ماکارونی با سس چغندر
موارد اولیه
- پاستا و یا ماکارونی : 250 گرم
- چغندر: 3 تا اندازه نارنگی
- سیر: 3 حبه
- روغن زیتون: 3 قاشق غذا خوری
- Heavy Whipping Cream خامه : 1/4 پیمانه
- نمک فلفل سیاه
- اویشن: 3 شاخه کوچیک
- پنیر پارمزان: 1/2 پیمانه
- سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذا خوری
- اب سبزیجات:1/2 پیمانه
- برگ ریحان تازه , و یا ترخون تازه
دستور پخت
- چغندر ها رو مکعبی خرد کنید و داخل روغن زیتون کمی تفت بدید سیر رو ریز خرد کنید و اضافه کنید کمی تفت بدید و بعد بعش اب سبزیجات و 3 شاخه اویشن اضافه کنید و در ظرف رو بزارید تا خوب بپزن .
- بعد از پخت نباید هیچ ابی ته ظرفتون بمونه
- اویشنها رو در بیارید بندازید دور
- حالا چغندرهای پخته شده رو با سرکه بالزامیک ونصف پنیر پارمژان نمک پوره کنید و برگردونید داخل ظرف توش مقداری خامه بریزید و بزارید کمی بجوش بیاد نمک و فلفل اضافه کنید.
- ماکارونی ویا پاستای ابکش شدتون رو بریزید توش و مخلوط کنید و بزارید کمی سس غلیظ بشه و شل و ابکی نباشه
- بقیه پنیرباقی مانده رو بهش اضافه کنید بعد توی ظرف سرو بکشید و مقداری برگ ریحان و یا ترخون تازه بریزید روی غذای خوشمزتون
منبع:www.yemalilar.com
دیدگاهتان را بنویسید