مرغ بریان بدون فر
موارد اولیه
- مرغ کامل
- هویج
- نمک، فلفل، ادویه
- روغن
دستور پخت
- مرغ کامل را همراه سه عدد هویج متوسط و نمک و فلفل و ادویه آب پز می کنیم.تا حدی که گوشت مرغ داخل از هم جدا نشود.
- بعد مرغ آب پز را در قابلمه ای به اندازه ی خود مرغ ،با حرارت ملایم سرخ می کنیم و قسمتهای مختلف مرغ را در قابلمه برمیگردانیم تا همه جای آن سرخ شود.
منبع:ashpazonline.com
به به چه خشمزه شده…میگم وقتی سرخ میکنیم در قابلمه رو ببندیم یا باز بذاریم؟؟ من تازه واردم راستی من بلد نیستم ماهی رو خشمزه سرخ کنم لطف کنید راهناییم کنید ممنونننننننن مرسی مرسی
چند دقیقه بپزه چند دقیقه سرخ شه
رویا جون باید در قابلمه باز باشه و سرخش کنی.
عزیزم برای ماهی باید روغن در داخل ماهی تابه کاملا داغ باشه قبل از سرخ کردن به ماهی خوب نمک بزن بعد داخل روغن بنداز وقتی خب برشته شد بردار ولی در عین حال که داغ سریع روش آب نارنج یا آب لیمو بزن. واقعا خوشمزه میشه
k
ممنون. ازاین. راهنمایی. مفیدتون
سلام دوستان مرغ شکم پر را اموزش بذین
سلام مرغ سوخاری با ماهی اموزش بدین ممنون
سلام مرغ نمکی رو هم اموزش بدید
رسی از راهنماییییییییییییییییییییییییییییییییتون
سلام من همیشه اینجوری مرغ را میپزم وهیچ کس باور نمیکنه مرغ بریان نیست فقط سعی کنید سیب زمینی ریز کبابی کنارش بگذارید تا هم خوشمزه بشه هم رژیمی با تشکر از شما
سلام برای مرغ سوخاری مرغ تکه شده را آبپز کننید بعد در -رد سفید بزنید بعد در تخم مرغی که نمک زدیم میزنم و بعد در آرد سوخاری میزنیم و سرخ میکنیم امید وارم خوشتون بیاد برام دعا کنید بیمارم مرسی
برای سرخ کردن ماهی اول ماهی را بزنید به ارد سفید بعد تخم مرغی که زعفران و نمک زدیم بعد سرخ میکنیم از خود تعریف نباشه هر کس منزل ما میاد از دست پخت من تعریف میکنه امیدوارم درست کنید و لذت ببرید نوش جان
عالیه
جواب بدید ترو خدا چند دقیقه بپزه چه قدر سرخ شه
سلام کاش بیشترتوضیح می دادین در مورد جزئیاتش.ممنون.@
من فردا شب مهمون دارم تروخدا زود بگید مرغ تکه ای رو چه جوری بریون کنم؟؟؟؟
مرغ باید چه اندازه باشد تا درسته بپزد و مغز پخت شود
هنر کردی عزیزم اما بگو چطور تو قابلمه سرخ کنم که درست زیر و رو بشه