مرغ شکم پر

موارد اولیه

  • مرغ کامل با پوست 1 عدد
  • کشمش یک پیمانه
  • گردو یک پیمانه
  • زرشک نیم یک پیمانه
  • هویج 2-3 عدد
  • پیاز 2-3 عدد
  • فلفل دلمه 1-2 عدد
  • گوجه 1-2 عدد
  • نمک و زردچوبه و ادویه مرغ(اگه دارید) به مقدار لازم
  • روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری(در صورت تمایل)
  • تنورک پخت(کیسه مخصوص فر)و نخ و سوزن

دستور پخت

  1. یک پیاز متوسط را خورد کرده و کمی تفت دهید
  2. کشمش و گردو را به آن اضافه کنید و خوب تفت بدید در آخر هم زرشک را اضافه کنید تا زیاد سرخ نشه
  3. مرغ را کاملا تمیز کنید و بذارید آبش بره
  4. بهتره گردنشو جدا کنید و چربی های اضافه را بگیرید اما حواستون باشه پوست گردن جدا نشه از بدن مرغ
  5. نمک زردچوبه و ادویه را با هم مخلوط کنید و با دست روی مرغ بمالید البته زیر پوست مرغ(تا جایی که میشه همه جاشو بااین مواد آغشته کنید)
  6. گردن مرغ را داخل بدنش بذارید(اگه جداش کردید) و قسمت بالایی مرغ را بدوزید
  7. موادی که آماده کردید را توی شکم مرغ بریزید و ته مرغ را هم بدوزید
  8. ظرف مناسب انتخاب کنید و به اندازه لازم از تنورک جدا کرده یه سرش را با نخ ببندید و توی ظرف بذارید فر را هم روشن کنید تا گرم بشه
  9. توی تنورک راپیاز حلقه شده گوجه حلقه شده وفلفل دلمه بچینید
  10. روی پوست مرغ را روغن زیتون بمالید و پاهای مرغو با نخ به هم ببندید!
  11. مرغ را داخل تنورک قرار بدید و هویج ها را برش بدید اطرافش بذارید
  12. سمت باز تنورک را هم با نخ محکم ببندید
  13. با سوزن چندتایی سوراخ روی کیسه بزنید و ظرف را توی فر بذارید
  14. بسته به میزان حرارت(180 تا 200 فارنهایت)زمان پخت این غذا از 1ساعت و نیم تا دو ساعت طول میکشه

با تشکر از طاهره خانم که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.

84 نظر برای مرغ شکم پر

  1. دوست دارم بپزمشششششش معلومه خیییییییییلی خوش مزه ست

    پاسخ
    1. مرسی اما من تورو دوست ندارم

      پاسخ
      1. برعکس چقدر خوش مزه است

        پاسخ
      2. خوب غذایه ولی یکم حوصله میخوادبافراخه فرماخرابه

        پاسخ
  2. منظورتون از تنورک چیه؟

    پاسخ
    1. تنورک پخت نوعی کیسه پلاستیکیه که میشه غذاهای مختلف رو درون اون بدون اینکه نیازی به روغن و هود باشه پخت . یعنی هیچ بویی از غذای در حال پخت متصاعد نمیشه. این موضوع زمانی اهمیت پیدا می کنه که قرار پخت غذاهایی مثل ماهی باشه. و همچنین گرما و فضای فر باعث نمیشه که رطوبت غذا گرفته و خشک بشه.
      تنورک رو میتونید از سوپرمارکت‌های مجهز و یا برخی از پلاستیک فروشها که زیپ کیپ و … میفروشند از این‌ها دارند.

      پاسخ
  3. سلام از ماست؛موادی مثل هویج بادمجان گوجه فرنگی برنج؛راستش من دیروز با سایت شما آشنا شدم گفتم شاید کار من ایراد داره خاستم راهنماییم کنید؛متشکرم؛مریم

    پاسخ
    1. فعلا در سایت غذایی که با این چهار ماده بتوان درست کرد وجود ندارد . به همین دلیل به غذای دلخواه خود نرسیدید. با افزایش تعداد غذاها این محدودیت رفع می‌شود. ولی شما میتوانید با اضافه کردن مواد دیگری از پیشنهادهای ما استفاده کنید

      پاسخ
    2. با سلام می توانید هویج را پخته وبادمجان را سرخ کرده و تعدادی از گوجه فرنگی ها را حلقه حلقه کنید و کمی تفت دهید و سپس تعدادی از گوجه ها را رنده کرده و با ادویه و نمک مخلوط نموده و سس درست کنیدو هویج و بادمجان و گوجه را به ترتیب درون سس قرار داده و بگذارید 20 دقیقه بپزد و در آخر مقداری آب لیمو به دلخواه اضافه شود.سپس برنج را کته کرده و به صورت پلو خورش میل کنید.اگر پیاز هم باشد به طعم خورش کمک می کند.

