پاکورا(غذای هندی)
موارد اولیه
- آرد سفید=4/1 لیوان
- آرد نخود=4/3 لیوان
- پیاز نگینی شده ریز=2 عدد بزرگ
- فلفل سبز تند ریز شده=1 یا 2 عدد
- گشنیز ریز شده=4/1 لیوان
- شوید ریز شده=4/1 لیوان
- تره فرنگی ریز شده=کمی
- بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
- زردچوبه=1 قاشق چایخوری
- نمک=به مقدار لازم
- آب=3/1 لیوان
- روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم
دستور پخت
- آرد سفید+آرد نخود+بیکینگ پودر+نمک+زردچوبه+آب را با هم مخلوط کنید.
- پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
- سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
- از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.
- پاکورا را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.
منبع:cooking.akairan.com
سلام. با احترام به خودتان و همچنین دستور پخت پاکورایتان. ولی این میان وعده پنجابی با ادویه و سبزیجات خاص خود درست می شود . باید به یاد داشته باشیم .اصالت خوراک یک ملت ریشه در تاریخ همان ملت دارد. دوست خوبم تاریخ می بایست درست نوشته شود . اگر مایل بودید حتما برایتان دستور پخت صحیح را ارسال می کنم. موفق باشید .
سلام. روز بخیر من قبلا پاکورا خوردم ولیبلد نیستم شما اگه دستور دیگه ای بلدید میشه لطف کنی و بگی
سلام
پاکوره در هیچکدام از دستورات بین المللی شوید نداره . لطفا اصلاح بفرمایید
پاکورا انواع زیادی داره ولی من تاحالا شوید دارشو ندیدم . ما تو پاکستان پاکورا رو با سیب زمینی خلالی ارد نخود یکم ارد سفید .فلفل سبز و تخم گشنیز و پیاز و سبزی اسفناج خرد شده و گشنیز درست میکنیم . خیلی هم خوشمزه میشه باسس کچاپ تند.
سلام اصل پاکورا با لوبیا چشم بلبلی درست میشود
سلام من جنوبی هستم و اینجا میگیم پکاره تقریبا همین مدلی درست میکنیم و خیلی خوشمزه میشه