نودل با سس گوجه
موارد اولیه
- نودالیت با طعم مرغ ۱بسته
- گوجه فرنگی رنده شده 1پیمانه
- روغن زیتون مولیناری 3 قاشق سوپخوری
- سیر کوبیده شده ۲ حبه
- پودر فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری
- عصاره مرغ الیت 1 ق س
- اب 1/3 پیمانه
- ریحان یا جعفری خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
دستور پخت
- در تابه ای روغن زیتون مولیناری را روی حرارت ملایم قرارداده سیرکوبیده شده، فلفل، ریحان را در آن تفت می دهیم،
- سپس گوجه فرنگی رنده شده را بهمراه آب و عصاره مرغ به مواد بالا اضافه و تفت می دهیم تا حدی که آب آن تبخیر شود.
- نودالیت را در آب جوش ریخته و پس از 3 دقیقه آبکشی کرده و با سس گوجه به خوبی مخلوط کرده و سرو نمایید.
- می توان با جعفری، ریحان تازه یا سبزیجات خشک به دلخواه نوالیت را تزیین نمود.
منبع:mehrood.com
خیلى ممنون. هنوز درست نکرده, دهنم آب افتاد..
مرسی نمیدونستم چی درست کنم ایده خوبی بود
اولین تجربه ى آشپزیم بود واقعا خسته نباشید الان حس میکنم ى غذا بلدم درست کنم. من ب جاى ریحان ؛فلفل دلمه ایی رنده کردم توش. ساده و راحت آماده شد اما اشکالاتى هم توش داشتم بدترینش این بود ک بیش از حد سیر توش حس میشد و کارمو خراب کرد اما درکل عالى و لذتبخش بود.
برم بپزم ببینم چطورازآب درمیاد
وای چقدر تند بود اما خوشمزه بود
روغن زیتون مولیناری چیه؟
فرق میکنه با معمولیش؟
سلام من قبلان خودم غذا رو درست کردم ولی الان که از دستور پخته شما درست کردم خیلییییی تند بود ولی مرسی واسه زحمتتون
خیلی بد مزع بود اخ