفاده کردم ولی باز هم خمیر پخته نشد
خب اول حدود 5تا8 دقیقه خمیر رو بذار تو مایکروفر بعد روی خمیر رو یکم سس بریز و پخش کن بعد هم موادت روبریز و دوباره بذار تو مایکروفر
روی عکس میگو وجود داره؟
بله میگو دارد ولی خب نیازی نیست شما میگو بریزید.
چکار کنیم که خمیر اماده پف کنه
خوب بود مرسی
سلام خسته نباشید به نظر من اگه درپخت پیتزا از گوشت گوساله ریش شده استفاده بشه پیتزا خیلی خوشمزه تر میشه میخواستم نظرشمارو در این مورد بدونم.
سلام سایتتون خیلی عالی ولی من هر وقت پیتزا درست میکنم قارچ را هم سرخ میکنم تا ابش گرفته بشه. پیتزا هم خیلی خوب میشه
خوشمزه بود
خیلی خوشمزه بود
با سلام ببخشید یه سوال داشتم خمیر پیتزا همین خمیر معمولیم میشه؟یا خمیر خاصی هست؟
سلام مرسی از سایتتون من این پیتزاروباتوستردرست کردم40دقیقه بادرجه150ولی خمیرپیتزام میسوزه میشه راهنماییم کنین وبگیددلیلش چیه.؟
برای منم همیشه اینطوری میشه ?
این برای چند نفره؟
سلام درماکروویودقیقه ای باید چنددقیقه بمونه تاخوب درادباتشکر
سلام خووب بود
سلام.من دلم میخواد نونم مثل نون شما بشه!یه بار شدا اما نمیدونم چطوری شد که اونطوری شد!میشه راهنمایی کنید!
واقعا ممنون که جواب دادید!!!
خیلی عالی بود
خوب بود اما با خمیر خونگی بهتر میشه باید قلقش بیاد دستتون
خوردم بدرد نمیخورد
لطفا ادویه اصلی پیتزا را بنویسید چون هرچه درست کنیم بازهم ان طمع بیرونی را ندارد
سلام
با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد بعد ۱۰ دقیقه خمیرش سوخت
حداکثر دما باید ۱۵۰ باشه اونم یک ربع بعدش ۳ دقیقه از شعله بالای فر با حرارت کم باید گرما بخوره
این غذا برای چند نفره؟
پاسخ
خیلیخوببودممنونمازراهنماییتون.
واقعا دستتون درد نکنه.وظیفه ام دونستم بعد از چشیدن غذایی به این خوشمزگی ازتون تشکر کنم
البته پنیر فیلا فیلا مناسب برا پیتزا نیستش.
باید از پنیر موزارلا استفاده کنیم.
فیلا فیلا رو به ماکارونی اینا میزنن
من درست کردم و روش یکم ذرت پخته ریختم داقعا عالی شد
سلام
من هر وقت این پیتزا رو درست میکنم توی ظرف پیتزا یه خورده آب جمع میشه که باعث میشه پیتزا شل و خمیر بشه اگه میشه راهنماییم کنید ممنون میشم
Ali bood tnx ???
ببخشی این بیتزارو میشه داخل توستر ببزیم اګه میشه چجوری!!
خواهش میکنم توضیح بدید
سلام میخواستم بپرسم بهترین شکل استفاده از قارچ تو پیتزا چیه .سرخ شده یا خام ؟ کدومش قارچ آب نمیندازه و خمیر رو خیس نمیکنه؟ ممنون میشم راهنماییم کنید
خیلی خوشمزه بود.من فرم خوب نبود توی پلوپز گذاشتم.عالی شد
میشه طرز کار با فر گازی رو هم شرح بدید
من پیتزام رو رو طبقه اول میزارم خمیرش جذغاله میشه رو طبقه دوم میزارم موادش نمیپزه !!!
functionراباید روی کدام گزینه بگزاریم اگر میشود جوابش را به جیمیل ارسال کنید ممنون
توتوسترو میگما
سلام من توی هواپز درست میکنم همه چی خوبه ولی خیلی خمیرم ابکی میشه یعنی موادم زیاد اب میندازه میشه راهنمایی کند ممنون
سلام این خمیر که میگید میشه از نانوایی گرفت
خیلی خوبه
30دقیقه با این دما خیلی زیاده توی تستر.میسوزه
خیلی خوب بود
سلام خسته نباشید میشه بگید خمیری ک از نونوایی میگیرمو چجوری باید واسه پیتزا آماده کنم.
