فیله ماهی با سس کاری

موارد اولیه

  • فيله ماهي=8قطعه
  • دوغ يا ماست شيرين=1پيمانه
  • موز =1عدد
  • خامه =1پيمانه
  • سس مايونز=1قاشق سوپخوري
  • نمك و فلفل و پودر كاري= به ميزان لازم
  • پنير گودا=100 گرم
  • روغن مايع= 1/3 پيمانه

دستور پخت

  1. فيله ماهي را در دوغ (بدون گاز)به مدت نيم ساعت بخوابانيد .در اين ميان موز را پوست بكنيد, قطعه قطعه كنيد و با يك چنگال كاملاً له كنيد , سپس به موز, خامه , سس مايونز, نمك , فلفل و پودر كاري را افزوده و خوب مخلوط كنيد, پنير را رنده كنيد و نيمي از آن را با سس مخلوط كنيد, فيله ماهي را كمي با روغن مايع چرب كنيدو در فر يا ماهيتابه كباب كنيد و سپس سس راروي ماهي ها ماليده و رويش پنير ريخته و به مدت 10 دقيقه در حرارت 300 درجه فارنهايت گذارده تا پنيرها آب شود. ماهي تازه را تا حد ممكن همان روز خريد مصرف كنيد. در غير اين صورت مي توانيد آن را در كاغذ آلومينيوم بپيچيد و به مدت 24 ساعت در يخچال نگهداري كنيد.

منبع:www.ashpazonline.com

یک نظر برای فیله ماهی با سس کاری

  1. عالییییییییییییییییییی بود

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.