میگو کریسپی
موارد اولیه
- میگو 250 گرم
- تخم مرغ یک عدد
- آرد دو تا سه قاشق غذاخوری
- شیر نصف استکان
- پودر فلفل قرمز دو قاشق مرباخوری
- پودر سیر یک قاشق غذاخوری
- نمک به میزان لازم
- برد کرامب(آرد سوخاری) به میزان لازم
دستور پخت
- میگوها رو کمر میگیریم و تمیز میشوییم.
- تخم مرغ را با شیر آرد و پودر سیر و پودر فلفل قرمز و نمک مخلوط میکنیم و با چنگال هم میزنیم.
- میگوها را ده دقیقه توی مایع بالا میخوابونیم.
- میگوها را دانه دانه بیرون میآوریم و توی برد کرامب میغلتانیم.
- توی یک ظرف ته گود رو پر از روغن میکنیم و میگذاریم روغن داغ داغ بشه و میگوها رو دانه دانه توی روغن غوطه ور میکنیم و میگذاریم خوب سرخ بشه.
منبع:www.ghaatogh.blogfa.com
دیدگاهتان را بنویسید