      پاسخ
  4. چرا وجود نداره؟ میشه پلو و خورشت بادمجان پخت!

    پاسخ
    1. سلام. ما نمیگیم چنین غذایی در جهان وجود ندارد. میگوییم این غذا در سایت ما هنوز وارد نشده است.

      پاسخ
    2. Azizam mishe khorak bademjoon khoresh goosht niyaz dare

      پاسخ
  5. درس

    پاسخ
  6. Khili khoshmazast.

    پاسخ
  7. عالی بود حتما امتحان میکنم

    پاسخ
  8. اگه تنورک. نداشتیم چه چیزی جا ی گزین کنیم

    پاسخ
    1. میتونی از فویل استفاده کنی

      پاسخ
  9. به نظر من خوب بود

    پاسخ
  10. دستت دردنکنه حتما امتحان میکنم

    پاسخ
  11. دستت دردنکنه حتما امتحان میکنم

    پاسخ
  12. تنورک چیهههههههههههههههههه

    پاسخ
  13. عالی بود

    پاسخ
    1. Vaghean Ali bood

      پاسخ
  14. سلام- من جدیدا باسایتتون آشناشدم واقعا بی نظیره -متشکرم

    پاسخ
  15. درست کردم عالی بود مرسی از سایتتون من از تنورک استفاده نکردم فقط گذاشتم داخل فر و به نظر اطرافیانم عالی شده بود

    پاسخ
  16. ایول.باید اینجوری درستش کرد.خوشمزه میشه و پروتعینش هم از بین نمیره.

    پاسخ
  17. aliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

    پاسخ
  18. عالی بود

    پاسخ
  19. سلام من بدون فر تو قابلمه درست کردم. تا اینجاش که خوب شده هنوز نخوردیمش. خدااا کنه خوشمزه بشه آبروم نره

    پاسخ
  20. خسته نباشید
    به امید غذاهای متنوعتر

    پاسخ
  21. من این غذارو برای مامانم از تو سایت نوشتم تابرام درست کنه که بخورمش . یه وقت فکر نکنید من شکمو هستم.

    پاسخ
  22. سلام میشه توضیح بدید بعد از این که مرغ رو گإاشتیم توی تنورک باید اونو مستقیم بإاریم توی فر یا توی ظرف خاصی بای گإاشته بشه؟

    پاسخ
    1. سلام. فرقی نداره. تو سینی فر باشه

      پاسخ
  23. بد نبود

    پاسخ
    1. من که خیلی دوست داشتم

      پاسخ
  24. باسلام میخواستم ببینم حرارت پایین فر
    را باید روش کنیم یا گریل را؟

    پاسخ
    1. قطعا حرارت پایین
      گریل رو می زاریم برای وقتی که بخواهیم روی غذا را طلایی کنیم.
      موفق باشی

      پاسخ
  25. مرسی خوشمزه بود

    پاسخ
  26. سلام با سایتتون امشب آشنا شدم.میخوام برا فردا یه غذای ساده و خورشتی داشته باشم

    پاسخ
  27. سلام.خسته نباشید.من امروز برای بار اول که به این سایت اومدم.خیلی هم خوشم اومده.واقعا جالبه.لطفا جواب منم بدین.من ماکروویو دارم.این مرغ خوشمزه رو چه جوری میشه توی ماکروویو پخت؟؟؟؟؟؟؟لطفا راهنماییم کنید.مرسی

    پاسخ
  28. سلام
    پس چرا جواب من نمیدین؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    پاسخ
  29. سلام سایت شما خیلی عالیه ممنون.
    ما رفته بودیم سرولات (ی جای بی نظیر بعد از چابکسر) اونجا ی غذاخوری هست که مرغ شکم پرش خیلی خیلی خوشمزه ست از همه جای ایران مشتری داریه)

    پاسخ
  30. سلام ممنون. من تا حالا این غذا رو درست نکردم ولی حتما امتحان میکنم.

