میگو کریسپی

موارد اولیه

  • میگو 250 گرم
  • تخم مرغ یک عدد
  • آرد دو تا سه قاشق غذاخوری
  • شیر نصف استکان
  • پودر فلفل قرمز دو قاشق مرباخوری
  • پودر سیر یک قاشق غذاخوری
  • نمک به میزان لازم
  • برد کرامب(آرد سوخاری) به میزان لازم

دستور پخت

  1. میگوها رو کمر میگیریم و تمیز میشوییم.
  2. تخم مرغ را با شیر آرد و پودر سیر و پودر فلفل قرمز و نمک مخلوط میکنیم و با چنگال هم میزنیم.
  3. میگوها را ده دقیقه توی مایع بالا میخوابونیم.
  4. میگوها را دانه دانه بیرون میآوریم و توی برد کرامب میغلتانیم.
  5. توی یک ظرف ته گود رو پر از روغن میکنیم و میگذاریم روغن داغ داغ بشه و میگوها رو دانه دانه توی روغن غوطه ور میکنیم و میگذاریم خوب سرخ بشه.

منبع:www.ghaatogh.blogfa.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.