نودل و تخم مرغ
موارد اولیه
- یک عدد نودل
- دو عدد تخم مرغ
- یه ریزه فلفل دلمه
- نمک نعناع خشک ترخون خشک
دستور پخت
- نودل را توی آبجوش میپزیم. بعد از 5-6 دقیقه آبکش میکنیم.
- دو عدد تخم مرغ رو هم میزنیم و نمک بهش میزنیم.
- نودل و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم.
- ته ظرف رو روغن میریزیم. و مخلوط نودل و تخم مرغ را توی ظرف میریزیم.
- مقداری فلفل دلمه خورد شده آویشن نعناع خشک روی اون میریزیم و میگذاریم سرخ بشه و یا مثل من با درجه ماکرو 900 به مدت 4 دقیقه میگذاریم ماکروفر.
البته پیشنهاد من اینه که نودل رو با سبزیجات بخورید،هم خوشمزه هم مفید.
منبع:www.ghaatogh.blogfa.com
من سایت شمارا دوست دارم وبه دوستان خود معرفی کردم*
خیلی خیلی ممنونیم. امیدواریم که بتونید به خوبی از سایت ما استفاده کنید.
من تو سایتهای خارجی خوندم که نودل به دلیل مدت زمان خیلی زیادی که در معده میمونه و اینکه برای تهیه ش از ترکیبات نفتی استفاده میشه کلا چیز جالبی برای خوردن نیست و فقط ماهی یکی دو بار بهتره مصرف بشه
ممنونم از توجه و نکته سنجی شما