    پاسخ
  31. با سلام
    مرسی از سایتتون , من از مخلوط کره و زعفران آب کرده توی این غذا استفاده میکنم کل قسمت بیرونی مرغ و داخل شکمش باید اغشته بشه(در صورت تمایل داخل مواد هم زعفران و کره میریزیم )مزه اش با این چاشنی فوق العاده بهتر میشه

    پاسخ
  32. میشه بوست مرغ گرفته بشه

    پاسخ
  33. سلام دوستی ک میخاس با بادجون و گوجه فرنگی وبرنج هویج غذا درست کنه من پیشنهاد یتیمچه رو براش دارم .عالییییییییییییی میشه

    پاسخ
  34. سلام یعنی باید این مخلفات رو دور مرغ بچینیم ? یا تو شکم مرغ بایسی گذاشت ؟ باتشکر

    پاسخ
  35. من مایکروویو دارم میشه بگیدچطورمرغ شکم پربااون درست کنم؟

    پاسخ
  36. سلام من یه بچه 13ساله ام اما واقعا عکس های اول سایت که مرغ هست واقعا خوش مزه به نظر میادهاااااا
    میخوااااااااااااامممممممم

    پاسخ
  37. SALAM ALiiiiiiiiiiiiiiiiii
    boooooooooooddddddddddd
    dosesh daram
    like
    khosh mazzeh y

    پاسخ
  38. خیلی مفید بود حتما امتحان میکنم مررررررررسی

    پاسخ
  39. دوست خوبم سووال خوبی پرسید که سوال منم هست میشه با ماکروویو هم بگید ممنون

    پاسخ
    1. سلام بسیار عالی ان شاالله موفق باشید

      پاسخ
  40. خوشششششششششششششششششششششششششششششششمزه نششششششششششششششششششششششششششششششششد.

    پاسخ
  41. سلام من تنورک دارم ولی تو قابلمه استفاده میکنم ولی متاسفانه مدت پختش رو ندونستم مرغ کلا ازحالت افتاد خیلی پخته شد چکارکنم

    پاسخ
  42. من دوست دارم بعضی از غذاهای کردی رو که بلدم تو سایت تون بزارم ولی نمیدونم چه جوری چون خیلی به اشپزی علاقه دارم

    پاسخ
  43. سلام من هنوز خودم درست نکردم فک کنم سخت باشه

    پاسخ
  44. سلام . میتونید کمی رب انار هم به مواد داخل شکم مرغ اضافه کنید و اگه با برنج سرو می کنید می تونید مرغ را داخل قابلمه روی گاز بپزید البته با یک سس خوشمزه که از رب و فلفل و نمک و زردچوبه و کمی رب انار درست شده . این طوری دیگه مرغ هم خشک نیست و آب مرغ هم بخار نشده و عطر و طعمش به سس رفته . حتمأ امتحان کنید . عالیه مخصوصأ واسه کسایی که غذای خشک دوست ندارند .

    پاسخ
  45. khoobe

    پاسخ
  46. من میخوام واسه مهمونام درست کنم این غذا رو،واسه اولین بار…یکم استرس دارم

    پاسخ
  47. عالی بود ممنون

    پاسخ
  48. سلام آخه تو توضیحاتون نگفتین استخونای مرغ و چه جوری درآوردین مهمترین و سخت ترین قسمت مرغ شکم پر به همین قسمتشه ممنون

    پاسخ
  49. میشه مرغ شکم روتو ماکروفر پخت زمان ودرجه اش رو میگین

    پاسخ
  50. من یه نظری داشتم البته ببخشیدا
    مرغ تنورکی اصلا این رنگ نیست آپزی و رژیمی هستش ولی خوشمزه

    پاسخ
  51. عالیه

    پاسخ
  52. عالی بود مرسی

    پاسخ
  53. میشه توی شکم مرغ رو فقط با سبزی های معطرو سیرو کمی رب انار پر کرد. من مرغ بریان رو اینجوری درست می کنم

    پاسخ
  54. سلام بهتره از تنورک استفاده نشه چون به نظر من نمیتونه بهداشتی باشه.پلاستیک+ حرارت=سرطان:-(