لطفا جوابو ب ایمیلم بفرستید
سلام دوستان
من همین پیتزا رو توی توستر انجام میدم اگه خمیر رو توی سینی فر بذارید بهتره چون اگه مواد آب داشته باشن توی کل سینی جمع میشه و خمیرتون خیس نمیشه
راستی من قارچ و فلفل دلمه ای رو هم جدا تفت میدم بعد یه ربع تو دمای 200 درجه میذارم خیلی خیلی عالی میشه از مال بیرون هم بهتر
خوب بود
عالییییی
سلام.منم دوست دارم درست. کنم اما بلد نیستم همش میسوزه
سلام ..عالیه
سلام واقعا عالی بود…مرسی
چرا واسه من همیشه ته خمیر خیس میشه
به جای خمیر پیتزا ، از نون لواش نرم استفاده کنید، توضیحاتش رو تو کامنتم که همینجا گذاشتم مطالعه بفرمایید
سلام به نظر من خیس شدن خمیر به علت اب انداختن قارچ هستش راهکار این هست که قبلش قارچ هاروتفت بدین تا ابش خارج شه
سلام…من امروز.وسایل گرفتم.و.میخوام بپزم و گفتم ببینم دوستان چه کردندواز تجربیات شما دوستان استفاده کنم
من به جای خمیر پیتزا از نون نرم معمولی استفاده میکنم
به این صورت که کف قابلمه رو یه کم چرب میکنم، نون رو روش میندازم، بعد محتویات رو روی نون میریزم، در قابلمه رو میزارم، بعد 15 دقیقه همه چی آمادس… نون مذکور کمی هم سرخ میشه که خیلی خوشمزه درمیاد…
حتما امتحان کنید، نه نیازی به فر داره نه میکرویو…. رند و روون
خوش باشید…
سلام میشه خودتون زحمت یکشین واسم پیتزابفرسین هرچی زوربزنم میدونم بی فایده هست??????
سلام فر بالا باید روشن باشه یا پایین؟من هروقت درست میکنم بالا رو روشن میکنم میسوزه موادش هم خام میشن
سلام من مواد پیتزا رو همشو با هم سرخ میکنم اینجور آب نمیندازه که خمیر خراب بشه پودر آویشن هم بهش اضاف میکنم داخل توستر هم میذارم عالی میشه
من تو مواد پیتزا یه کم پودر آویشن می پاشم و آخر سر روی پنیر پیتزا هم سیاه دانه می ریزم اندازه یک قاشق چایخوری. عطر خوبی بهش میده
سلام دستور پیتزا توی کیک پز برقی رو بگین ممنون.
سلام من پیتزا رو با گوشت مرغ درست میکنم خیلی عالی میشه.براخمیر خانگی پیتزا هم مواردلازم ارد سفید .خمیرمایه براپفش وتردمیشه.یک عددتخم مرغ شیر اب کمی نمک وشکر به اندازه دلخواه مایه ش نیایدزیاد سفت باشه یازیاد شل
این طرز اشتباهه یعنی غلطه
خیلی خوب نبود مزه نون و چرخ کرده میده با یه ذره مواد اضافه تر
بی نهایت تشکر
پیتزای من روش خیلی میپزه و به خوبی از هم جدا نمیشه یعنی خوب برش نمیشه
پیتزای من روش خیلی میپزه و به خوبی از هم جدا نمیشه یعنی خوب برش نمیشه اگه میشه یه پیتزایی رو بگین که هم کم هزینه باشه و هم خوشمزه
سلام منم ب همین روش درسش کردم واقعن خوشمزه میشه منم با گوشت ریش ریش شده گوساله موافقم اونم خیلی خوشمزس
خیلی خوشمزه بود دستتون طلا
هنوزه درست نکردم
سلام باتشکر از سایت خوبتون
من فر ندارم از این کیک مز ماهی تابه ای ها دارم میخواستم بدون پیتزا توی اینا چجوری پخت میشه؟چن دقیقه بذارم؟ ایا لازمه اول خمیرم بپزه بعد موادو بریزم؟
لطفا جواب بدین
سلام من باخمیراماده درس کردم خوب شدولی نونش یه خورده برشته شد
عالی بود
خمیر پیتزای من بعد از پخته شدن خشک میشه.چرا؟چیکار کنم که خشک نشه؟
سلام خسته نباشین پیتزای گوشت وقارچ بخواهیم ژانبن سوسیس رابخواهیم بهش اضافه کنیم روهمین درجه بایدبزاریم..بعدازپخت گریل هم بایدروشن کنیم یانه..
سلام من پیتزا رو داخل پلوپز درست میکنم خیلی هم عالی میشه
پیشنهادمیکنم داخل پلوپز بپزید
سلام خوب بود
ببخشید میخواستم بدونم یک کیلو گوشت چرخ کرده چقدر پیاز براش کافیه ؟
واقعا عالی بود ممرسسسسسی
عالی بود
سلا م منم همیسه نون پیتزام خشک میشه لطفا راهنمایییم کنید ممنون
سلام. پیشنهاد میکنم گوشت را به روش دیگه درست کنید. ۲۰۰ گرم گوشت را در دیگ زود پز همراه با ادویه جات معطر بپزید و پس از پخت گوشت را ریش ریش کنید. مزه اش به امتحان این کار می ارزد.
چی جای قارچ بریزم؟
یعنی دم سایتای ایرانی گرم، فقط از هم کپی میکنن بدون اینکه بخونن چی به چیه! نوشتین خمیر یک عدد!!زاولی واحد شمارش خمیر عدد نیست، دوما میتونستید اقلا بگید این پیتزا برای چند نفره!!! بعد هم مواد لازم اصلا با هم نمیخونه. 500 گرم پنیر واسه 4-5 تا پیتزاس، 300 گرم گوشت واسه سه تا پیتزا، 300 گرم قارچ رو میشه راحت روی 7 تا پیتزا ریخت!!!!
چه نکته بین
خوب بود
سلام منم از فرگاز استفاده میکنم عالی میشه
سلام
2 دفعه پیتزا درست کردم ولی همش خمیر پیزا خامه و بقیه ی مواد میسوزن!!
سلام
2 دفعه پیتزا درست کردم ولی همش خمیر پیزا خامه و بقیه ی مواد میسوزن!!
بایداول کمی پیتزا روبپزید بعد پنیر بریزید