مرغ شکم پر
موارد اولیه
- مرغ کامل با پوست 1 عدد
- کشمش یک پیمانه
- گردو یک پیمانه
- زرشک نیم یک پیمانه
- هویج 2-3 عدد
- پیاز 2-3 عدد
- فلفل دلمه 1-2 عدد
- گوجه 1-2 عدد
- نمک و زردچوبه و ادویه مرغ(اگه دارید) به مقدار لازم
- روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری(در صورت تمایل)
- تنورک پخت(کیسه مخصوص فر)و نخ و سوزن
دستور پخت
- یک پیاز متوسط را خورد کرده و کمی تفت دهید
- کشمش و گردو را به آن اضافه کنید و خوب تفت بدید در آخر هم زرشک را اضافه کنید تا زیاد سرخ نشه
- مرغ را کاملا تمیز کنید و بذارید آبش بره
- بهتره گردنشو جدا کنید و چربی های اضافه را بگیرید اما حواستون باشه پوست گردن جدا نشه از بدن مرغ
- نمک زردچوبه و ادویه را با هم مخلوط کنید و با دست روی مرغ بمالید البته زیر پوست مرغ(تا جایی که میشه همه جاشو بااین مواد آغشته کنید)
- گردن مرغ را داخل بدنش بذارید(اگه جداش کردید) و قسمت بالایی مرغ را بدوزید
- موادی که آماده کردید را توی شکم مرغ بریزید و ته مرغ را هم بدوزید
- ظرف مناسب انتخاب کنید و به اندازه لازم از تنورک جدا کرده یه سرش را با نخ ببندید و توی ظرف بذارید فر را هم روشن کنید تا گرم بشه
- توی تنورک راپیاز حلقه شده گوجه حلقه شده وفلفل دلمه بچینید
- روی پوست مرغ را روغن زیتون بمالید و پاهای مرغو با نخ به هم ببندید!
- مرغ را داخل تنورک قرار بدید و هویج ها را برش بدید اطرافش بذارید
- سمت باز تنورک را هم با نخ محکم ببندید
- با سوزن چندتایی سوراخ روی کیسه بزنید و ظرف را توی فر بذارید
- بسته به میزان حرارت(180 تا 200 فارنهایت)زمان پخت این غذا از 1ساعت و نیم تا دو ساعت طول میکشه
با تشکر از طاهره خانم که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
دوست دارم بپزمشششششش معلومه خیییییییییلی خوش مزه ست
مرسی اما من تورو دوست ندارم
برعکس چقدر خوش مزه است
خوب غذایه ولی یکم حوصله میخوادبافراخه فرماخرابه
منظورتون از تنورک چیه؟
تنورک پخت نوعی کیسه پلاستیکیه که میشه غذاهای مختلف رو درون اون بدون اینکه نیازی به روغن و هود باشه پخت . یعنی هیچ بویی از غذای در حال پخت متصاعد نمیشه. این موضوع زمانی اهمیت پیدا می کنه که قرار پخت غذاهایی مثل ماهی باشه. و همچنین گرما و فضای فر باعث نمیشه که رطوبت غذا گرفته و خشک بشه.
تنورک رو میتونید از سوپرمارکتهای مجهز و یا برخی از پلاستیک فروشها که زیپ کیپ و … میفروشند از اینها دارند.
سلام از ماست؛موادی مثل هویج بادمجان گوجه فرنگی برنج؛راستش من دیروز با سایت شما آشنا شدم گفتم شاید کار من ایراد داره خاستم راهنماییم کنید؛متشکرم؛مریم
فعلا در سایت غذایی که با این چهار ماده بتوان درست کرد وجود ندارد . به همین دلیل به غذای دلخواه خود نرسیدید. با افزایش تعداد غذاها این محدودیت رفع میشود. ولی شما میتوانید با اضافه کردن مواد دیگری از پیشنهادهای ما استفاده کنید
با سلام می توانید هویج را پخته وبادمجان را سرخ کرده و تعدادی از گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کنید و کمی تفت دهید و سپس تعدادی از گوجه ها را رنده کرده و با ادویه و نمک مخلوط نموده و سس درست کنیدو هویج و بادمجان و گوجه را به ترتیب درون سس قرار داده و بگذارید 20 دقیقه بپزد و در آخر مقداری آب لیمو به دلخواه اضافه شود.سپس برنج را کته کرده و به صورت پلو خورش میل کنید.اگر پیاز هم باشد به طعم خورش کمک می کند.
چرا وجود نداره؟ میشه پلو و خورشت بادمجان پخت!
سلام. ما نمیگیم چنین غذایی در جهان وجود ندارد. میگوییم این غذا در سایت ما هنوز وارد نشده است.
Azizam mishe khorak bademjoon khoresh goosht niyaz dare
درس
Khili khoshmazast.
