ماست جوش (کمه جوش) (دامغانی)
موارد اولیه
- بادمجان3عدد
- گوجه2عدد
- پیازداغ
- سیرداغ
- نعنا
- زردچوبه
- آرد4قاشق سوپ خوری
- دوغ1.5لیتر
دستور پخت
- بادمجان ها وگوجه ها را قطعه قطعه کرده همراه پیاز داغ و سیر داغ و کمی آب بگذارید بپزد
- مخلوط نعنا داغ و زرد چوبه را نیز به آن اضافه کنید
- سپس آرد را در دوغ حل کرده به مواد اضافه کنید
- با شعله متوسط آنقدر هم بزنید که جوش بیاید
این غذا همراه نان خشک وبه صورت تلیت خورده میشود و همراه با سبزی خوردن معرکه است.
با تشکر از خانم رضایی که این غذای خوشمزه رو از طریق فرم ارسال غذا برای ما فرستادند.
با سلام اگر برای طبخ این غذا ابتدا ارد را با مقدار خیلی کمی نمک و فلفل سیاه در ماست مخلوط و سپس آب را اضافه کنید هم راحت تر و هم خوشمزه تر می شود و بهتر است بدانید اصالت این غذا بدون بادمجان طبخ می شود به دلیل بالا بردن سودا در بدن که قدیمی ها به آن سردی مزاج می گفتند با تشکر از شما.
ممنون دوست عزیز
سلام.عالی بود واقعا دستتون درد نکنه.ممنون ازهمه ی دامغانی ها
نوش جون دوست عزیزم
سلام من خودم دامغانی هستم و عاشق این غذام.حتما باید هفته ای 1روز بخورم.دست شما درد نکنه که طرز تهیه این غذای عالی رو گذاشتین تا دیگرانم یاد بگیرن……..
سلام
من این غذا رو درست کردم
واقعا خوشمزه شد
ممنون از سایت خوبتون
ﺳﻼﻡ,ﺑﺒﺨﺸﻴﺪ ﻣﻨﻆﻮﺭ اﺯ ﻧﻌﻨﺎ., ﻧﻌﻨﺎ ﺗﺎﺯﻩ ﺑﻮﺩ ﻳﺎ ﻧﻌﻨﺎ ﺧﺸﻚ اﺭﺩﻩ
نعنا خشک
با سلام،زنجانی ها این غذا را بدون بادمجان و با سیب زمینی و لپه یا برنج ولپه طبخ میکنند که آن هم بسیار عالی ست
اصالت این غذا برای سبزوار هست ولی خیلی جاها درستش میکنن و بسیار هم خوشمزه است
به به ماست جوش. الان میپزمش. زنده باد دامغان
سلام من خودم دامغانی هستم ولی این غذارو درست نکردم فقط خوردم خیلی خوشمزس ولی ما با بادمجان نمیخوریم بجاش سیب زمینی پخته کنارش میذاریم
منم بعنوان یه شمالی از طریق یکی از دوستان دامغانیم (پدر باران جان) این غذا رو خوردم و واقعا فوق العاده بود …… زنده باد دامغان و دامغانی
این غذا سبزواری خود کمه هم یه جور ماده لبنی که خود سبزوار درست میکنن فقط
سلام. من میخوام درست کنم. باید ماست بریزم یا دوغ. اگه فرق نمیکنه کدوم بهتره؟