پاستا با سبزیجات
موارد اولیه
- پاستا: 400گرم
- قارچ: 300گرم
- پیاز: 1عددبزرگ
- فلفل دلمه ای: 1عدد
- سیر: 1-2حبه
- گوجه فرنگی: 2عدد
- رب گوجه: 1قاشق غذاخوری
- سیب زمینی: 1-2 عدد
- نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار دلخواه
- روغن: یک سوم پیمانه
دستور پخت
- پیازو فلفل دلمه ای را خلال کنید. گوجه ها را نصف کرده پس از درآودن هسته آنها را خلال کنید. قارچها رابه ورقه های 2-3 میلیمتری خرد کنید.
- در ماهیتابه مناسبی نصف روغن را ریخته ابتدا پیاز و سپس به ترتیب فلفل دلمه ای،سیرخردشده، قارچ و رب گوجه را در آن تفت داده و گوجه فرنگی و نمک و فلفل و زردچوبه را اضافه کرده، کمی آب بریزید تا سس غلیظی مواد را دربرگیرد.
- ماکارونی را 10 دقیقه در آب جوش و نمک جوشانده آبکش کنید. کف قابلمه مناسبی را روغن ریخته و با سیب زمینی حلقه شده بپوشانید.سپس ماکارونی و مواد تهیه شده را لایه لایه ریخته و آن را 30دقیقه روی حرارت ملایم دم کنید.
منبع:padideh-iran.mihanblog.com
عالیییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییه!
به نظر خوشمزه اس.
نخوردم ولی خوشمزه ست!!!
اول باید پیاز رو سرخ کنیم و وقتی رنگش طلایی شد بقیه رو اضافه کنیم یا همه رو با هم؟
ممنون ولی توضیحاتتون توی همه بخشا خیلی مختصره و بعضی وقتا نامفهوم.
غذای خوبی بودمن درست کردم خوشمزه بودفقط کف قابلمه جعفری خشک ریختم وبعد روش سیب زمینی گذاشتم وبقیه مواد را ریختم
من درست کردم خیلی عالی بود و تشکر می کنم از سایت خوب و آموزنده شما
میخوام درست کنم ببینم چطورمیشه بعدنظرمیدم
ممنون ازسایت خوبتون.مطمینن عالی میشه
عالی میشه دوستوووووووووووون دارمLovEe
پاستاالفردو یکی از بهترین خوشمزه ترین غذا های ایتالیا به شمار می رود فقط برای درست کردن آن باید دقت کافی داشت وادویه های مانند جزه هندی وپودر سیر به آن اضافه کنی تا پاستا خوشمزه شود
مرسی، توضیحاتتون عالی بود
خوشمزس
مگه پاستا رو تو ماهیتابه با مواد تفت نمیدن؟
انگار این پاستا نیست.تومایه های اسپاگتی است.
پاستای اسیل تفت داده میشه .
بازم ممنون!!
پاستا رو باید کجای دلمون بزاریم ؟؟؟
غذای خوشمزه لی هست..توصیه میکنم درست کنید