    پاسخ
    1. تنورک به غذا نمی‌چسبد. همیشه پلاستیک به علاوه حرارت مساوی سرطان نیست

      پاسخ
  55. سلام میشه مرغ رو توی زود پز بپزیم و بعد داخلشو پر کنیم

    پاسخ
  56. با سلام و تشکر از سایت خوبتون،من مرغ شکم پر رو درست میکنم ولی برای مواد شکمش از پیاز داغ،زرشک،برگ قیسی،الو استفاده میکنم خیلی خوشمزه میشه،میتونیندامتحان کنید

    پاسخ
  57. همیشه عاشق سایتتونم عالیه من چند بار درست کردم.مرسی

    پاسخ
  58. سلام خیلی سایتتون عالیه

    پاسخ
  59. سلام میشه بدون فر درست کرد؟

    پاسخ
  60. سلام،ببخشید میخاستم بدونم ایا مرغ شکم پر رو میشه توی گوزل فر هم پخت؟چون درجش زیاده و قابل تغییر نیست ،ممکنه روش بسوزه و توش نه؟

    پاسخ
  61. من مامانم این غدا درست کرده اینقدر خوشمزه بوده که انگشتا تو میخوردی

    پاسخ
  62. درست کردم با جوجه گردان خوشمزه4عدد چون مهمانی افطاری بود خیلی ابرو داری شد همه دوستداشتند شما هم درست کنید هر مرغ 4نفر قیچی یادتان نرود

    پاسخ
  63. سلام
    برای عزیزانی که میخوان تو سولارادم یا ماکروفر درست کنن
    ابتدا مرغ رو از 10 ساعت قبل تو مخلوط پیاز وآب نمک فراوان و زعفران بخوابونید
    بعد شکمش رو از مخلفات گفته شده در سایت پر کنید
    میشه مرغ رو رو سه پایه بلند قرار بدید و درجه کانوکشن 165درجه به مدت 1.5 تا 2 ساعت قرار بدید.
    حتما زیرش یه ظرف آب بذارید تا مرغ خشک نشه
    همچنین من هر 20 دقیقه با قلمو کره آب شده و زعفران هم روش مالیدم
    از جوجه گردانش هم با همین دستور میتونید استفاده کنید.
    حتما پا و بدن مرغ رو با نخ کتان محکم ببندید.همچنین شکمش رو.
    میتونید برای امتحان پخته شدن چنگال فرو کنید.
    من سولارادم دارم و از جوجه گردان استفاده کردم عااااالی شد.

    پاسخ
    1. بسیار ممنونم محبوبه خانم

      پاسخ
  64. با تشکراز زحمات شما

    پاسخ
  65. با سلام من مرغ شکم پر خورشتی توی قابلمه درست کردم اول مواد داخل شکم رو اماده کردم پیاز رو سرخ کردم بعد گردو و کمی زرشک بعد نمک ادویه این مواد رو میزاریم کنار مرغ کامل رو توی قابلمه سرخ میکنیم به صورتی که هر دو طرفش طلایی بشه بعد مرغ را از قابلمه در میاریم یکمی که خنک شد مواد را داخل ان میگذاریم ودرش رو میدوزیم بعد توی قابلمه مون که مرغ رو سرخ کردیم دو قاشق رب گوجه میریزیم کمی سرخ بشه البته من قابلمه ام رو بعد از سرخ کردن مرغ روغنش رو برداشتم وقابلمه رو شستم چون روغن دورش پاشیده بود بعد از تفت رب 1 لیوان و نصف اب درون ان میریزیم بعد مرغ رو درون ان میگذاریم اگه دوست داشتید 4 یا 5 عدد هم الو در ان بریزید با حرارت کم پخته شود در اخر البته اگه خورشت شیرین دوست دارید 2 قاشق غذا خوری شکر اضاف کنید و بزارید کمی جوش بخوره بعد یه خورشت کم اب اماده میشه

    پاسخ
    1. خیلی عالیه حتمن درستش میکنم

      پاسخ
  66. خیلی عالی وخوش مزه ست

    پاسخ
  67. سلام من میخوام باماکروفر مرغ شکم پردرست کنم لطفا میشه راهنمایی کنید اخه من کیک درست کردم بالاش میسوزه وتهش خام میمونه ایا میخواد شعله های حرارتیش تااخر پخت روشن باشه یانه

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.