میگو سوخاری نارگیلی
موارد اولیه
- میگو 150 گرم
- تخم مرغ یک عدد
- آرد سوخاری به میزان لازم
- پودر نارگیل خشک و یا نارگیل تازه رنده شده به میزان لازم
- نمک و فلفل 1 قاشق چای خوری
- بکین پودر 1 قاشق چای خوری
- آبلیمو یه میزان لازم
دستور پخت
- میگو ها را تمیز میکنیم و توی مقداری آبلیمو میخوابانیم تا کمی طعم دار شود.
- تخم مرغ را توی کاسه ایی میشکنیم و با نمک، فلفل و بکین پودر با چنگال هم میزنیم.
- توی یک بشقاب پودرسوخاری و توی یک بشقاب دیگه پودر نارگیل را میریزیم و میگذاریم کنار دستمان.
- توی یک کاسه روغن میریزیم و میگذاریم با حرارت کم روی اجاق.
- میگو ها را به سیخ چوبی میکشیم و توی تخم مرغ میزنیم و بعد توی آرد سوخاری میغلتانیم و دوباره توی تخم مرغ میزنیم و بعد توی پودر نارگیل میغلتانیم.
- بعد سیخ ها را توی روغن داغ میگذاریم تا میگو ها طلایی رنگ بشوند.
منبع:www.ghaatogh.blogfa.com
عالیه
به نظر خوب میاد،کسی امتحان کرده؟!