فیش استراگانف

موارد اولیه

  • شیر = 1 لیوان
  • آرد = 3 قاشق غذاخوری
  • تن ماهی = 1 قوطی
  • نمک و فلفل = کمی

دستور پخت

  1. آرد را با شیر سرد در قابلمه مخلوط کرده و می ذاریم بجوشه.
  2. همین که خودش رو گرفت تن ماهی رو باز کرده و اضافه می کنیم!
  3. چند دقیقه هم می زنیم! نمک و فلفلش رو اندازه می کنیم!
  4. حالا غذا آماده است! بکشین تو ظرف و روش رو با چیپس خلالی تزیین کنین!

* اگه خواستین کلاسش بره بالا شیر رو نیم لیوان بریزین و 2-3 قاشق خامه اضافه کنین.

منبع دستور:www.roozmenu.com

6 نظر برای فیش استراگانف

  1. …………………………………?

    پاسخ
  2. یعنی چی.؟؟؟!!

    پاسخ
  3. نباید چیز بدی باشه…چرا دوستان اینقدر تعجب کردن؟؟؟ من تازه فکر کردم این غذا در کنار چیکن و بیف استراگانف خیلی هم خوبه !!!

    پاسخ
  4. شیر رو که میگن خوب نیست آدم با ماهی بخوره؟!

    پاسخ
  5. خیلییییییییییییی بد مزه بود، امروز برا ناهار درستش کردم، خودم و مامانم به زور خوردیم، الان می ترسم بالا بیارم :(

    پاسخ
  6. با سلام و تشکر

    بهتر است ضمن در نظر گرفتن ذائقه ایرانی خواص مواد تشکیل دهنده غذا را هم در نظر بگیرید .

    پاسخ

نظرت چیه؟

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.