عالی بود حتما امتحان میکنم
اگه تنورک. نداشتیم چه چیزی جا ی گزین کنیم
میتونی از فویل استفاده کنی
به نظر من خوب بود
دستت دردنکنه حتما امتحان میکنم
دستت دردنکنه حتما امتحان میکنم
تنورک چیهههههههههههههههههه
عالی بود
Vaghean Ali bood
سلام- من جدیدا باسایتتون آشناشدم واقعا بی نظیره -متشکرم
درست کردم عالی بود مرسی از سایتتون من از تنورک استفاده نکردم فقط گذاشتم داخل فر و به نظر اطرافیانم عالی شده بود
ایول.باید اینجوری درستش کرد.خوشمزه میشه و پروتعینش هم از بین نمیره.
aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
عالی بود
سلام من بدون فر تو قابلمه درست کردم. تا اینجاش که خوب شده هنوز نخوردیمش. خدااا کنه خوشمزه بشه آبروم نره
خسته نباشید
به امید غذاهای متنوعتر
من این غذارو برای مامانم از تو سایت نوشتم تابرام درست کنه که بخورمش . یه وقت فکر نکنید من شکمو هستم.
سلام میشه توضیح بدید بعد از این که مرغ رو گإاشتیم توی تنورک باید اونو مستقیم بإاریم توی فر یا توی ظرف خاصی بای گإاشته بشه؟
سلام. فرقی نداره. تو سینی فر باشه
بد نبود
من که خیلی دوست داشتم
باسلام میخواستم ببینم حرارت پایین فر
را باید روش کنیم یا گریل را؟
قطعا حرارت پایین
گریل رو می زاریم برای وقتی که بخواهیم روی غذا را طلایی کنیم.
موفق باشی
مرسی خوشمزه بود
سلام با سایتتون امشب آشنا شدم.میخوام برا فردا یه غذای ساده و خورشتی داشته باشم
سلام.خسته نباشید.من امروز برای بار اول که به این سایت اومدم.خیلی هم خوشم اومده.واقعا جالبه.لطفا جواب منم بدین.من ماکروویو دارم.این مرغ خوشمزه رو چه جوری میشه توی ماکروویو پخت؟؟؟؟؟؟؟لطفا راهنماییم کنید.مرسی
سلام
پس چرا جواب من نمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سلام سایت شما خیلی عالیه ممنون.
ما رفته بودیم سرولات (ی جای بی نظیر بعد از چابکسر) اونجا ی غذاخوری هست که مرغ شکم پرش خیلی خیلی خوشمزه ست از همه جای ایران مشتری داریه)
سلام ممنون. من تا حالا این غذا رو درست نکردم ولی حتما امتحان میکنم.
با سلام
مرسی از سایتتون , من از مخلوط کره و زعفران آب کرده توی این غذا استفاده میکنم کل قسمت بیرونی مرغ و داخل شکمش باید اغشته بشه(در صورت تمایل داخل مواد هم زعفران و کره میریزیم )مزه اش با این چاشنی فوق العاده بهتر میشه
میشه بوست مرغ گرفته بشه
سلام دوستی ک میخاس با بادجون و گوجه فرنگی وبرنج هویج غذا درست کنه من پیشنهاد یتیمچه رو براش دارم .عالییییییییییییی میشه
سلام یعنی باید این مخلفات رو دور مرغ بچینیم ? یا تو شکم مرغ بایسی گذاشت ؟ باتشکر
من مایکروویو دارم میشه بگیدچطورمرغ شکم پربااون درست کنم؟
سلام من یه بچه 13ساله ام اما واقعا عکس های اول سایت که مرغ هست واقعا خوش مزه به نظر میادهاااااا
میخوااااااااااااامممممممم
SALAM ALiiiiiiiiiiiiiiiiii
boooooooooooddddddddddd
dosesh daram
like
khosh mazzeh y
خیلی مفید بود حتما امتحان میکنم مررررررررسی
دوست خوبم سووال خوبی پرسید که سوال منم هست میشه با ماکروویو هم بگید ممنون
سلام بسیار عالی ان شاالله موفق باشید
خوشششششششششششششششششششششششششششششششمزه نششششششششششششششششششششششششششششششششد.
سلام من تنورک دارم ولی تو قابلمه استفاده میکنم ولی متاسفانه مدت پختش رو ندونستم مرغ کلا ازحالت افتاد خیلی پخته شد چکارکنم
من دوست دارم بعضی از غذاهای کردی رو که بلدم تو سایت تون بزارم ولی نمیدونم چه جوری چون خیلی به اشپزی علاقه دارم
سلام من هنوز خودم درست نکردم فک کنم سخت باشه
سلام . میتونید کمی رب انار هم به مواد داخل شکم مرغ اضافه کنید و اگه با برنج سرو می کنید می تونید مرغ را داخل قابلمه روی گاز بپزید البته با یک سس خوشمزه که از رب و فلفل و نمک و زردچوبه و کمی رب انار درست شده . این طوری دیگه مرغ هم خشک نیست و آب مرغ هم بخار نشده و عطر و طعمش به سس رفته . حتمأ امتحان کنید . عالیه مخصوصأ واسه کسایی که غذای خشک دوست ندارند .
