مطبل لبنانی
موارد اولیه
- بادنجان یک کیلوگرم
- ارده سه قاشق سوپخوری
- آب لیموترش و روغن زیتون از هر کدام نصف پیمانه
- پودر فلفل قرمزو نمک به میزان لازم
دستور پخت
- بادمجان را کباب کرده پوست آنها را گرفته و بکوبید یا در مخلوطکن بریزید.
- ارده و آب لیموترش را به بادنجان اضافه کرده و کمی نمک بزنید دو قاشق روغن هم افزوده و مخلوط کنید.
- مواد را داخل ظرف ریخته وسط آن را گود کنید
- بقیه روغن زیتون را در گودی بریزید.
- روی مطبل را میتوانید پودر فلفل قرمز و مقداری جعفری خردشده بپاشید و میل کنید.
ببخشید منظورتون از ارده چیه ؟
سلام. ارده مادهی خوراکی است به صورت نیمه مایع که از کنجد کوبیده شده تهیه میشود.
درستش کردم اردش تلخش کرد. سعی کردم اصل اردکان بگیرم اما خوشم نیومد
به خاطر نوع ارده ای بوده که استفاده کرده اید اگر ارده تون از کنجد ایرانی باشد خیلی لذیذ میشه و تلخ هم نیست
از دو سال پیش که یه سفر لبنان داشتن، این غذای مورد علاقه ی پدر منه! اگه بادمجان دودی آماده داشته باشی، از این ساده تر غذا پیدا نمی شه!!
آره. ممنون.
غذاهای بیشتری اگه می شناسید بفرستید تا به نام خودتون توی سایت ثبت کنیم
موفق باشید
ممنون از سایت مفید وزیباتون ایده جالبیه اگه برای هر کدوم از غذاها ویدئو هم داشته باشین بزارین عالی میشه چون توضیحات بعضی غذاها خیلی کمه
سلام لبنانیهادقیقا همین غذارودرست میکنن فقط بجای بادمجان کبابی ازنخودپخته استفاده میکنن بعدپوست میگیرن به همین لذیذی هست تازه مناسب برای إفرادی که به بادمجان حساسیت دارن هم است امتحان کنین پشیمون نمیشین بهش میگن حموس
درست کردم ، خیلی خوش مزه بود . واقعا سایت خوبیه . ممنونم.
کلا چقدر روغن زیتون باید بریزیم؟
ممنون ازاینکه به خواسته ی کودکانه ی مااهمیت می دهید
به اون میگن حمص نه حموس و خوشمزه اس واقعا و صفرا بره به خاطر روغن زیتون و نخود
ممنون از سایت بسیار بسیار بسیار مفید و زیبا و خوشمزتان.امیدوارم همیشه موفق باشید.
در ضمن اون متبل است نه مطبل
بازم تشکر میکنم
اگه میشه غذای عربی (عرایس) را هم آموزش دهید.
عرایس تقریبا مثل پیتزاست اما با تفاوتها اندک
سلام.ممنونم از توضیحات
یه لبنانی برای من پودری آورده به نام کشک که با کسره خونده میشه.لطفا بگید من میتونم باهاش چکار کنم.چون عربی گفت من نفهمیدم