نودل و تخم مرغ

موارد اولیه

  • یک عدد نودل
  • دو عدد تخم مرغ
  • یه ریزه فلفل دلمه
  • نمک نعناع خشک ترخون خشک

دستور پخت

  1. نودل را توی آبجوش میپزیم. بعد از 5-6 دقیقه آبکش میکنیم.
  2. دو عدد تخم مرغ رو هم میزنیم و نمک بهش میزنیم.
  3. نودل و تخم مرغ را با هم مخلوط میکنیم.
  4. ته ظرف رو روغن میریزیم. و مخلوط نودل و تخم مرغ را توی ظرف میریزیم.
  5. مقداری فلفل دلمه خورد شده آویشن نعناع خشک روی اون میریزیم و میگذاریم سرخ بشه و یا مثل من با درجه ماکرو 900 به مدت 4 دقیقه میگذاریم ماکروفر.

البته پیشنهاد من اینه که نودل رو با سبزیجات بخورید،هم خوشمزه هم مفید.

منبع:www.ghaatogh.blogfa.com

4 نظر برای نودل و تخم مرغ

  1. من سایت شمارا دوست دارم وبه دوستان خود معرفی کردم*

    پاسخ
    1. خیلی خیلی ممنونیم. امیدواریم که بتونید به خوبی از سایت ما استفاده کنید.

      پاسخ
  2. من تو سایتهای خارجی خوندم که نودل به دلیل مدت زمان خیلی زیادی که در معده میمونه و اینکه برای تهیه ش از ترکیبات نفتی استفاده میشه کلا چیز جالبی برای خوردن نیست و فقط ماهی یکی دو بار بهتره مصرف بشه

    پاسخ
    1. ممنونم از توجه و نکته سنجی شما

      پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.