فرنی آرد برنج
موارد اولیه
- آرد برنج ۱۰ گرم معادل یك قاشق غذاخوری پر
- شكر ۴ گرم معادل ۱ قاشق مربا خوری
- شیر ۲۱۰ گرم معادل ۱ لیوان
دستور پخت
- ابتدا شیر (جوشیده سرد) را با آرد برنج و شكر مخلوط كرده در حالی كه شعله ملایم است بهم بزنید تا كم كم آرد برنج پخته شود و قوام بیاید
- معمولاٌ زمان جوش آمدن ۵ الی ۱۰ دقیقه است . حرارت ملایم برای قوام آمدن مناسب است .
- می توانید ۵ گرم كره بعد از ۸ ماهگی به آرد برنج قوام آمده اضافه كنید.
این غذا برای کودکان در سن هفت ماهگی بسیار مناسب است.
برای بزرگسالان میتوانید یک قاشق گلاب نیز به مایع در حال حرارت دیدن اضافه کنید.
من میگم به جای شکر توش شیره خرما یا شیره نیشکر بریزین که هم سالمتره هم خیلیییییییییییییییییییییییییییییی خوشمزه تر جلوی اضافه وزنم میگیره و برای کوچولوهام بسیار مفیده و اگه اضافه وزن ندارین توش یکمی کره یا چند قاشق خامه بریزین اونوقت دیگه از خوردنش سیر نمیشیییییییییییین
یادم رفت بگم حتما امتحان کنییییییییییییییییییییییییییییییییییید فقط توش عسل نریزین چون عسل وقتی بجوشه خاصیتش رو از دست میده و سمی میشه…
سمی میشه؟!! 😐😐😐
خلیی خوش مزه بود
سلام. فرنی چاق کننده است…. هرروز فرنی بخوووورید یه عالمه وزن اضافه میکنین.. ورزش هم کنارش باشه عالی میشه
سلام فرنی رو با چی درست میکنید منم میخوام درست کنم میخوام کل بدنم چاق بشه
خلیی خوش مزه
ولزیز
Mamnon aliiii bud :)
شیره انگور چی؟ خوبه بریزیم؟چاق نمیکنه؟
خیلی جالب نمیشه. ولی چاق کردن یا نکردنش به خورنده اش بستگی داره. بعضی ها روزی یک کیلو روغن نباتی هم بخورند چاق نمیشن. بعضی آب هم بخورن چاق میشن.
دورسته
Salam man daneshjue kharej az keshvaram bazi vaghta delam chizaye injuri mikeshe, emruzam tatile, sobhane ino dorost kardamo hamin alan khordam, kheyliiii behem keyf dad, mersiii, mamnunam az website alitoon. Albate man arde gandom dashtam ba un dorost kardam ke kheyli khoshmaze shod.
سلام سارا خانم
خیلی خرسندیم که موجب خوشحالی شما شدیم و این که کاری کردیم تا بتونید طعم و مزه غذاهای ایرانی رو در خارج از کشور دوباره بچشید.
به ما سربزنید
خىلى خوشمزه شده بود.
خیلییییییییییییییییی خوب بودمیسی
من به جای شکر همون اول توش نبات
می ریزم عالی میشه
I’m making it right now, It feels so good
من شنیده بودم فرنی چاق کننده اس چون لاغرم میخواستم استفاده کنم.
عالی بود
فکر کنم شما تو عمرت فرنی نخوردی.شکر باید دو برابر آرد باشه عزیزم نه اینی که شما میگی.
دوبرااااااااااااااااابر.سرم گیج رفت
من همیشه درست کردم
دقیقا نصف ارد شکر میریزم
خیلیم شیرینیش عالیه
میشه شیر رو نجوشاند
شیر نجوشه که نمیشه اسهال میشی
حتما” به جای آرد برنج از شیره برنج استفاده کنید واقعا” محشر میشه.برنج تازه رو با آب مولینکس کنید داخل تنزیف بریزید شیره رو جدا کنید
بایدصبرکنم بچه ۴ماهم ۷ماهه بشه درست کنم ببینم چی ازاب درمیاد
من هیچ موقع نتونستم خوش طعم درش بیارم همیشه فرنسم مزه آرد خام میده!!!! چکار باید بکنم
بنظر منم میزان شکرش خیلی کمه
برای بچه ها همین قدر شکر کافیه. نباید زیاد شیرین بشه چون هم شیرین خور میشن هم ممکنه دلشونو بزنه. اما منم مشکل ساناز رو دارم. هروقت درست میکنم خامی آردش تو مزه اش میزنه. دختر کوچولوم هم اصلا دوست نداره. حلوای آرد برنج و شیربرنج رو ترجیح میده به فرنی با آرد برنج!
عزیزم باید اول زیرشو زیاد کنی تا شیر ولرم بشه بعد زیرشو کم میکنی نَ خیلی کم انقد هم میزنی تا سفت بشه و آرد توش پخته بشه و خامیش بره من همیشه درست میکنم بهت پیشنهادش میکنم.
من ی کوچولو نبات میندازم خیلی خوشمزه میشه همون اول که مواد رو میزاری رو شعله نبات هم بنداز توش شیرینیش دلچسب میشه🤗
من ی کوچولو نبات میندازم خیلی خوشمزه میشه همون اول که مواد رو میزاری رو شعله نبات هم بنداز توش شیرینیش دلچسب میشه🤗
عزیزم باید اول زیرشو زیاد کنی تا شیر ولرم بشه بعد زیرشو کم میکنی نَ خیلی کم انقد هم میزنی تا سفت بشه و آرد توش پخته بشه و خامیش بره من همیشه درست میکنم بهت پیشنهادش میکنم.
سلام. فرنی چاق کننده است…. هرروز فرنی بخوووورید یه عالمه وزن اضافه میکنین.. ورزش هم کنارش باشه عالی میشه