پاکورا(غذای هندی)

موارد اولیه

  • آرد سفید=4/1 لیوان
  • آرد نخود=4/3 لیوان
  • پیاز نگینی شده ریز=2 عدد بزرگ
  • فلفل سبز تند ریز شده=1 یا 2 عدد
  • گشنیز ریز شده=4/1 لیوان
  • شوید ریز شده=4/1 لیوان
  • تره فرنگی ریز شده=کمی
  • بیکینگ پودر=1 قاشق مرباخوری
  • زردچوبه=1 قاشق چایخوری
  • نمک=به مقدار لازم
  • آب=3/1 لیوان
  • روغن برای سرخ کردن=به مقدار لازم

دستور پخت

  1. آرد سفید+آرد نخود+بیکینگ پودر+نمک+زردچوبه+آب را با هم مخلوط کنید.
  2. پیاز ریز شده را با فلفل سبز تند مخلوط کرده به مواد اضافه کنید سپس مواد را با قاشق هم بزنید.
  3. سبزیجات ریز شده را به مواد اضافه کرده هم بزنید.
  4. از مواد به اندازه یک قاشق غذاخوری برداشته در ماهیتابه ریخته تا در روغن فراوان سرخ شود. بقیه مواد را به همین طریق سرخ کنید.
  5. پاکورا را به صورت گرم میل کنید همراه با سس فلفل یا سس گوجه فرنگی میل کنید.

منبع:cooking.akairan.com

6 نظر برای پاکورا(غذای هندی)

  1. سلام. با احترام به خودتان و همچنین دستور پخت پاکورایتان. ولی این میان وعده پنجابی با ادویه و سبزیجات خاص خود درست می شود . باید به یاد داشته باشیم .اصالت خوراک یک ملت ریشه در تاریخ همان ملت دارد. دوست خوبم تاریخ می بایست درست نوشته شود . اگر مایل بودید حتما برایتان دستور پخت صحیح را ارسال می کنم. موفق باشید .

    پاسخ
    1. سلام. روز بخیر من قبلا پاکورا خوردم ولیبلد نیستم شما اگه دستور دیگه ای بلدید میشه لطف کنی و بگی

      پاسخ
  2. سلام
    پاکوره در هیچکدام از دستورات بین المللی شوید نداره . لطفا اصلاح بفرمایید

    پاسخ
  3. پاکورا انواع زیادی داره ولی من تاحالا شوید دارشو ندیدم . ما تو پاکستان پاکورا رو با سیب زمینی خلالی ارد نخود یکم ارد سفید .فلفل سبز و تخم گشنیز و پیاز و سبزی اسفناج خرد شده و گشنیز درست میکنیم . خیلی هم خوشمزه میشه باسس کچاپ تند.

    پاسخ
  4. سلام اصل پاکورا با لوبیا چشم بلبلی درست میشود

    پاسخ
  5. سلام من جنوبی هستم و اینجا میگیم پکاره تقریبا همین مدلی درست میکنیم و خیلی خوشمزه میشه

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.