میرزا قاسمی

موارد اولیه

  • 3 عدد بادمجان ( که میتونید هم کبابی کنید برای سلامتی بیشتر و اگه چرب و چیلی دوست دارید سرخ کرده باشه ولی عموما کبابی می کنند)
  • 3 عدد، سیر ریز خرد شده ( هر چی بیشتر خوشمزه تر میشه)
  • 4 عدد گوجه رنده شده
  • 2 عدد تخم مرغ
  • زردچوبه، فلفل، نمک

دستور پخت

  1. اول بادمجان خوب بشورید با پوست و روی حرارت قرار دهید زیاد روی حرارت باشه دیگه چیزی از بادجان نمیمونه ها اینور و اونور کنید و وقتی پوستش سوخت میتونید از رو حرارت بر دارید و با آب سرد پوستشو بگیرید و روی تخته بزارید و با یک چاقو برید تو جونش تا کاملا له بشه
  2. بعدش تو یه ‌تابه کمی روغن بریزید و سیر را خیلی کم تفت بدید نه زیاد چون سیر اگه خیلی تفت بدید تلخ میشه
  3. گوجه فرنگی رنده شده را اضاقه میکنیم.
  4. بعد زردچوبه اضافه کنید و بعدش بادمجان و کمی تفت بدید و ادویه مورد نیاز را اضافه کنید و شعله را کم کنید تا کمی جا بیافتد
  5. در آخر شما تخم مرغ اضافه میکنید و میتونید نوش جان کنید البته این غذا با برنج و سیر ترشی خیلی حال میده .

نکته:

  • میرزا قاسمی یه نوع غذای گیلانی است که خیلی خوشمزه و محبوب بین غذاهای گیلانی می باشد.
  • خوشمزه گی این غذا به اینست که بعداز اضافه کردن گوجه فرنگی مراقب باشیم اب غذا تبخیر شود ولی خیلی خشک نشود.

با تشکر از سرکار خانم سونیا صابری  که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

غذاهای دیگری که ایشون برای ما ارسال کردند رو می توانید را از اینجا ببینید.

 

55 نظر برای میرزا قاسمی

  1. خوشمزه گی این غذا به اینست که بعداز اضافه کردن گوجه فرنگی مراقب باشیم اب غذا تبخیر شود ولی خیلی خشک نشود بعد تخم مرغ را اضافه کنیم.

    پاسخ
    1. ممنون از اینکه ارزش گذاشتید و نظر دادید.

      پاسخ
  2. گوجه هاشو پس کی اضافه میکنید؟؟//؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
    1. با سلام. بله یادم رفته بود بنویسم. ادیت شد.

      پاسخ
  3. تخم مرغو اگه نیمرو کنیم و اضافه کنیم احتمال میدم بهتر باشه تا تاینکه اونو تو مایه بشکنیم . مرسی

    پاسخ
  4. سلم با عرض خسته نباشید به شما از این که به فکر ما هستیم بسیار بسیار ممنونم

    پاسخ
  5. خیلی خیلی خوشمزه بود ممنون

    پاسخ
  6. خوشمزه بود ممنون

    پاسخ
    1. نوش جان …
      میرزا قاسمی غذای فوق العاده محبوبیه

      پاسخ
  7. خوشمزه بود ولی خیلی بوی دود می دهد ایا درست پخته ام؟

    پاسخ
    1. پوست بادمجان روی حرارت متوسط باید بسوزد ولی گوشت بادمجان نباید بسوزد بلکه فقط قهوه ای رنگ شود
      بعدش باید اون رو زیر آب سرد بگیرید و پوست رو جدا کنید
      احتمالا شما گوشت بادمجان. را سوزاندید یا خوب نشستید

      پاسخ
  8. درست کردم خیلی هم خوشمزه بود

    پاسخ
  9. salam man rashti hastam lotfan dasture asile mirzaghasemio bezarid tu site .in dasture aslesh nist .age khastid baratun mifrestam

    پاسخ
    1. سلام.
      اگر به نظرتون این دستور اصلی نیست. میتونید دستور اصلی رو برای ما از طریق فرم تماس با ما ارسال کنید.
      ما خوشحال میشیم و این غذا را با نام شما در سایت قرار میدهیم.

      پاسخ
  10. خیلی عالی بود حتما دوباره درست میکنم.بازم ممنونم.

    پاسخ
  11. عالیییییییییییییییییییییییییییییییه مر 30 سایتتون حرف نداره

    پاسخ
  12. rastesh man khodam bademjan kheili dost daram vali hamsaram dost nadare bekhater hamin aslan bademjan tu dastor ghazaie ma nist vali ba in tarifha havas kardam dorost konam omidvaram khoshmaze bashe

    پاسخ
  13. ممنون از پیشنهادای خوبتون میرزاقاسمی فوقالعادهست

    پاسخ
  14. با سلام من گوجه فرنگی هارو هم کباب میکنم اونطوری هم خوشمزه میشه با تشکر

    پاسخ
  15. وااااااااای من غآشق هرغذایی هستم ک توش بادمجـــون باشه:)

    پاسخ
  16. عالی بود.

    پاسخ
  17. ah kheily bad bood

    پاسخ
  18. بادمجونو سرخ کردم…
    خیلی عالی بود … باهاش ظهر جمعه رو تو خوابگاه سرکردیم… متشکر

    پاسخ
  19. من اىن غذا رو درست کردم خىلى خوشمزه شده بود

    پاسخ
    1. بسیار متشکر. اگر تجربه خاصی هم در این زمینه به دست آوردید با ما به اشتراک بگذارید.

