مرغ ترش چینی
موارد اولیه
- یک و نیم کیلو= سینه مرغ با استخوان
- یک قاشق سوپ خوری= سرکه
- یک قاشق سوپ خوری =سس سویا
- نصف قاشق چای خوری =نمک
- 2 عدد =تخم مرغ
- یک چهارم فنجان= آرد ذرت
- نصف قاشق چای خوری= بکینگ پودر
- 2 فنجان =روغن گیاهی
- یک سوم فنجان= شکر
- یک قاشق سوپ خوری= آرد ذرت
- یک فنجان= آب مرغ
- یک قاشق سوپ خوری= آب لیمو
- یک قاشق چای خوری= نمک
- یک عدد= لیمو
- 2 قاشق سوپ خوری= روغن گیاهی
دستور پخت
- در یک کاسه بزرگ ، مرغ را با سرکه ، سس سویا و نمک را هم مخلوط کرده به مدت 15 دقیقه آن را کنار بگذارید .
- در یک کاسه کوچک ، تخم مرغ ، آرد ذرت و بکین پودر را هم زده تا شبیه خمیر شود .
- دریک ماهیتابه ، روغن را داغ کرده ، مرغ ها را پس از اینکه با خمیر پوشاندید ، در روغن سرخ کنید .
- شکر را با آرد ذرت ، آب مرغ ، آب لیمو و یک قاشق چای خوری نمک با مخلوط کنید .
- لیمو را برش نازک بزنید ، در یک ماهیتابه دو قاشق سوپ خوری روغن را داغ کرده ، لیموها را داخل آن ریخته و به مدت 30 ثانیه سرخ کنید .
- مخلوط آرد ذرت را به آهستگی به آن اضافه کنید .
- سس را روی مرغ ریخته و سرو کنید .
منبع:www.ashpazonline.com
لیمو با پوست که حرارت ببینه تلخ میشه!!!
به نظر عالی میاد درست میکنم ببینم چی میشه با تشکر