ماکارونی با سس چغندر

موارد اولیه

  • پاستا و یا ماکارونی : 250 گرم
  • چغندر: 3 تا اندازه نارنگی
  • سیر: 3 حبه
  • روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری
  • Heavy Whipping Cream خامه : 1/4 پیمانه
  • نمک فلفل سیاه
  • اویشن: 3 شاخه کوچیک
  • پنیر پارمزان: 1/2 پیمانه
  • سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذا خوری
  • اب سبزیجات:1/2 پیمانه
  • برگ ریحان تازه , و یا ترخون تازه

دستور پخت

  1. چغندر ها رو مکعبی خرد کنید و داخل روغن زیتون کمی تفت بدید سیر رو ریز خرد کنید و اضافه کنید کمی تفت بدید و بعد بعش اب سبزیجات و 3 شاخه اویشن اضافه کنید و در ظرف رو بزارید تا خوب بپزن .
  2. بعد از پخت نباید هیچ ابی ته ظرفتون بمونه
  3. اویشنها رو در بیارید بندازید دور
  4. حالا چغندرهای پخته شده رو با سرکه بالزامیک ونصف پنیر پارمژان نمک پوره کنید و برگردونید داخل ظرف توش مقداری خامه بریزید و بزارید کمی بجوش بیاد نمک و فلفل اضافه کنید.
  5. ماکارونی ویا پاستای ابکش شدتون رو بریزید توش و مخلوط کنید و بزارید کمی سس غلیظ بشه و شل و ابکی نباشه
  6. بقیه پنیرباقی مانده رو بهش اضافه کنید بعد توی ظرف سرو بکشید و مقداری برگ ریحان و یا ترخون تازه بریزید روی غذای خوشمزتون

منبع:www.yemalilar.com

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.