      پاسخ
    2. من هم همین طور

      پاسخ
      1. توی میرزا قاسمی گردو نمیریزید؟

        پاسخ
  20. مررررررررررسی از غذاهای خوشمزه تون

    پاسخ
  21. با سپاس.منم رشتیم و عموما در تون سیری که سرخ کردیم تخم مرغها رو میشکونیم و هم میزنیم تا به تکه های کوچکتری تبدیل بشه و اونقت تو آخرهای پخت به مواد اصلیمون اضافه میکنیم.اینطوری تخم مرغ و سیر در همه جا پخش میشه و مثل املت هم نمیچسبه.

    پاسخ
  22. mishe bishtar rajebe tokhme morghesh tozih bedin?boye zogh be ghaza nemide?man ziad tokhme morgh dos nadaram to ghaza mishe estefade nakard?rahnamai konid mamnon misham

    پاسخ
    1. نمیشه تو میرزا قاسمی تخم مرغ استفاده نکرد که! بوی بادمجون روی بوی تخم مرغ تاثیر میذاره و کمتر بوی تخم مرغ رو حس میکنید. میتونید از تخم مرغ کمتری نیز استفاده کنید.

      پاسخ
  23. من توی میرزا قاسمی تخم مرغ وگوجه نمی ریزم خیلی خوشمزه می شه

    پاسخ
    1. مگه میرزاقاسمی بدون تخم مرغ و گوجه میشه؟ اون موقع میشه بادمجون و سیر! بهش کشک بزنید میشه کشک بادمجون.

      پاسخ
    2. :)))))))) مگه میشه ه ه ه ه؟؟!!!

      پاسخ
  24. این غذا عاالیه…به به

    پاسخ
  25. این غذا خیلی عالیه ومن این غذا را با این دستور به همه شما توصیه می کنم میل کنید
    غذا های دیگر هم خیلی عالیه

    پاسخ
  26. مرسی عالی بود

    پاسخ
  27. سلام اقای مدیر خواهشا جوابم را بدید من طرز تهیه غذا را ارسال کردم اما چرا تو غذاهای ارسالی نیییییییییییییییییییست؟

    پاسخ
    1. سلام. غذاهای ارسالی کاربران زیاد است و در حال افزودن آن‌ها هستیم. حتما بعد از اینکه آنها را در سایت قرار دادیم به شما اطلاع خواهیم داد.

      پاسخ
  28. به به , من واسه اولین بار درست کردم خوب شد فقط دفعه بعد باید ادویه بیشتری بریزم…………….اااووووووووووووووووووم ببببه

    پاسخ
  29. منم برای اولین بار درست کردم عالی شد ٰ عاشق بوش شدم …
    بوی خیلی خوبی داره این غذا

    پاسخ
  30. منم درست کردم همسرم که خیلی دوسش دارم هم تاییدش کرد تایید اون برام خیلی لذت بخش بود ممنون ازدستورتون
    البته من با بادمجون سرخ کرده درست کردم خیلی باحال بود

    پاسخ
  31. همین الان درست کردم.من هر غذایی رو که بادمجون باشه دوست دارم.ممنون.
    فقط کاش ادویه مخصوصشم میزدین
    من با بادمجون سرخ کرده درس کردم

    پاسخ
  32. یعنی عاشق این غذام باهاش خودکشی میکنم همیشه

    پاسخ
  33. ممنون خیلی خوش مزه بود

    پاسخ
  34. چرا رنگش از ما اینجوری نشد؟؟
    تازشم نگفتید گوجه رو دقیقا چیکارش کنیم خب؟؟؟

    درکل ممنون از سایت مفیدتون

    پاسخ
  35. سلام بدون تخم مرغ مزه اش خیلی فرق داره یا نه

    پاسخ
  36. مرسی از دستوراتتون….واقعا خوشمزه بود

    پاسخ
  37. من چند سایت مختلف سرچ کردم هر کدومشون مقدار مواد اولیه این غذا با هم فرق می کرد؟ من که متوجه نشدم کدومش درسته.

    پاسخ
  38. من الان در حال پخت میررا قاسمی ام،احساس میکنم غذا بوی سوختگی پوست بادمجون رو میده.کاری میتونم بکنم؟

    پاسخ
  39. ممنون واسه سایت خوبتون حرف نداره خیلی خوش مزه بود

    پاسخ
  40. به نظرم من ک برای اولین بار میرزا قاسمی دودی درست کردم خیلی بدمزه بود ولی بقییه گفتن واسه دفعه اول خوبه ولی بنظرم این دستور غذایی شاید بهتر باشه
    باید میرزا قاسمی رو دوسه دفعه درست کنه تاخوب بفهمه چطوری پخته میشه

    پاسخ
  41. سلام من ب میرزا قاسمی تخم مرغ نمیزنم چون همه دوس ندارن سیرو بادمجون و وقتی تف دادم رب میریزم گوجه هم استفاده نمیکنم رو بادمجونا رب میریزم عالی میشه خودتونم امتحان کنید 😛

    پاسخ
  42. این یه غذای اصیل رشتیه
    خیلی خوشمزست

    پاسخ
  43. خیلی خووشم اومد از سایتتون مررسی فوق العاده اید

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.