khoobe
من میخوام واسه مهمونام درست کنم این غذا رو،واسه اولین بار…یکم استرس دارم
عالی بود ممنون
سلام آخه تو توضیحاتون نگفتین استخونای مرغ و چه جوری درآوردین مهمترین و سخت ترین قسمت مرغ شکم پر به همین قسمتشه ممنون
میشه مرغ شکم روتو ماکروفر پخت زمان ودرجه اش رو میگین
من یه نظری داشتم البته ببخشیدا
مرغ تنورکی اصلا این رنگ نیست آپزی و رژیمی هستش ولی خوشمزه
عالیه
عالی بود مرسی
میشه توی شکم مرغ رو فقط با سبزی های معطرو سیرو کمی رب انار پر کرد. من مرغ بریان رو اینجوری درست می کنم
سلام بهتره از تنورک استفاده نشه چون به نظر من نمیتونه بهداشتی باشه.پلاستیک+ حرارت=سرطان:-(
تنورک به غذا نمیچسبد. همیشه پلاستیک به علاوه حرارت مساوی سرطان نیست
سلام میشه مرغ رو توی زود پز بپزیم و بعد داخلشو پر کنیم
با سلام و تشکر از سایت خوبتون،من مرغ شکم پر رو درست میکنم ولی برای مواد شکمش از پیاز داغ،زرشک،برگ قیسی،الو استفاده میکنم خیلی خوشمزه میشه،میتونیندامتحان کنید
همیشه عاشق سایتتونم عالیه من چند بار درست کردم.مرسی
سلام خیلی سایتتون عالیه
سلام میشه بدون فر درست کرد؟
سلام،ببخشید میخاستم بدونم ایا مرغ شکم پر رو میشه توی گوزل فر هم پخت؟چون درجش زیاده و قابل تغییر نیست ،ممکنه روش بسوزه و توش نه؟
من مامانم این غدا درست کرده اینقدر خوشمزه بوده که انگشتا تو میخوردی
درست کردم با جوجه گردان خوشمزه4عدد چون مهمانی افطاری بود خیلی ابرو داری شد همه دوستداشتند شما هم درست کنید هر مرغ 4نفر قیچی یادتان نرود
سلام
برای عزیزانی که میخوان تو سولارادم یا ماکروفر درست کنن
ابتدا مرغ رو از 10 ساعت قبل تو مخلوط پیاز وآب نمک فراوان و زعفران بخوابونید
بعد شکمش رو از مخلفات گفته شده در سایت پر کنید
میشه مرغ رو رو سه پایه بلند قرار بدید و درجه کانوکشن 165درجه به مدت 1.5 تا 2 ساعت قرار بدید.
حتما زیرش یه ظرف آب بذارید تا مرغ خشک نشه
همچنین من هر 20 دقیقه با قلمو کره آب شده و زعفران هم روش مالیدم
از جوجه گردانش هم با همین دستور میتونید استفاده کنید.
حتما پا و بدن مرغ رو با نخ کتان محکم ببندید.همچنین شکمش رو.
میتونید برای امتحان پخته شدن چنگال فرو کنید.
من سولارادم دارم و از جوجه گردان استفاده کردم عااااالی شد.
بسیار ممنونم محبوبه خانم
با تشکراز زحمات شما
با سلام من مرغ شکم پر خورشتی توی قابلمه درست کردم اول مواد داخل شکم رو اماده کردم پیاز رو سرخ کردم بعد گردو و کمی زرشک بعد نمک ادویه این مواد رو میزاریم کنار مرغ کامل رو توی قابلمه سرخ میکنیم به صورتی که هر دو طرفش طلایی بشه بعد مرغ را از قابلمه در میاریم یکمی که خنک شد مواد را داخل ان میگذاریم ودرش رو میدوزیم بعد توی قابلمه مون که مرغ رو سرخ کردیم دو قاشق رب گوجه میریزیم کمی سرخ بشه البته من قابلمه ام رو بعد از سرخ کردن مرغ روغنش رو برداشتم وقابلمه رو شستم چون روغن دورش پاشیده بود بعد از تفت رب 1 لیوان و نصف اب درون ان میریزیم بعد مرغ رو درون ان میگذاریم اگه دوست داشتید 4 یا 5 عدد هم الو در ان بریزید با حرارت کم پخته شود در اخر البته اگه خورشت شیرین دوست دارید 2 قاشق غذا خوری شکر اضاف کنید و بزارید کمی جوش بخوره بعد یه خورشت کم اب اماده میشه
خیلی عالیه حتمن درستش میکنم
خیلی عالی وخوش مزه ست
سلام من میخوام باماکروفر مرغ شکم پردرست کنم لطفا میشه راهنمایی کنید اخه من کیک درست کردم بالاش میسوزه وتهش خام میمونه ایا میخواد شعله های حرارتیش تااخر پخت روشن باشه یانه